Şahin'in Türkiye sınırları içerisindeki en kaliteli pipoları ürettiğini rahatlıkla söyleyebilirim, bizim aldıklarımız orta-üst kalite pipolar. Fakat çok daha üst kalite pipolar da üretiyorlar. Henüz bahsettiğin kıyası yapacak kadar kullanamadım pipolarımı ama yeni gelen Savinelli cep pipom filtresiz olduğu için halen favori pipom Şahin, ama Savinelli'nin kalite hissi ve içim zevkinin de hiç aşağı kalır yanı olmadığını en azından şimdilik söyleyebilirim

Zaten pipolarımdan daha 3 tanesi de yolda, onlar da çok kaliteli pipolar değiller, biri el yapımı briar(bu iyi), diğer ikisi armut ağacından yapılma, sırf denemek için aldım, armutun ateşe olan mukavemeti briar kadar değildir ama aldık işte, bir deneyelim bakalım

Aslında onlara verdiğim para ile kaliteli bir Stanwell, Peterson, Savinelli alabilirdim ama bir türlü karşı koyamadığım aceleciliğim buna engel oldu, bakalım gelen pipoların içim zevki umarım güzel olur.
Türk Pipo Tütünü ve Yayladağ'ın sade ve aromalı çeşitlerini denemeni tavsiye ediyorum, ben aromalarını çok beğendim. Flake yapısından ve işçiliğinden kaynaklı biraz fazla nemli tütünler, biraz havalandırıp kullanılması gerekiyor. Paketleme konusunda da biraz daha çalışmaya gereksinimleri var, sunum kötü, ama lezzet iyi
Ama ithal birkaç tütün var sürekli favori olarak gösterilen, bunları da ilk fırsatta deneyeceğim; Balkan Sassieni, Samuel Gawith, Erinmore, Dunhill, Peterson, Borkum Riff Cherry, W.Q. Larssen, Davidoff vs..
Bir gün kısmet olur umarım, çok isterim