TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

250 Euro'ya Kadar Otomatik Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

250 Euro'ya Kadar Otomatik Saat Önerisi

Mesaj TheCooper » 30 Eyl 2011, 23:15

Merhabalar...

Saat önerilerinizi beklioyrum, ortalama 250 Euro'ya kadar.Malum öğrenciyiz.Baştan belirteyim ki pilli model olmasın.Fonksiyonların pek bir önemi yok açıkcası...

Saygılar...
Nacar en metin saattir...
Kullanıcı avatarı
TheCooper

Re: 250 Euro'ya Kadar Saat Önerisi

Mesaj sedir » 01 Eki 2011, 00:26

1 Euro da tasarruf edersin :D
Resim

Uploaded with ImageShack.us
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj asymptote » 01 Eki 2011, 00:48

sedir hocam aynı şeyi önerecektim, ben tereddüt ederken sen öneride bulunmuşsun bile. :)

TheCooper tam da belirttiğin bütçeyle pilli olmayan (mekanik-otomatik) ve swiss mekanizmalı bir saat istiyorsan sana en uygun çözümü Uhr marka saatler sunuyor. Çok bilinen bir marka değil ancak mütevazi koleksiyonunda bu kadar ucuza böyle kaliteli mekanizmalar içeren saatlerin bulunması kendisine bir şans tanımamızı hakediyor. Ben kendisine şans verdim daha önce, o da beni yanıltmadı. Aldığım saatten gayet memnunum. İncelemesine şuradan bakabilirsin :arrow: http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=13&t=5582#axzz1ZTMFjHE4

Bu linkteki incelememde ayrıca alışveriş serüvenimi (ödeme, kargo, vergi vs..) de aktardım. Bu siteden saat almayı düşünürsen senin için faydalı olabilir. Benim sana önerim buradan saat almaya karar versen bile hemen alma. Bir süre bekle, koleksiyona yeni saatler ekleniyor. Tipini beğeneceğin ve 2824-2 yada 2836-2 mekanizmalı ve safir camlı bir saat gördün mü kaçırma :)
Ayrıca margafoni ve trendyol gibi özel alışveriş sitelerini de takip etmeni öneririm, çok sık olmasa da Tissot gibi kaliteli otomatikler uygun fiyata taksitle satışa sunulabiliyor.

Saat aramak ve beğenmek (hele bütçe kısıtlıysa) zor iş, sana kolay gelsin şimdiden :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj bengisaat » 01 Eki 2011, 11:48

Eta ,şu anda bir çok kliteli markanın kullandığı bir makinadır,safir cam artısı...

Fiyatına göre oldukça iyi bir seçim.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj razz » 01 Eki 2011, 14:28

The Cooper en sonunda sıfır bir saat almaya karar verdiğine sevindim.. :thumbup: Sedir Hocamızı dinle ;)
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Re: 250 Euro'ya Kadar Otomatik Saat Önerisi

Mesaj TheCooper » 12 Ara 2011, 00:28

UHR-223 modelini beğendim.Fiyatı da uygun.179 Euro.
Nacar en metin saattir...
Kullanıcı avatarı
TheCooper

Mesaj uzbey33 » 12 Ara 2011, 18:01

yerinde olsam alacağım saat seiko monster olurdu. tissot, hamilton gibi giriş seviye swiss made saatlerin birçok modeline göre kalite hissi daha yüksek seiko monster'ın. 250 euro bütçenin yarısına alabilirsin. hem beğendiğin rolex benzeri yerine orijinal tasarımlı bir saat almış olursun. :thumbup:
collecting is fun. instagram--> uzbey33: saat, uzbey: seyahat
Kullanıcı avatarı
uzbey33

Mesaj mucadeleci » 12 Ara 2011, 18:20

invictas yazdı:yerinde olsam alacağım saat seiko monster olurdu. tissot, hamilton gibi giriş seviye swiss made saatlerin birçok modeline göre kalite hissi daha yüksek seiko monster'ın. 250 euro bütçenin yarısına alabilirsin. hem beğendiğin rolex benzeri yerine orijinal tasarımlı bir saat almış olursun. :thumbup:

+1 :thumbup:

Seiko5 serisi evladiyeliktir (her seiko gibi) ki, kullanan evlatlar var aramızda hatta dedesinin dahi Seiko5 ini kullananlar var. Seiko5 Türkiye ye geri dönmüşken mağazada koluna deneyerek bir çok model içinden pazarlık ederek içine sinerek alabilirsin. benim acizane tavsiyem bu olur. hatta 250euro yaklaşık eşit= 650 tl eder ki, sıkı bir pazarlıkla Seiko premier automatic alabilirsin, kendisi 6r15 calibre dir. kesinlikle tavsiye ederim...
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 155 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners