TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Seiko SNZH55J1 Yurtd覺覺ndan Al覺m覺 Hakk覺nda Yard覺m

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko SNZH55J1 Yurtd覺覺ndan Al覺m覺 Hakk覺nda Yard覺m

Mesaj karaelci » 25 Oca 2012, 12:50

Resim

Merhaba,

Bu konuya g繹nderdiim ilk bal覺kta d羹羹n hediyesi i癟in sizlerden saat tavsiyesi alm覺t覺m ve Tissot Visodate' de karar k覺lm覺t覺k (tekrar teekk羹r ederim). Ancak Visodate' in nianl覺m覺n b羹t癟esine pek uymad覺覺n覺, -ben ona Hamilton, Tissot gibi markalar g繹sterdik癟e onun bana Fossil, Diesel gibi saatler 繹nermesi neticesinde- anlad覺m :) O y羹zden biraz daha d羹羹k b羹t癟eye uygun saatlere bakmaya karar verdim.

Fakat b羹t癟e k羹癟羹ld羹k癟e 癟ember de daral覺yor. Seiko 5 d覺覺nda 500 TL alt覺 mekanik saat bulmak hayal gibi. Olanlarda 癟in mal覺 yada muadili kalitedeler. Onun i癟in yard覺m覺n覺za ihtiyac覺m var. Bal覺kta bahsettiim SNZH55J1, nam-覺 deer 'Gariban adam覺n Fifthy Fathoms' u asl覺nda tam bana g繹re. Hem tarz, hem b羹t癟e olarak son derece uygun fakat T羹rkiye' de sat覺lm覺yor. Hatta yurtd覺覺 sitelerde bile nesli t羹kenmekte (Stounda bulunan hi癟bir maazaya rastlamad覺m). SNZH55K1 (Japon 羹retimi olmayan) modeli ise birka癟 sitede mevcut.

imdi sorun yurtd覺覺 sitelerinden bu saati almak m覺 yoksa T羹rkiye' de muadili baka bir model bulunur mu? Maksimum 500 TL' ye Seiko 5 d覺覺nda hi癟bir alternatif yok gibi. Varsa bildiiniz payla覺rsan覺z sevinirim. Ya da ne bileyim, Sirkeci' de 繹yle bir saat癟i vard覺r ki, online maazas覺 yoktur ama buna benzer modeller d羹kkan覺nda mevcuttur. 'uraya git, bu model kesin orda vard覺r' dediiniz bir saat癟i tan覺yor musunuz?

Yazarken farkettim de, ben baka saat aram覺yorum bizzat bu saati istiyorum :) O y羹zden konu yanl覺 yerde a癟覺lm覺 olabilir. Bu saatin yurtd覺覺nda sat覺覺n覺 yapmakta olan 21jewels.com ve creationwatches.com sitelerinden al覺veri yapan oldu mu? Varsa tecr羹belerinizi payla覺r m覺s覺n覺z? Bu fiyat aral覺覺nda (150-170 USD) bir saat i癟in vergi 繹der miyim? imdiden teekk羹rler.

Resim
S繹ylesem tesiri yok, sussam g繹n羹l raz覺 deil...
Kullan覺c覺 avatar覺
karaelci

Kay覺t: 14 Ara 2011, 22:05

Re: Seiko SNZH55J1 Yurtd覺覺ndan Al覺m覺 Hakk覺nda Yard覺m

Mesaj zfr » 25 Oca 2012, 13:20

T羹rkiye'den Orient modellerine de bakabilirsin, beendiin bir model olursa en az覺ndan kolunda deneyerek alma imkan覺n olur...
"Saatin kendisi mekan, y羹r羹y羹羹 zaman, ayar覺 insand覺r... Bu da g繹sterir ki zaman ve mekan, insanla mevcuttur!"
Kullan覺c覺 avatar覺
zfr

Ya: 42
Kay覺t: 03 Eki 2011, 18:49

Mesaj drk » 25 Oca 2012, 13:33

http://www.skywatches.com.sg/reviews/japan-seiko-5-sports-mens-automatic-divers-watch-snzh55j1-snzh55.htm

Buradan g羹venle alabilirsiniz :thumbup: B羹y羹k ihtimalle vergi 繹demeniz gerekicek.
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj karaelci » 25 Oca 2012, 15:10

zfr, Orient' in beendiim u modeli var ama T羹rkiye' de yok san覺r覺m. Bunu da yurtd覺覺ndan getirtmek gerekiyor. T羹rkiye' de sat覺lan tavsiye edebilecein model varsa payla覺rsan sevinirim.
viewtopic.php?f=183&t=4463#axzz1kSiQ5UwO

Drk, bilgi i癟in teekk羹rler. J modeli satan site varm覺 繹renmi oldum. Bu site ile irtibata ge癟eceim. :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
karaelci

Mesaj Hsnmrycl » 25 Oca 2012, 23:20

karaelci, ebay gibi bir site varken bu g羹zel d羹nyam覺zda bence 繹nce ona bakmal覺s覺n. 繹yle ki:

http://www.ebay.com/itm/Seiko-5-Sports-Automatic-Divers-Watch-SNZH55J1-SNZH55-Japan-/280812807330?pt=Wristwatches&hash=item4161bf64a2

kargo dahil 140 dolara japon 羹retimini g繹nderiyor. sat覺c覺yla temasa ge癟tiin takdirde vergi olay覺n覺 da 癟繹zersin elbet.
繹d tengri aysar; kii ogl覺 kop 繹lgeli t繹r羹mi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Hsnmrycl

Ya: 41
Kay覺t: 12 Mar 2011, 03:57

Mesaj drk » 25 Oca 2012, 23:26

Yaln覺z bu saatin kutusu ve/veya evraklar覺 yok.
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj Hsnmrycl » 26 Oca 2012, 00:04

drk, hakl覺s覺n覺z yok. alacak kii i癟in evraklar覺n ne derece 繹nemli olduu ile ilgili art覺k bu tercih :champ:
繹d tengri aysar; kii ogl覺 kop 繹lgeli t繹r羹mi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Hsnmrycl

Ya: 41
Kay覺t: 12 Mar 2011, 03:57

Mesaj karaelci » 26 Oca 2012, 02:52

Teekk羹rler arkadalar, ebay' deki ilan覺 g繹rm羹t羹m evet. Kutu ve evraklar benim i癟in olmazsa olmaz. Hatta baka bir saat forumunda da bu saat sat覺lmakta. 360 TL' ye sat覺l覺yor ama ben hemen almayaca覺m i癟in arkada覺 bekletmek istemedim. Onun i癟in bilinen, g羹venilir ve istediim an sat覺n alabileceim bir site ar覺yordum. Ebay' i takipteydim ama ilk mesaj覺mda bahsettiim 21jewels.com sitesinin stogu olmamas覺 羹zerine konuyu a癟madan 繹nce stok sorunuz k覺sm覺na stok sormutum :) gelen yan覺t bu saatin o kadar da zor bulunmayaca覺n覺n habercisi :thumbup:

Hi Mustafa

We have just updated our stocks of the SNZH55J1 and you can order thru this link

http://www.21jewels.com/productsdetail.asp?search=yes&getproductid=1729&start=1&getbrand=&getproducttype=

Hope this helps.

Best regards
Freddy Seow
www.21jewels.com
Singapore

襤lgilenenler varsa yard覺mc覺 olur umar覺m. Bir de Fifthy Fathoms tarz覺 kay覺 ayarlad覺k m覺, tamamd覺r :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
karaelci

Sonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: adamentium, hakanbora ve 168 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners