Cct yazd覺:
Tolgi06 Seramik Submersible'lar覺n mevcut piyasa deeri bu 3 saatide kapsayacak kadar y羹ksek![]()
Ahbob yazd覺:Cct, umuyorum s羹recin sonunda seni en 癟ok mutlu edecek se癟imi yapars覺n,![]()
Koleksiyonundaki saat say覺s覺n覺 azalt覺p nitelii artt覺rmak diyince sanki bana Panerai 癟ok fark yaratmaz gibi geliyor koleksiyonda, 羹phesiz Submariner'dan dolay覺. Buna ramen farkl覺 癟izgisiyle Panerai fark yaratsa da bence model 繹zelinde cyclop 癟ok 癟irkin duruyor. Bir bal覺kta sanki tam istediim Panerai diye Pam560 paylam覺t覺n, bence bu Submersible'ye k覺yasla daha baar覺l覺 bir tercih olacakt覺r. Ama bence yine de dier iki g羹癟l羹 adam aras覺nda geride kal覺yor.
Bu JLC bana a覺k olunursa, yan覺ndaki t羹m alternatifleri g繹z g繹rmeyecek seviyeye gelirse ancak al覺nabilirmi gibi geliyor. Hem de bahsettiin tarzla 癟ok badat覺ramad覺m, bu modeldense Bg17'nin ilk s繹z羹n羹 ettii Master Compresor Navy Seals, hatta eer bulunabilirse alarml覺 versiyonu -belki de 癟ift tepeye olan sempatim nedeniyle- 癟ok daha yerinde bir se癟im olur derim.
Lakin eer 繹yle ya da b繹yle b羹t癟e AP'ye kadar 癟覺kacaksa, bence fazla d羹羹n羹lmemesi gerekli desem de pratikte bunu yapamam herhalde. Ki bu da 繹nemli bir eksi bence. Ben,
JLC Master Compresor Navy Seals > AP ROO Diver > Panerai
derim. En k覺sa zamanda i癟ine en 癟ok sinen tercihi yapman dileiyle.![]()
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: serqensoylu, sphinx ve 87 misafir
|