TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Grand Seiko Diver SBGA031 Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Grand Seiko Diver Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Mesaj wsnake » 11 Tem 2011, 14:47

Rolex kar覺lat覺rmas覺na girmek istemiyorum. Fakat 12000 TL bu saat i癟in biraz gereksiz gibi. Mekanizmas覺n覺n 癟ok 繹zel oluuna bir ey diyemicem fakat ahsen u an kulland覺覺m Sea Urchin g繹r羹nt羹s羹 daha g羹zel bence :D
Kullan覺c覺 avatar覺
wsnake

Kay覺t: 11 Oca 2011, 13:29

Mesaj drk » 02 ub 2012, 20:25

Seikonun pop羹laritesi g羹n ge癟tik癟e art覺yor forumda :) 繹yle bir bal覺k a癟m覺t覺m zaman覺nda, acaba fikirler yine ayn覺 m覺?
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj mucadeleci » 02 ub 2012, 21:17

Okuyorum'da, mesajlar 繹n yarg覺lar i癟eriyor ve bakalar覺n覺n kolunuza bakt覺覺nda ne d羹羹neceklerine y繹nelik ve akl覺ma aa覺daki bal覺覺n ilk maddesi geliyor, neden daha iyi sonu癟 almak varken insanlar覺n saatime g繹sterecei prestiji d羹羹neyim ki ? diyorum kendime.

viewtopic.php?f=33&t=7668#axzz1lFDANc5i

Benim diver saatlere pek merak覺m yok ama muadilleri ile k覺yasland覺覺nda dier sekmentlerdeki Grand Seiko lar benim i癟in her zaman 1 numara olurdu *Razz 覺n bu bal覺kta belirttii tarzda d羹羹n羹rsem de ikinci belki 羹癟羹nc羹 12.000 i bir swiss made e harcard覺m. Ayr覺ca *redliner'覺n Lexus ve Mercedes benzetmesinde de, "Grand Seiko" marka olarak ve uygulamalar覺n覺n muadilleri ile k覺yaslar覺 g繹z 繹n羹ne al覺nd覺覺nda, Lexus un otomobil sekt繹r羹ndeki yerine g繹re saat sekt繹r羹nde 癟ok 繹nlerde yer al覺r bence.

Sonu癟 olarak d羹羹ncem; Grand Seiko benim i癟in muadillerine g繹re daha tercih edilir konumda ama buradan avrupal覺 muadillerini sat覺n almayaca覺m yada akl覺mdan ge癟irmiyorum anlam覺 癟覺kmas覺n, konuya fanatik bakmamakla birlikte Seiko nun yeri bende bambaka :)
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Ya: 44
Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

Mesaj Drago » 02 ub 2012, 23:24

Saat olay覺nda prestij ne anlama geliyor 繹nce buna bir a癟覺kl覺k getirmek laz覺m bence... Marka deeri ve prestij biraz afaki eyler, kolumuza takt覺覺m覺z bu k羹癟羹k aletlere hak ettikleri deerden fazlas覺n覺 vermek bizi yan覺lt覺r...Zarar ederiz, biz cebimizi boalt覺rken bu firmalar覺n sahipleri model sevgilileri ve pahal覺 襤talyan yatlar覺 ile Akdenizde, Seyellerde krallar gibi haremler kurup, pahal覺 single malt viskilerini yudumlay覺p g羹l羹ms羹yorlar...

Saat saattir daha fazla anlamlar y羹klemek yan覺lsamad覺r Saatolog'u inceliyorum iki g羹nd羹r nedir o fiyatlar y羹zbinlerce Franklar,eurolar az覺m a癟覺k durumday覺m maalesef
...marka deeri ve prestij diyeceksek Seiko'da 130 y覺ld覺r bu iin i癟inde ve Grand Seiko'lar COSC'dan da daha hassaslar...Bir Seiko ald覺覺n覺zda verdiiniz paray覺 son kuruuna kadar hak ettiini bilirsiniz...bence g羹zel olan eyde bu...

sayg覺lar
Kullan覺c覺 avatar覺
Drago

Ya: 61
Kay覺t: 26 Ara 2011, 01:09

Mesaj drk » 02 ub 2012, 23:46

Sonu癟ta saat saattir c羹mlenize sonuna kadar kat覺l覺yorum. Nedir bu fiyatlar? Ancak l羹ks t羹ketimde bazen mant覺ktan eser kalm覺yor.

