mertk yazdı:Cartier ne tarz bir mekanizma kullanıyor bilmiyorum tam ama Glashütte varken zaten Cartier düşünmeyin bile bence.Cartier'de eta olabilir, yada bir firmadan mekanizma alıyodur.
mertk yazdı:Cartier ne tarz bir mekanizma kullanıyor bilmiyorum tam ama Glashütte varken zaten Cartier düşünmeyin bile bence.Cartier'de eta olabilir, yada bir firmadan mekanizma alıyodur.
Anesthesia yazdı:Eğer iki haftada bir 10k € altı bütçeli saat alacaksanız üç hafta sıkın dişinizi Nisan ayında bir RichardMille açılışı yapın
Anesthesia yazdı:Eğer iki haftada bir 10k € altı bütçeli saat alacaksanız üç hafta sıkın dişinizi Nisan ayında bir RichardMille açılışı yapın
cnltf yazdı:Anesthesia yazdı:Eğer iki haftada bir 10k € altı bütçeli saat alacaksanız üç hafta sıkın dişinizi Nisan ayında bir RichardMille açılışı yapın
İki haftada bir 10k € harcama gibi bir planım yok, bu alacağım saati yaklaşmakta olan özel bir gün için düşünüyorum ve muhtemelen bu saatten sonra 1-2 sene yeni bir parça eklemeyeceğim. Şu ana kadarki saatleri de senede 1 şeklinde aldım. Yeni bir saat seçmek kolay olmadığından erken başlamak iyidir.
Ayrıca dürüst olarak söylemek gerekirse Richard Mille saatlerini hiç beğenmiyorum, mekanik açıdan güzel olabilir (bilgim yok) ama benim gözümde futbolcu ve anterenörlerin taktığı popüler bir markadan ibaret.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: kalbaysali ve 163 misafir
|