mertk yazd覺:Cartier ne tarz bir mekanizma kullan覺yor bilmiyorum tam ama Glash羹tte varken zaten Cartier d羹羹nmeyin bile bence.Cartier'de eta olabilir, yada bir firmadan mekanizma al覺yodur.
mertk yazd覺:Cartier ne tarz bir mekanizma kullan覺yor bilmiyorum tam ama Glash羹tte varken zaten Cartier d羹羹nmeyin bile bence.Cartier'de eta olabilir, yada bir firmadan mekanizma al覺yodur.
Anesthesia yazd覺:Eer iki haftada bir 10k alt覺 b羹t癟eli saat alacaksan覺z 羹癟 hafta s覺k覺n diinizi Nisan ay覺nda bir RichardMille a癟覺l覺覺 yap覺n
Anesthesia yazd覺:Eer iki haftada bir 10k alt覺 b羹t癟eli saat alacaksan覺z 羹癟 hafta s覺k覺n diinizi Nisan ay覺nda bir RichardMille a癟覺l覺覺 yap覺n
cnltf yazd覺:Anesthesia yazd覺:Eer iki haftada bir 10k alt覺 b羹t癟eli saat alacaksan覺z 羹癟 hafta s覺k覺n diinizi Nisan ay覺nda bir RichardMille a癟覺l覺覺 yap覺n
襤ki haftada bir 10k harcama gibi bir plan覺m yok, bu alaca覺m saati yaklamakta olan 繹zel bir g羹n i癟in d羹羹n羹yorum ve muhtemelen bu saatten sonra 1-2 sene yeni bir par癟a eklemeyeceim. u ana kadarki saatleri de senede 1 eklinde ald覺m. Yeni bir saat se癟mek kolay olmad覺覺ndan erken balamak iyidir.
Ayr覺ca d羹r羹st olarak s繹ylemek gerekirse Richard Mille saatlerini hi癟 beenmiyorum, mekanik a癟覺dan g羹zel olabilir (bilgim yok) ama benim g繹z羹mde futbolcu ve anteren繹rlerin takt覺覺 pop羹ler bir markadan ibaret.
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: alfavsaatt, osmore ve 64 misafir
|