TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

10.000 Euro Alt覺 SS / Titanium Bilezikli Yeni Saat Tavsiyesi

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 10.000 Euro Alt覺 SS / Titanium Bilezikli Yeni Saat Tavsi

Mesaj alt覺k覺rkbe » 02 Nis 2016, 22:51

Cartier inhouse mekanizmas覺 olan caliber 1904MC kullan覺yor bu modelinde

mertk yazd覺:Cartier ne tarz bir mekanizma kullan覺yor bilmiyorum tam ama Glash羹tte varken zaten Cartier d羹羹nmeyin bile bence.Cartier'de eta olabilir, yada bir firmadan mekanizma al覺yodur.
Kullan覺c覺 avatar覺
alt覺k覺rkbe

Ya: 35
Kay覺t: 14 Nis 2013, 20:20

Mesaj Clk » 03 Nis 2016, 03:43

Glash羹tte g羹zel ama sahte Lange 1. zg羹n bir model araniyorsa Pano serisi en son secimim olurdu.

Cartier icin atip tutan cok olur ama son yillarda cok ciddi bir atilim icerisinde. Mekanizmalari inhouse ve kullanim konforu cok y羹ksek. Ben carbon diver denedim ve almayi da d羹s羹n羹yorum. Rolex'ten sonra kolda ki en rahat saatlerden bir tanesi. Konfor, mekanizma, karakter, dizay ve marka tarihi!! Bir saatten daha ne beklenebilir ki?

Hublot tepeden inme marka oldugu icin negatif yorumlar aliyor. Mekanizmalarindan cok dizayn ve farkli malzeme kullanimina 繹nem veriyorlar. Tepkilerin asil nedeni bu. Ben bu Hublot'yu almazdim c羹nk羹 kontrast yoksunu basit bir dizayni var. E madem Hublot dizayn 羹zerine kurulu bir marka o zaman bu model No Go!
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj ltf » 03 Nis 2016, 08:01

Ozgunden kastim Rolex, Omega modelleri gibi sik bulunan modeller gibi degil tasarimi, ama dediginiz dogru Lange 1 e baktim ve gercekten neredeyse birebir aynisi.

Suan Cartier'e daha yakinim, ama ilk mesajimda belirttigim gibi su iki model de olabilir. Bunlar hakkinda bilginiz tecrubeniz varsa paylasirsaniz ve Cartier ile kiyas yapma sansiniz varsa sevinirim :)

Ilki Zenith El Primero Synopsis:

Resim

Digeri de Jaeger Le Coultre Master Grande Ultra Thin Small Second:

Resim
Time is slow when you wait, time is fast when you are late!
Kullan覺c覺 avatar覺
ltf

Kay覺t: 01 Nis 2016, 21:26

Mesaj Anesthesia » 03 Nis 2016, 10:39

Eer iki haftada bir 10k alt覺 b羹t癟eli saat alacaksan覺z 羹癟 hafta s覺k覺n diinizi Nisan ay覺nda bir RichardMille a癟覺l覺覺 yap覺n
zg羹r kalana kadar imza mimza yok
Kullan覺c覺 avatar覺
Anesthesia

Ya: 49
Kay覺t: 16 Kas 2012, 17:24

Mesaj Clk » 03 Nis 2016, 10:46

Anesthesia yazd覺:Eer iki haftada bir 10k alt覺 b羹t癟eli saat alacaksan覺z 羹癟 hafta s覺k覺n diinizi Nisan ay覺nda bir RichardMille a癟覺l覺覺 yap覺n

:lol: :D :thumbup:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj ltf » 03 Nis 2016, 10:56

Anesthesia yazd覺:Eer iki haftada bir 10k alt覺 b羹t癟eli saat alacaksan覺z 羹癟 hafta s覺k覺n diinizi Nisan ay覺nda bir RichardMille a癟覺l覺覺 yap覺n

襤ki haftada bir 10k harcama gibi bir plan覺m yok, bu alaca覺m saati yaklamakta olan 繹zel bir g羹n i癟in d羹羹n羹yorum ve muhtemelen bu saatten sonra 1-2 sene yeni bir par癟a eklemeyeceim. u ana kadarki saatleri de senede 1 eklinde ald覺m. Yeni bir saat se癟mek kolay olmad覺覺ndan erken balamak iyidir.

Ayr覺ca d羹r羹st olarak s繹ylemek gerekirse Richard Mille saatlerini hi癟 beenmiyorum, mekanik a癟覺dan g羹zel olabilir (bilgim yok) ama benim g繹z羹mde futbolcu ve anteren繹rlerin takt覺覺 pop羹ler bir markadan ibaret.
Time is slow when you wait, time is fast when you are late!
Kullan覺c覺 avatar覺
ltf

Kay覺t: 01 Nis 2016, 21:26

Mesaj Anesthesia » 03 Nis 2016, 14:20

cnltf yazd覺:

襤ki haftada bir 10k harcama gibi bir plan覺m yok, bu alaca覺m saati yaklamakta olan 繹zel bir g羹n i癟in d羹羹n羹yorum ve muhtemelen bu saatten sonra 1-2 sene yeni bir par癟a eklemeyeceim. u ana kadarki saatleri de senede 1 eklinde ald覺m. Yeni bir saat se癟mek kolay olmad覺覺ndan erken balamak iyidir.

Ayr覺ca d羹r羹st olarak s繹ylemek gerekirse Richard Mille saatlerini hi癟 beenmiyorum, mekanik a癟覺dan g羹zel olabilir (bilgim yok) ama benim g繹z羹mde futbolcu ve anteren繹rlerin takt覺覺 pop羹ler bir markadan ibaret.

Tahminimce eninde sonunda rolex modellerine bakarken bulacaks覺n覺z kendinizi, yol yak覺nken al覺n bir tane; zaman kazanm覺 olursunuz :)
Mekanizma tutkunuzu 覺srarla belirtmenize ramen rolex tavsiyesi gelmeye devam edecek biliyorsunuz :)
zg羹r kalana kadar imza mimza yok
Kullan覺c覺 avatar覺
Anesthesia

Ya: 49
Kay覺t: 16 Kas 2012, 17:24

Mesaj Bg17 » 03 Nis 2016, 15:50

Gelen oneriler guzel, ben kisaca kendi fikrimi yaziyim

VC overseas, cok yakin zamanda benim de dusundugum bir modeldi, kendi saatlerim arasinda kullanim alani trsbit edemedim, bir de manevi degerler agir basti eledim. Saate elestirim yok aslinda. Ama uretimden kalkti, sifiri zor bulunur.

Glashhute, cok guzel saat ama bu saat deri kordon saati, metal olmamis. Arti bilezik tasarimi da evlere senlik. Olmayinca olmuyor.

Cartier, benim tercihler arasinda favorim. Benim icin biraz iri gelmisti, marka, tarihce, tasarim hepsi super. Bi compax olmayan modeli daha guzel, ayrica tarih penceresi rahatsiz etmeyen nadir saatlerden

Hublot. Genelde sogugum, ama mertinkine baya sulanmistim. Sade tasarimli ince modeller hakkaten ayri bir tarz ve kullanisli. Ama acik renk degil. Bu model elenir. Ayrica hublot da metalle cok iyi anlasmiyor

Forumun fahri jaeger temsilcisi olarak, kasa boyutu ve bilezigi cok begenmedigimi soyleyebilirim. 41mm buyuk bubkasaya. Arti metal hem olmuyor, hem de cirkin.

Zenith, open heart yine bana gore degil. Ama bubsaatin siyah kadrani, metal bilezikle yinr tercihler arasinda one cikabilir.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 48 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners