TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot PRS 200 Cam Arasına Toz Kaçması Sorunu

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Mesaj lupus84 » 13 Oca 2012, 14:08

Öncelikle herkese iyi günler.Forumdaki ilk başlığım umarım konuyu yanlış bir yere açmamışımdır.Konuya gelirsek...

Yaklaşık 2 hafta önce severek tissot prs 200 serisinden bir saat aldım.Bugun farkettim ki saat camlarının arasında(tahminimce üst üste olarak 2 adet cam kullanılmış) ufak bir toz parçası var,çok küçük bir tüy parçası gibi.İki cam arasında olabileceği gibi camın altına da yapışmış olabilir ama sonuç olarak saatin içinde böyle küçük ve istenmeyen bir şey var ve bir kere gözüm takıldı artık :D

Öncelikle böyle bir şeyin olması ne kadar olası? Neden olmuş olabilir? Çözümü nedir?

Şimdiden teşekkürler
Kullanıcı avatarı
lupus84

Re: Tissot PRS 200 cam arasına toz kaçması sorunu

Mesaj bozok » 13 Oca 2012, 14:19

hocam direk servise gidin bence :thumbup:
Kullanıcı avatarı
bozok

Mesaj lupus84 » 13 Oca 2012, 15:20

Servise illa ki gidilicek zaten de benim asıl merak ettiğim 2 hafta içinde böyle bir şeyin olması ne kadar olasıdır?Sonuçta 20bar su geçirmezliği ve screwed down crown gibi böyle durumlara dayanıklılığı arttıran özellikleri var bu saatin,E kötü bir marka da değil,şimdi durduk yere 2 haftalık saatin içi açılacak...

Ben de biraz pimpirikli bir adamım bu konularda o yüzden bu işten anlayanlara bir danışayım istedim
Kullanıcı avatarı
lupus84

Mesaj cenk » 13 Oca 2012, 15:50

hocam olabiliyo böyle şeyler siz saati 2 hafta önce alsanızda saatin vitrinde de bir geçmişi vardı,belki o sırada toz kaçmışta olabilir.servise göndermeye gerek bile yok bence sizi o kadar rahatsız etmiyorsa :thumbup:
Kullanıcı avatarı
cenk

Mesaj someone » 14 Oca 2012, 00:29

Su gecirmez bir saate acilmadan toz girme ihtimali yok sanirim. Buna benzer bir durum bende Tissot da yasadim, kopan cok kucuk bir kadran boyasi parcasi camin altinda geziniyordu.
Kullanıcı avatarı
someone

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: bengisaat ve 60 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners