eyimen yazd覺:Planet Ocean sizin i癟in bi癟ilmi kaftan bence, gayet kal覺pl覺, maskulen bir saat. Ama yeni kasa i癟in 9500'in epey 羹st羹ne 癟覺kman覺z gerekecek, eski kasa ka癟a al覺n覺r bilemiyorum..
45.5 mmlik olan PO i癟in 15 bin tl yi g繹zden 癟覺kartmak gerekiyor, bu rakalmara 癟覺kabiliyorum fakat 43.5 mm olan yeni kasay覺 tercih edersem 17 bin tl ye selam vermem gerekiyor. oda iime gelmiyor. 癟羹nk羹 oris ile bal覺yan hikaye de olduu gibi 17 yeni po na verene kadar XXX e zorlar覺m muhabbeti olacak kendimi biliyorum ben
castilla yazd覺:imdi diger saatleri satip rolexin yanina bir tane omega almayi dusunuyorum eger alicak olsam ben omega speedmaster tercih ederdim sizede aynisini tavsiye ediyorum
muhteem diver'覺n yan覺na muhteem bir kronograf gelecek o zaman

Forumda bir abimiz s羹per bir kar覺覺lat覺rma yapm覺t覺 g繹zden ka癟覺rd覺ysan覺z tavsiye ederim okuman覺z覺 omega moonwatch ile rolex daytonay覺 birbirine k覺rd覺rm覺t覺

Cruciatus yazd覺:Yaz覺n覺z 癟ok elenceli. Ekis繹zlkte kaliteli bir entry okur gibi elendim.
Tag, belli baz覺 modelleri haricinde 覺s覺nabildiim bir marka deil maalesef. G繹rd羹羹mde bana hi癟bir ey hissettirmiyorlar. Monaco hari癟 hi癟bir modeline bak覺p da vay negzel saat yapm覺lar demiyorum.
monaco 癟ok karakteristik bir model ger癟ekten giyim tarz覺ma yak覺t覺rabileceime inansam patlat覺r覺m bir tane

Ground yazd覺:Rakamlarda yukar覺ya 癟覺kman覺n sonu yok ger癟ekten,
ok iyi se癟enekler. zellikle speedmaster da kay覺 se癟eneklerinin 癟ok olmas覺 her deiimde farkl覺 saate d繹nmesi ciddi g羹zel.
Bu 2 se癟enek b羹t癟eyi 癟ok zorluyorsa,
Bayiye sordum alternatif olarak 13-14 farkli kay覺 se癟enekleri hem seamastera hem hem speed mastera hemde planet ocean a oluyor. lug aral覺覺nana g繹re

Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan ba覺ms覺zl覺k olmaz.