alamana yazdı:serxx yazdı:500 TL'ye kadar otomatik model Seiko 5 veya Orient markalarını tercih edebilirsiniz.
Öncelikle şunu söyleyim otomatik saat için böyle bir bütçe ayırmış olsaydım düşünmeden şu linkteki saat alırdım![]()
http://www.ebay.com/itm/Seiko-Mens-Black-Dial-Automatic-WR100m-Watch-SRP031K1-/120808218124?pt=Wristwatches&hash=item1c20bb1e0c#ht_3104wt_1566
Ayın 18'inde bu satıcı,bu saati açık arttırmayla satıyordu aradaki saat farkından dolayı kaçırıp yüksek teklif veremedim.Benim bir üstümde teklif veren alıcı 138,50$ a saati kaptı yaa.
Yalnız diğer satıcılar free standart shipping yaparken bu arkadaş 28$ ücret istiyor standart ship'e.
dabrands adlı satıcı bana göre eBay'da ki en güvenilir satıcı. Eğer açık arttırmayla ürün alırsanız 28 dolar kargo ücreti istiyor, standart ship dediğin Hong Kong Post EMS ben bunun gibi hızlı kargo görmedim İstanbuldaysan kargoya verildikten 3 gün sonra elindedir. Buy it now yani hemen al seçeneğiyle alırsan kargo ücreti almıyor ücretsiz oluyor kargo

dropby23 yazdı:Önerebileceğiniz bir satıcı var mı ebay'de belki biraz diğerlerine göre pahalı olur ama en azından güvenli olur.
http://www.ebay.com/sch/Watches-/14324/i.html?_catref=1&_ipg=25&_ssn=dabrands&_trksid=p3911.c0.m1538
bu linkteki saatlerin bazılar bütçenize uyar ve bu satıcı ben ve arkadaşlarım tarafından defalarca denenmiş. Alım sürecinde size yardımcı da olabiliriz. Kolay gelsin..