TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

500 TL Bütçe Güç Rezerv Göstergeli Otomatik Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 500 tl Bütçeye Otomatik Saat Önerisi

Mesaj SeRxx » 22 Kas 2011, 10:34

alamana yazdı:
serxx yazdı:500 TL'ye kadar otomatik model Seiko 5 veya Orient markalarını tercih edebilirsiniz.
Öncelikle şunu söyleyim otomatik saat için böyle bir bütçe ayırmış olsaydım düşünmeden şu linkteki saat alırdım :roll:
http://www.ebay.com/itm/Seiko-Mens-Black-Dial-Automatic-WR100m-Watch-SRP031K1-/120808218124?pt=Wristwatches&hash=item1c20bb1e0c#ht_3104wt_1566

Ayın 18'inde bu satıcı,bu saati açık arttırmayla satıyordu aradaki saat farkından dolayı kaçırıp yüksek teklif veremedim.Benim bir üstümde teklif veren alıcı 138,50$ a saati kaptı yaa.

Yalnız diğer satıcılar free standart shipping yaparken bu arkadaş 28$ ücret istiyor standart ship'e.

dabrands adlı satıcı bana göre eBay'da ki en güvenilir satıcı. Eğer açık arttırmayla ürün alırsanız 28 dolar kargo ücreti istiyor, standart ship dediğin Hong Kong Post EMS ben bunun gibi hızlı kargo görmedim İstanbuldaysan kargoya verildikten 3 gün sonra elindedir. Buy it now yani hemen al seçeneğiyle alırsan kargo ücreti almıyor ücretsiz oluyor kargo ;)

dropby23 yazdı:Önerebileceğiniz bir satıcı var mı ebay'de belki biraz diğerlerine göre pahalı olur ama en azından güvenli olur.

http://www.ebay.com/sch/Watches-/14324/i.html?_catref=1&_ipg=25&_ssn=dabrands&_trksid=p3911.c0.m1538

bu linkteki saatlerin bazılar bütçenize uyar ve bu satıcı ben ve arkadaşlarım tarafından defalarca denenmiş. Alım sürecinde size yardımcı da olabiliriz. Kolay gelsin..
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Re: 500 TL Bütçeye Otomatik Saat Önerisi

Mesaj dropby23 » 26 Kas 2011, 16:13

Bu saat çok hoşuma gitti.
Güç rezervi, kurulma özelliği, otomatik
Kullanıcı avatarı
dropby23

Mesaj dropby23 » 01 Ara 2011, 20:58

Arkadaşlar yukarıda listelediğim Orient m-force modeli 600 dolar civarı abd'de sizce bu saate değer mi?
Kullanıcı avatarı
dropby23

Mesaj Bond » 02 Ara 2011, 04:01

USA listesi $ 1.000 US sanırım ama klasik yarı fiyat indirim var. Çok beğendiysen alınabilir, bu tam üst pro seri değil ama özellikle bu tarz saatleri alma kararı pek kolay değildir. Ülkemizde Orient ve Seiko maalesef alt seri düşük fiyatlı diver modelleri ile tanınıyor. Bu model daha üst klasmanda, malzeme, mekanizma ve işçilik kalitesinin standart serilerden yüksek olduğu kesin, daha üst modellerde mevcut. Sanırım ülkemizde bulunmuyor bu üründe. Optik olarak hoş ama direk alt serilerden ayrılan bir tasarımı yok diyebilirim. Ben bir JDM veya benzeri Japon diver alacak olsam orta ve üst klasman için Orient'den önce Seiko Marinemaster ve Prospex serilerine bir göz atardım. Üst versiyonlarda bu tarz indirim bulman zor ama 200-300M Prodiver olarak bu fiyat seviyesinde bazı orta seri JDM ve US spec Seiko modelleri bulunuyor.

Bu arada 500 TL bütçe diye konu açılmış ama giderek yükseliyor, dikkat diyorum :!: :)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj nickynick » 02 Ara 2011, 07:27

Bond yazdı:,
Bu arada 500 TL bütçe diye konu açılmış ama giderek yükseliyor, dikkat diyorum :!: :)

O hep öyle olur :D
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj dropby23 » 02 Ara 2011, 09:57

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Bütçe ne yazıkki gitgide artıyor.

Arayışım biraz da otomatik ve güç rezerv göstergeli saatlere kaydı. Çelik bilezikli kasa çapı önemli değil. Bu tipde saatlerden önerebileceğiniz uygun fiyatlı olanlar var mı?
Kullanıcı avatarı
dropby23

Mesaj freedom36 » 02 Ara 2011, 12:09

Orient'in diver'ları hoş bence, ki yakın zamanda kendime aldım bir tane. Çelik bilezik, otomatik ve oldukça uygun fiyat. Sapması da bende 3 sn'yi geçmedi henüz. :D Serinin adı CEM6500.. devamındaki kodlama, rengine göre değişiyor. www.orientwatchusa.com'dan inceleyebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
freedom36

Mesaj dropby23 » 02 Ara 2011, 12:43

Ebay'den mi aldınız acaba. Nereden temin edebilirim.
Kullanıcı avatarı
dropby23

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: hknmtn ve 136 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners