Merhaba, konu genelinde çok güzel dostlara sahipsiniz Allah ayırmasın. Bu başlık foruma apayrı bir hava katmış. Sadece saat değil, tarz sahibi bir erkeğin kalemden çakıya, model arabadan evcil hayvana kadar hayatına renk katan herşeyin bütünleştiği bir ortam olmuş. Tüm forum camiasını tebrik ediyorum.
Bu da benim rahmetli kedim Serseri, çok kedi beslemişimdir ama Thevenin' in paylaştığı videodaki gibi bu da çok adama düşkün bir kediydi Bir kez olsun beni tırmalamışlığı yoktu keratanın. Tuvaletini yaptıktan sonra kovasının hemen yanında bulunan havlusuyla patilerini defalarca siler, o havlu olmazsa balkondan çıkmazdı. Temizliğini gördükçe kendi hijyenimden şüphe duyardım
Evcil hayvan beslemenin bence en zor kısmı birgün onlardan ayrılmak zorunda oluşumuz. Ben bunu çok yaşadım, hatta bu kediyi ben askere gidince anneme arkadaşlık etsin diye edinmiştim. Sağolsun etti ama kaybetmek ikimizi de çok üzdü. O yüzden bir süre evcil hayvan beslemeyi düşünmüyorum. Ama evlendiğimde ev de uygun olursa besleyeceğim tek pet var.
Samoyed
Tipe bak yaa
En son karaelci tarafından 04 Oca 2012, 23:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.