ahin'in T羹rkiye s覺n覺rlar覺 i癟erisindeki en kaliteli pipolar覺 羹rettiini rahatl覺kla s繹yleyebilirim, bizim ald覺klar覺m覺z orta-羹st kalite pipolar. Fakat 癟ok daha 羹st kalite pipolar da 羹retiyorlar. Hen羹z bahsettiin k覺yas覺 yapacak kadar kullanamad覺m pipolar覺m覺 ama yeni gelen Savinelli cep pipom filtresiz olduu i癟in halen favori pipom ahin, ama Savinelli'nin kalite hissi ve i癟im zevkinin de hi癟 aa覺 kal覺r yan覺 olmad覺覺n覺 en az覺ndan imdilik s繹yleyebilirim

Zaten pipolar覺mdan daha 3 tanesi de yolda, onlar da 癟ok kaliteli pipolar deiller, biri el yap覺m覺 briar(bu iyi), dier ikisi armut aac覺ndan yap覺lma, s覺rf denemek i癟in ald覺m, armutun atee olan mukavemeti briar kadar deildir ama ald覺k ite, bir deneyelim bakal覺m

Asl覺nda onlara verdiim para ile kaliteli bir Stanwell, Peterson, Savinelli alabilirdim ama bir t羹rl羹 kar覺 koyamad覺覺m aceleciliim buna engel oldu, bakal覺m gelen pipolar覺n i癟im zevki umar覺m g羹zel olur.
T羹rk Pipo T羹t羹n羹 ve Yaylada'覺n sade ve aromal覺 癟eitlerini denemeni tavsiye ediyorum, ben aromalar覺n覺 癟ok beendim. Flake yap覺s覺ndan ve i癟iliinden kaynakl覺 biraz fazla nemli t羹t羹nler, biraz havaland覺r覺p kullan覺lmas覺 gerekiyor. Paketleme konusunda da biraz daha 癟al覺maya gereksinimleri var, sunum k繹t羹, ama lezzet iyi
Ama ithal birka癟 t羹t羹n var s羹rekli favori olarak g繹sterilen, bunlar覺 da ilk f覺rsatta deneyeceim; Balkan Sassieni, Samuel Gawith, Erinmore, Dunhill, Peterson, Borkum Riff Cherry, W.Q. Larssen, Davidoff vs..
Bir g羹n k覺smet olur umar覺m, 癟ok isterim