Bir m羹teri profili var. Saatten zerre anlamaz, kazand覺覺 paran覺n haddi hesab覺 yok. Saat onun i癟in bir g繹steri arac覺. Ne kadar k羹癟羹k alana en fazla paray覺 s覺d覺r覺p bunu insanlara g繹sterebilirimin peinde. Yaanm覺 hikaye 癟ok. M羹teri diyorki, gittim alt覺n rolex ald覺m. u kadar dolar verdim buna. Mekana girince anl覺yorlar hemen kolumdakini "abi hogeldin" diyorlar. Masam覺 haz覺rl覺yorlar, vs... imdi burada rolexe laf atmad覺m. Defalarca forumda yaz覺lm覺t覺r zaten bu ve bunun gibi 繹rnekler. Ne yaps覺n gitsin philippe dufour mu als覺n, kim anlarki onu? Amaca y繹nelik hareket, yaad覺覺 konum ve ortam覺n gerekliliini yapm覺.

Grand Seiko'yu alacak kii belli, mesela ben deilim. GS alabilmem i癟in hatr覺 say覺l覺r bir koleksiyon yap覺p bir de bunu deneyeyim art覺k demem gerekir. Koleksiyon yapma fikri bana pek mant覺kl覺 gelmiyor zaten u aamada. Birka癟 tane marka model var kafamda, onlardan sonra biri gider dieri gelir diyorum imdilik.

As覺l konuya geri d繹nersek o fiyatlar覺 繹deyen k羹癟羹k az覺nl覺k i癟in etiketin 癟ok 繹nemi yok. Reklam, pazarlama, iirilmi markalar, gereksiz organizasyonlar ve bal覺k gibi avlanan "zengin" m羹teriler. Yanl覺 yapsalar ne olacak, doruyu bulana kadar yola devam. Belkide yanl覺 yapma l羹ks羹m olmad覺覺 i癟in saat al覺rken gereinden fazla d羹羹n羹r hale geldim.
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj Drago » 03 ub 2012, 08:26

Dorusu zaten sizin yapt覺覺n覺z...al-satlarla fazla bir yere var覺lm覺yor, c羹zdanda a癟t覺覺 yara da cabas覺...

Bir insana 3-4 saat 癟ok bile, tabii koleksiyoner deilse :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Drago

Ya: 61
Kay覺t: 26 Ara 2011, 01:09

Mesaj Magneto » 03 ub 2012, 14:09

12.000TL mi ? yok art覺k LeBron James . utanmasalar Rolex fiyat覺na satacaklar . 28 y覺lda ancak 2 mekanizmay覺 birletirdikleriyle 繹v羹n羹yorsa Seiko , Seikonun gidii hi癟 iyi deil.
En son Magneto taraf覺ndan 04 ub 2012, 01:11 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Saat = BlancPain
Kullan覺c覺 avatar覺
Magneto

Kay覺t: 04 Oca 2011, 19:47

Re: Grand Seiko Diver SBGA031 Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Mesaj Baran » 03 ub 2012, 16:26

12000 tl Oynanacak para deil... Birs羹r羹 isvi癟re saat varken o paralara cok begenip istediim,seikoya o paray覺 vermem.Bu tabi ben覺m ahsi g繹r羹羹m zevkim.
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

ncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    G繹r羹nt羹leme
    Yazar

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: adamentium, kalbaysali, payday3d, YakupS7 ve 165 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners