sedir hocam aynı şeyi önerecektim, ben tereddüt ederken sen öneride bulunmuşsun bile.
TheCooper tam da belirttiğin bütçeyle pilli olmayan (mekanik-otomatik) ve swiss mekanizmalı bir saat istiyorsan sana en uygun çözümü Uhr marka saatler sunuyor. Çok bilinen bir marka değil ancak mütevazi koleksiyonunda bu kadar ucuza böyle kaliteli mekanizmalar içeren saatlerin bulunması kendisine bir şans tanımamızı hakediyor. Ben kendisine şans verdim daha önce, o da beni yanıltmadı. Aldığım saatten gayet memnunum. İncelemesine şuradan bakabilirsin
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=13&t=5582#axzz1ZTMFjHE4 Bu linkteki incelememde ayrıca alışveriş serüvenimi (ödeme, kargo, vergi vs..) de aktardım. Bu siteden saat almayı düşünürsen senin için faydalı olabilir. Benim sana önerim buradan saat almaya karar versen bile hemen alma. Bir süre bekle, koleksiyona yeni saatler ekleniyor. Tipini beğeneceğin ve 2824-2 yada 2836-2 mekanizmalı ve
safir camlı bir saat gördün mü kaçırma
Ayrıca margafoni ve trendyol gibi özel alışveriş sitelerini de takip etmeni öneririm, çok sık olmasa da Tissot gibi kaliteli otomatikler uygun fiyata taksitle satışa sunulabiliyor.
Saat aramak ve beğenmek (hele bütçe kısıtlıysa) zor iş, sana kolay gelsin şimdiden

"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein