mucadeleci » 02 Ara 2011, 01:53
arkadaşlar açıkcası bu forumu okuyup eta mekanizmayı araştırana kadar bende o yorumun etkisindeydim. o arkadaş benim mahalleden çocukluk arkadaşım olmakla beraber bu foruma üyedir ama askerde olduğu için muhtemelen okuyamaz bunları. kendi si benim gösterdiğim flieger serisi saatler için -içinde çin malı taklit saatlerde kullanılan eta mekanizma var bir özelliği yok bence alma- demişti. belki de asymptote un dediği gibidir bana bunu anlatmaya çalışmış olabilir zira kendisi benden daha çok araştırır bu konuları. benim niyetim ise hem swiss made hemde pilot saati olan bir saatle 1 taşla iki kuş vurmaktı. hazır konusu gelmişken; flieger serisi saatler içinde stowa ve laco gibi eski ve bu serinin orjinalinin üretimine de katılmış hemen hemen steinhart ile aynı fiyatlarda saat üreten firmalar varken, TSF SE edition için neden steinhart firması seçildiğini merak ediyorum. bilgilendirirseniz sevinirim. ( lütfen yanlış anlaşılmasın bu bir eleştiri değil bilgilenme isteği zira geçen senede flieger serisi içinde yine en çok steinhart ı beğenmiştim internetden gördüğüm kadarıyla)
Zamana and olsun ki.....