TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Şu An Aklınızda Hangi Saat Var?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Şu An Aklınızda Hangi Saat Var?

Mesaj SeRxx » 22 Kas 2011, 19:52

Pilli, Otomatik farketmez bu aralar aklımda bu saat dolanıyor :roll:
Resim
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj buTa » 28 Kas 2011, 00:59

Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj Kbm » 30 Kas 2011, 11:36

Önümüzdeki 5 sene boyunca gücümün yetmeyeceği bir saat var aklımda.

JLC - Master Compressor Extreme Lab 2.

http://www.jaeger-lecoultre.com/eu/en/watches/sport-et-complication/master-compressor-extreme-lab-2-tribute-to-geophysic

Resim
Resim

Çok başarılı! Kayışından tutun da tokasına, power reserve göstergesine kadar sıradışı bir saat. İnceleme fırsatım olmuştu da, ciddi anlamda içimde kalan bir saattir Extreme Lab 2.

Kullanıcı avatarı
Kbm

Mesaj Bond » 30 Kas 2011, 16:17

Kbm güzel model :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj mucadeleci » 30 Kas 2011, 20:03

aklımda "Seiko Spring Drive" "Grand Seiko 36.000vph" ve "IWC BIG PILOT'S WATCH" var bunlar aklımdan hiç çıkmıyor ama asıl bugün ciddi ciddi düşündüğüm TSF SE edition da kullanınalan tema flieger serisi. bu seriyi üreten bir kaç marka var ama bunlar içinde marka olarak steinhart seçilmiş ise bir bildikleri mutlaka vardır arkadaşların. tevafuktur ki ben geçen sene 1 tane steinhart pilot watch beğenmiş ve almaya karar vermişken bir arkadaşım beni vazgeçirmişti. (yaa onların hepsi eta kullanıo boşver v.s... demişti). velhasıl aklımda steinhart sandöviç:) panel var silver edition en güzeli galiba.
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj Clk » 01 Ara 2011, 01:06

mucadeleci, bu fiyat klasmaninda ETA'dan daha iyi bir mekanizma mi varmis ki arkadasin "onlarin hepsi ETA kullaniyor" demis ? Sadece meraktan. Bilmedigimiz birsey varsa ögrenelim ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj asymptote » 01 Ara 2011, 01:41

Eta standart grade demiştir, elaborate yada top grade almasını önermiş olabilir, aklıma başka bir ihtimal gelmedi.. :?
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj mucadeleci » 02 Ara 2011, 01:53

arkadaşlar açıkcası bu forumu okuyup eta mekanizmayı araştırana kadar bende o yorumun etkisindeydim. o arkadaş benim mahalleden çocukluk arkadaşım olmakla beraber bu foruma üyedir ama askerde olduğu için muhtemelen okuyamaz bunları. kendi si benim gösterdiğim flieger serisi saatler için -içinde çin malı taklit saatlerde kullanılan eta mekanizma var bir özelliği yok bence alma- demişti. belki de asymptote un dediği gibidir bana bunu anlatmaya çalışmış olabilir zira kendisi benden daha çok araştırır bu konuları. benim niyetim ise hem swiss made hemde pilot saati olan bir saatle 1 taşla iki kuş vurmaktı. hazır konusu gelmişken; flieger serisi saatler içinde stowa ve laco gibi eski ve bu serinin orjinalinin üretimine de katılmış hemen hemen steinhart ile aynı fiyatlarda saat üreten firmalar varken, TSF SE edition için neden steinhart firması seçildiğini merak ediyorum. bilgilendirirseniz sevinirim. ( lütfen yanlış anlaşılmasın bu bir eleştiri değil bilgilenme isteği zira geçen senede flieger serisi içinde yine en çok steinhart ı beğenmiştim internetden gördüğüm kadarıyla)
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 408 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners