TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casual - Boating Tarzı Ayakkabı Önerisi

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Casual - Boating Tarzı Ayakkabı Önerisi

Mesaj msturan » 24 Eki 2011, 21:12

:lol: :lol:
Bu gerçekten o kadar önemliyse iki ay sonra "Çikolata mı püskevit mi kokuyor acaba?" diye konu açıp, kutunun resmini koyarım.. 60 saatte kutuyu açmam ve sizlerden koku tahmini isterim, doğru tahmini bulana bir çift dexter çorap yollar ödüllendiririm reyiz :D Ne değerli ayakmış benimki de 8-) :D
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj Tolgi06 » 26 Eki 2011, 14:51

msturan ilk kullanıcı yorumlarını alabilir miyim? Benim de niyetim var bu tarz bir şeye.
Rahatlık nasıl?
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj msturan » 26 Eki 2011, 17:59

Açıkçası - henüz derinin yumuşamamış olduğundan ve daha ayağıma uyum sağlamadığından sanırım - sert daha. Sert derken, Greyder Hovercraft'ın mükemmel :super: taban yumuşaklığı ve konforuna bakarak diyorum bunu. Bunun dışında bir ayakkabıdan beklemeyeceğim derecede rahat elbet. :champ: Ama dediğim gibi, Hovercraft'ın seviyesine ulaşması için biraz daha yoğrulması gerek gibi :)
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj Bond » 14 Ara 2011, 01:36

Bond yazdı:O Sebago Docksidesları Amerikadan getirtebilmek için ne çileler çektik zamanında :) Halen 4-5 tane duruyor evde 1990-91'de alınmış. Model tamamen aynı en ufak kısmı değişmemiş. Şimdiki genç jenerasyonun halen bunları beğenmesi sevindirici doğrusu. Ben uzun yıllardır giymedim ama bunlar her zaman klasik kalacak olan modellerden.

Yerli üretimini de tercih edebilirsin ama açıkçası bu Sebago Docksides markası ile anılan kült bir ayakkabı modeli. Bence İnci'nin aynısını üretmesi sahte saat üretmekten farkı olmayan bir durum. Resmen çalmış ayakkabının modelini. Ben olsam bunu protesto etmek adına hayatta İnci almazdım. Ayrıca orijinali kadar malzemesinin iyi ve ayakkabının rahat olmadığına eminim. 20 sene olmuş yeni gibi duruyor ayakkabılar halen, az önce çıkarıp baktım :D

O zamanlarda en zor bulunan ve en sevdiğim renk kombinasyonu lacivert üstüne kırmızı olandı. Halende yok üretimde ara ara çıkar USA'de. Güç bela getirtmiştim bir tane sonra Marmariste uyurken eve hırsız girip sadece onu ve 501 kotu çalmıştı :twisted: :D

Razz yazdı:Sebago ve Timberland bu konuda klasiktir.. :champ: Koyu renk taban ve lacivert/kahve kombinasyonları şahsi favorimdir.. 8-) Dexter'ın burun ve yan kısımlarında yer alan ve çift kat görüntüsü veren detayını beğenmem o bakımdan tercih etmem.. Lumberjack de kullandım ancak yukarıdaki iki marka kadar uzun dayanmadığını söyleyebilirim.. Bunun yanında Nike ve Adidas'ın da bazı boating modelleri mevcut, eğer amblemler ciddiyet konusunda sorun yaratmayacaksa -Sebago ve/veya Timberland'e göre 1/2 fiyat farkı bonusuyla;)- tercih edilebilir :thumbup:

mech16 yazdı:Biz lisedeyken (20 yıl önce) bu ayakkabılara casual-boating moating falan anlamaz, markasına bakmaksızın hepsine direkt Timbırlend derdik. :D

2fast4u yazdı:sebago yu tek gecerım.15 yıl sonra yıne gundemde olabılen nadır ayakkabı modellerinden.Gectıgımız yaz NYC seyahatımde 2 cıft aldım .Zaten binbir çeşitini görünce almamak elde değil

Geçen gün Nicky ile eski bir fotoğraf ararken tesadüfen gördük, bu konu aklıma geldi sonra ;) 20 sene önce demişiz konuda, caps verelim lacivert yeşil Sebago ile. Yıl 1990 ;)

Bu konuda bir çok kişi eski günlerini hatırlamıştı :champ: Yaşlanmayan Sebagolu TSF delikanlıları için gelsin :lol:

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj razz » 14 Ara 2011, 10:52

Sebagolar süper :champ: zayıflık ise gözümden kaçmadı ;)

1st Gen C4 de güzelmiş.. Gerçi ben facelift olan modelin hafif karemsi stoplarını daha çok beğenirim :thumbup: ( hemen araca da örnek verelim: Beverly Hills 90210 - Steve Sanders :D artık kaçımız ne anladıysa.. )
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj 2fast4u » 14 Ara 2011, 11:32

Resim

Uploaded with ImageShack.us
:thumbup: 90's
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj mucadeleci » 14 Ara 2011, 11:44

*Razz ben bunu anladım ve kolanyaya ihtiyacım var :) :thumbup: izmirde bir dişci abimiz topluyor bundan en kısa zamanda gazlamak üzere bana sözü var...

Resim

Resim
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj Bond » 14 Ara 2011, 15:34

Razz yazdı:Sebagolar süper :champ: zayıflık ise gözümden kaçmadı ;)

1st Gen C4 de güzelmiş.. Gerçi ben facelift olan modelin hafif karemsi stoplarını daha çok beğenirim :thumbup: ( hemen araca da örnek verelim: Beverly Hills 90210 - Steve Sanders :D artık kaçımız ne anladıysa.. )

Teşekkürler dostum :champ:

1990 ---> 2011 / 60 Kg ---> 81 Kg

21 sene 21 Kg :? Yarından itibaren koşular başlıyor gene :lol: Hedef - 6 Kg :D
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 63 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners