modern60 yazd覺:Bu konu 癟ok 繹nemli ve t羹rk perakende saat sekt繹r羹n羹n en b羹y羹k a癟覺覺. Sizin bireysel 癟abalar覺n覺z yan覺nda, 癟al覺t覺覺n覺z irketlerin saat ve pazarlama eitimlerini kesinlikle ald覺rmalar覺 gerekir. Sat覺 bal覺ba覺na ve ciddi bir itir ve "iletiim" e dayan覺r. Saat ise 癟ok 繹zel ve incelenmesi gereken bir konu. K覺sacas覺 buradaki arkadalar ve sat覺c覺(varsa) eleman arkadalar size ancak buzda覺n覺n en zirvesinden k羹癟羹k bir y羹zde ile bir eyler verebilirler. 羹nk羹 sat覺 tek y繹nl羹 deildir. 襤letiim iki ve daha fazla sosyal psikolojik yap覺n覺n al覺veriidir. Yani bir sat覺c覺; hem al覺c覺 hem de sat覺c覺 olmal覺d覺r. Ve bir al覺c覺 olduunda merak覺 saat olmal覺d覺r ki saat ile ilgili 羹st d羹zeylere ulaabilsin. Genel k羹lt羹r羹 癟ok y羹ksek olmal覺 癟羹nk羹 gelecekte eer 羹st d羹zey markalara 癟al覺acaksa elit bir sosyal yap覺yla kar覺laacakt覺r. Elindeki tek arg羹man saat satarken indirim yapmak olacaksa bu 癟ok yak覺nda pek bir ie yaramayacakt覺r. Bunu yerine s覺k覺 donan覺ml覺 olmal覺 ve m羹teriyi almak isteyecei 羹r羹nde ger癟ekten tatmin etmelidir. O kadar uzun bir konu ki ancak 10 g羹n ciddi eitim alarak isvi癟re de saat sat覺 eleman覺 olabiliyorsunuz. Al覺n覺rken ise ge癟irdiiniz s覺nav hemen hemen lise d羹zeyinde yabanc覺 dil ve genel k羹lt羹r s覺nav覺. Umar覺m 羹lkemizde de bu normlar tutturulacak ama bu sizin 癟abalar覺n覺zdan daha 癟ok patronlar覺n覺z覺n saati bir emtea olarak deil vas覺fl覺 ve 繹zel, emek harcanmas覺 gereken bir 羹r羹n olduuna inananarak yap覺lanmas覺na ciddi yat覺r覺m yapmaya heyecan duymas覺 ile ilerler. Bir yard覺m覺m dokunmusa ne mutlu bana.
癟ok tesekk羹r ederim modern60..
cevaplar覺n bir eitmenin az覺ndan 癟覺kar gibi
konuma zaman ay覺r覺p d羹羹ncelerini paylat覺覺n i癟in tsekk羹r ederim.. ayn覺 ekilde 繹nerilerinize a癟覺覺m..bekliyorum..