Okuyorum'da, mesajlar 繹n yarg覺lar i癟eriyor ve bakalar覺n覺n kolunuza bakt覺覺nda ne d羹羹neceklerine y繹nelik ve akl覺ma aa覺daki bal覺覺n ilk maddesi geliyor, neden daha iyi sonu癟 almak varken insanlar覺n saatime g繹sterecei prestiji d羹羹neyim ki ? diyorum kendime.
viewtopic.php?f=33&t=7668#axzz1lFDANc5iBenim diver saatlere pek merak覺m yok ama muadilleri ile k覺yasland覺覺nda dier sekmentlerdeki Grand Seiko lar benim i癟in her zaman 1 numara olurdu *Razz 覺n bu bal覺kta belirttii tarzda d羹羹n羹rsem de ikinci belki 羹癟羹nc羹 12.000 i bir swiss made e harcard覺m. Ayr覺ca *redliner'覺n Lexus ve Mercedes benzetmesinde de, "Grand Seiko" marka olarak ve uygulamalar覺n覺n muadilleri ile k覺yaslar覺 g繹z 繹n羹ne al覺nd覺覺nda, Lexus un otomobil sekt繹r羹ndeki yerine g繹re saat sekt繹r羹nde 癟ok 繹nlerde yer al覺r bence.
Sonu癟 olarak d羹羹ncem; Grand Seiko benim i癟in muadillerine g繹re daha tercih edilir konumda ama buradan avrupal覺 muadillerini sat覺n almayaca覺m yada akl覺mdan ge癟irmiyorum anlam覺 癟覺kmas覺n, konuya fanatik bakmamakla birlikte Seiko nun yeri bende bambaka

Zamana and olsun ki.....