Bond yazdı:O Sebago Docksidesları Amerikadan getirtebilmek için ne çileler çektik zamanında

Halen 4-5 tane duruyor evde 1990-91'de alınmış. Model tamamen aynı en ufak kısmı değişmemiş. Şimdiki genç jenerasyonun halen bunları beğenmesi sevindirici doğrusu. Ben uzun yıllardır giymedim ama bunlar her zaman klasik kalacak olan modellerden.
Yerli üretimini de tercih edebilirsin ama açıkçası bu Sebago Docksides markası ile anılan kült bir ayakkabı modeli. Bence İnci'nin aynısını üretmesi sahte saat üretmekten farkı olmayan bir durum. Resmen çalmış ayakkabının modelini. Ben olsam bunu protesto etmek adına hayatta İnci almazdım. Ayrıca orijinali kadar malzemesinin iyi ve ayakkabının rahat olmadığına eminim. 20 sene olmuş yeni gibi duruyor ayakkabılar halen, az önce çıkarıp baktım
O zamanlarda en zor bulunan ve en sevdiğim renk kombinasyonu lacivert üstüne kırmızı olandı. Halende yok üretimde ara ara çıkar USA'de. Güç bela getirtmiştim bir tane sonra Marmariste uyurken eve hırsız girip sadece onu ve 501 kotu çalmıştı

Razz yazdı:Sebago ve Timberland bu konuda klasiktir..

Koyu renk taban ve lacivert/kahve kombinasyonları şahsi favorimdir..

Dexter'ın burun ve yan kısımlarında yer alan ve çift kat görüntüsü veren detayını beğenmem o bakımdan tercih etmem.. Lumberjack de kullandım ancak yukarıdaki iki marka kadar uzun dayanmadığını söyleyebilirim.. Bunun yanında Nike ve Adidas'ın da bazı boating modelleri mevcut, eğer amblemler ciddiyet konusunda sorun yaratmayacaksa -Sebago ve/veya Timberland'e göre 1/2 fiyat farkı bonusuyla;)- tercih edilebilir

mech16 yazdı:Biz lisedeyken (20 yıl önce) bu ayakkabılara casual-boating moating falan anlamaz, markasına bakmaksızın hepsine direkt Timbırlend derdik.

2fast4u yazdı:sebago yu tek gecerım.15 yıl sonra yıne gundemde olabılen nadır ayakkabı modellerinden.Gectıgımız yaz NYC seyahatımde 2 cıft aldım .Zaten binbir çeşitini görünce almamak elde değil
Geçen gün Nicky ile eski bir fotoğraf ararken tesadüfen gördük, bu konu aklıma geldi sonra

20 sene önce demişiz konuda, caps verelim lacivert yeşil Sebago ile. Yıl 1990
Bu konuda bir çok kişi eski günlerini hatırlamıştı

Yaşlanmayan Sebagolu TSF delikanlıları için gelsin