Merhaba,
Bu konuya g繹nderdiim ilk bal覺kta d羹羹n hediyesi i癟in sizlerden saat tavsiyesi alm覺t覺m ve Tissot Visodate' de karar k覺lm覺t覺k (tekrar teekk羹r ederim). Ancak Visodate' in nianl覺m覺n b羹t癟esine pek uymad覺覺n覺, -ben ona Hamilton, Tissot gibi markalar g繹sterdik癟e onun bana Fossil, Diesel gibi saatler 繹nermesi neticesinde- anlad覺m

Fakat b羹t癟e k羹癟羹ld羹k癟e 癟ember de daral覺yor. Seiko 5 d覺覺nda 500 TL alt覺 mekanik saat bulmak hayal gibi. Olanlarda 癟in mal覺 yada muadili kalitedeler. Onun i癟in yard覺m覺n覺za ihtiyac覺m var. Bal覺kta bahsettiim SNZH55J1, nam-覺 deer 'Gariban adam覺n Fifthy Fathoms' u asl覺nda tam bana g繹re. Hem tarz, hem b羹t癟e olarak son derece uygun fakat T羹rkiye' de sat覺lm覺yor. Hatta yurtd覺覺 sitelerde bile nesli t羹kenmekte (Stounda bulunan hi癟bir maazaya rastlamad覺m). SNZH55K1 (Japon 羹retimi olmayan) modeli ise birka癟 sitede mevcut.
imdi sorun yurtd覺覺 sitelerinden bu saati almak m覺 yoksa T羹rkiye' de muadili baka bir model bulunur mu? Maksimum 500 TL' ye Seiko 5 d覺覺nda hi癟bir alternatif yok gibi. Varsa bildiiniz payla覺rsan覺z sevinirim. Ya da ne bileyim, Sirkeci' de 繹yle bir saat癟i vard覺r ki, online maazas覺 yoktur ama buna benzer modeller d羹kkan覺nda mevcuttur. 'uraya git, bu model kesin orda vard覺r' dediiniz bir saat癟i tan覺yor musunuz?
Yazarken farkettim de, ben baka saat aram覺yorum bizzat bu saati istiyorum