TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

saat sat覺n alma maceram eski kasa planet ocean al覺n覺r m覺?

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: saat sat覺n alma maceram eski kasa planet ocean al覺n覺r m覺

Mesaj eyimen » 15 Ara 2017, 13:51

Planet Ocean sizin i癟in bi癟ilmi kaftan bence, gayet kal覺pl覺, maskulen bir saat. Ama yeni kasa i癟in 9500'in epey 羹st羹ne 癟覺kman覺z gerekecek, eski kasa ka癟a al覺n覺r bilemiyorum..
Kullan覺c覺 avatar覺
eyimen

Ya: 44
Kay覺t: 13 Tem 2015, 22:54

Mesaj moy » 15 Ara 2017, 14:31

eyimen yazd覺:Planet Ocean sizin i癟in bi癟ilmi kaftan bence, gayet kal覺pl覺, maskulen bir saat. Ama yeni kasa i癟in 9500'in epey 羹st羹ne 癟覺kman覺z gerekecek, eski kasa ka癟a al覺n覺r bilemiyorum..

45.5 mmlik olan PO i癟in 15 bin tl yi g繹zden 癟覺kartmak gerekiyor, bu rakalmara 癟覺kabiliyorum fakat 43.5 mm olan yeni kasay覺 tercih edersem 17 bin tl ye selam vermem gerekiyor. oda iime gelmiyor. 癟羹nk羹 oris ile bal覺yan hikaye de olduu gibi 17 yeni po na verene kadar XXX e zorlar覺m muhabbeti olacak kendimi biliyorum ben :D

castilla yazd覺:imdi diger saatleri satip rolexin yanina bir tane omega almayi dusunuyorum eger alicak olsam ben omega speedmaster tercih ederdim sizede aynisini tavsiye ediyorum

muhteem diver'覺n yan覺na muhteem bir kronograf gelecek o zaman :) Forumda bir abimiz s羹per bir kar覺覺lat覺rma yapm覺t覺 g繹zden ka癟覺rd覺ysan覺z tavsiye ederim okuman覺z覺 omega moonwatch ile rolex daytonay覺 birbirine k覺rd覺rm覺t覺 :)

Cruciatus yazd覺:Yaz覺n覺z 癟ok elenceli. Ekis繹zlkte kaliteli bir entry okur gibi elendim.

Tag, belli baz覺 modelleri haricinde 覺s覺nabildiim bir marka deil maalesef. G繹rd羹羹mde bana hi癟bir ey hissettirmiyorlar. Monaco hari癟 hi癟bir modeline bak覺p da vay negzel saat yapm覺lar demiyorum.

monaco 癟ok karakteristik bir model ger癟ekten giyim tarz覺ma yak覺t覺rabileceime inansam patlat覺r覺m bir tane :)

Ground yazd覺:Rakamlarda yukar覺ya 癟覺kman覺n sonu yok ger癟ekten,
ok iyi se癟enekler. zellikle speedmaster da kay覺 se癟eneklerinin 癟ok olmas覺 her deiimde farkl覺 saate d繹nmesi ciddi g羹zel.
Bu 2 se癟enek b羹t癟eyi 癟ok zorluyorsa,

Bayiye sordum alternatif olarak 13-14 farkli kay覺 se癟enekleri hem seamastera hem hem speed mastera hemde planet ocean a oluyor. lug aral覺覺nana g繹re :)
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan ba覺ms覺zl覺k olmaz.
Kullan覺c覺 avatar覺
moy

Ya: 39
Kay覺t: 10 ub 2015, 16:41

Mesaj Cruciatus » 15 Ara 2017, 14:34

襤bre speedmastera d繹nerse 癟ok iyi bir f覺rsat i癟in t羹yo verebilirim. Eski kasa broad arrow silver dial chronograph..

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Cruciatus

Kay覺t: 18 Oca 2017, 13:49

Mesaj Cruciatus » 15 Ara 2017, 14:38

Silver deil de beyaz gibi bii de olabilir.. k覺sa bi bak覺 atm覺t覺m..

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Cruciatus

Kay覺t: 18 Oca 2017, 13:49

Mesaj mitY羹ksel » 15 Ara 2017, 15:19

Hocam omu umu dersen sonu yok . En houna gideni al ge癟 . Ben ge癟en hafta yeni deri kay覺 43.5 planet ald覺m ve mutlu oldum 3 g羹n takd覺m kald覺rd覺m

Umtyksl
Kullan覺c覺 avatar覺
mitY羹ksel

Ya: 48
Kay覺t: 07 Haz 2016, 00:42

Mesaj cash » 15 Ara 2017, 15:21

moy 繹zelden al覺veri fiyat覺n覺 yazd覺m sana bence iyide bir indirim alm覺覺n bir 癟覺lg覺nl覺k yap覺p rolex al覺r覺m demiin yazd覺覺n rolex modellerinin kasa 癟ap覺 40mm zaten o y羹zden sen 300 m den ama oda 41 mm 癟ap kal覺nl覺k 13 mm kullan覺m覺 癟ok rahat ve yormuyor bilei benim gece g羹nd羹z kolumda gayet rahat ve kullan覺l覺.fiyat olarakda istediin aral覺kta bir 羹r羹n bence tam fiyat performans canavar覺 :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
cash

Ya: 44
Kay覺t: 25 Haz 2015, 18:11

Mesaj moy » 15 Ara 2017, 16:20

irketten 癟覺kt覺m i繹di eimi al覺p 繹Zg羹r saate gidecem :)
Akasya rhodium tadilattayd覺 telefonla arad覺m ama cevap veren olmad覺 a癟覺ld覺m覺 acaba bilen varm覺?
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan ba覺ms覺zl覺k olmaz.
Kullan覺c覺 avatar覺
moy

Ya: 39
Kay覺t: 10 ub 2015, 16:41

Mesaj abice » 15 Ara 2017, 16:33

moy yazd覺:irketten 癟覺kt覺m i繹di eimi al覺p 繹Zg羹r saate gidecem :)
Akasya rhodium tadilattayd覺 telefonla arad覺m ama cevap veren olmad覺 a癟覺ld覺m覺 acaba bilen varm覺?
a癟覺lm覺 evet
Kullan覺c覺 avatar覺
abice

Ya: 38
Kay覺t: 06 Eki 2015, 09:54

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: scarbo ve 60 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners