Cct yazdı:
Tolgi06 Seramik Submersible'ların mevcut piyasa değeri bu 3 saatide kapsayacak kadar yüksek![]()
Ahbob yazdı:Cct, umuyorum sürecin sonunda seni en çok mutlu edecek seçimi yaparsın,![]()
Koleksiyonundaki saat sayısını azaltıp niteliği arttırmak diyince sanki bana Panerai çok fark yaratmaz gibi geliyor koleksiyonda, şüphesiz Submariner'dan dolayı. Buna rağmen farklı çizgisiyle Panerai fark yaratsa da bence model özelinde cyclop çok çirkin duruyor. Bir başlıkta sanki tam istediğim Panerai diye Pam560 paylaşmıştın, bence bu Submersible'ye kıyasla daha başarılı bir tercih olacaktır. Ama bence yine de diğer iki güçlü adam arasında geride kalıyor.
Bu JLC bana aşık olunursa, yanındaki tüm alternatifleri göz görmeyecek seviyeye gelirse ancak alınabilirmiş gibi geliyor. Hem de bahsettiğin tarzla çok bağdaştıramadım, bu modeldense Bg17'nin ilk sözünü ettiği Master Compresor Navy Seals, hatta eğer bulunabilirse alarmlı versiyonu -belki de çift tepeye olan sempatim nedeniyle- çok daha yerinde bir seçim olur derim.
Lakin eğer öyle ya da böyle bütçe AP'ye kadar çıkacaksa, bence fazla düşünülmemesi gerekli desem de pratikte bunu yapamam herhalde. Ki bu da önemli bir eksi bence. Ben,
JLC Master Compresor Navy Seals > AP ROO Diver > Panerai
derim. En kısa zamanda içine en çok sinen tercihi yapman dileğiyle.![]()
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 57 misafir
|