TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ankara'da Gidilesi Yerler

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Ankara'da Gidilesi Yerler

Mesaj Thevenin » 18 Kas 2011, 00:40

Teyze trafik konusuna aciklik getiriyor beyler :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Emre » 18 Kas 2011, 03:08

:D Bence kis vakti karda buzda dikmen yokusundan cikmis teyze.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Cinman » 18 Kas 2011, 09:01

Ulus : kale , pirinchan , Anadolu medeniyetleri müzesi , ulus rahmi koç müzesi , cikrikcilar yokuşu
Ankara da ulus dısında her şey yapay ve sonradan kondurulmus yapay seyler
Kullanıcı avatarı
Cinman

Mesaj revenant » 18 Kas 2011, 20:01

Drk yazdı:Hayat evle okul arasında geçip gidiyor :) Emrenin yazdığı yerlere ek olarak yeme, içme, gezme mekanları; tunalı, bestekar, filistin, arjantin caddeleri. Avmler zaten her yerde mantar gibi türedi, bana bir armada yetiyor(saatçi de var :D ) Tusa hazırlık nasıl gidiyor?

TUS beni benden aldı valla üstadım, kendimi hiç iyi hissetmiyorum :)

Aslında soruyu şöyle düzeltsem daha iyi olur sanırım : Mekan isimleri istiyorum sizden, favori yerleriniz falan... Nokta atış istiyorum yani :)
Kullanıcı avatarı
revenant

Mesaj Thevenin » 19 Kas 2011, 00:10

O halde undergrad menumuzden bir demet beyler :arrow: ODTU'de uskumru, Dost Kitabevi sathinda beklerken cay bana, Aylak Madam'da ayyas ya da sarhos bonfile, Leman Kultur'de x'in tavugu, 39.908°N 32.8709°E koordinatli aspava'da sossuz durum+az patates+ayran/cay, Arjantin Kebap'ta kebap, Adana Sofrasi'nda kebap, Recep Usta'da kaburga dolma, kibe. Haftasonu Ahlatlibel'de kotu gozleme belki kofte+ayran yahut Eymir reyizde 11km yayan.

evet ben kasimpasadan apaci selim :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Archimed » 19 Kas 2011, 15:22

Farklı zamanlarda Ankara'ya geldiğimde Demirel'in evinin karşısında bir kebapçıya gitmiştim, adı Arif Bey veya Hacı Arif gibi bir şeydi. Küçük bir bahçesi vardı. Kebabını beğenmiştim. Yine Bahçelievler tarafında adını hatırlamadığım; şarap ve balığı iyi olan bir yer vardı. Mekan ağırlıklı olarak şarap servisiyle ön plana çıkıyordu. Adı "Wine&bilmemne" tarzında bir şey olabilir. Mekan hatırladığım kadarıyla iki katlı bir villaydı.

Ama Ankara'ya giderken Bolu yokuşunda İsmail'in yerinde et yemenin keyfi bir başkaydı..
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj Clk » 19 Kas 2011, 16:03

Birakin beyler Tunali'yi Filistin Caddesi AVM'leri... Angara dedinmiydi pavyon gelir benim aklima :D

"acin kizlar arayi saliyom gobrayi" gibi ciddi ata sözlerine ev sahipligi yapmis memlegettir angaraaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol:

Buyrun buradan yakin...

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj 2fast4u » 21 Kas 2011, 15:27

Ankara'da elbette gıdılesı yerler vardır fakat baskent olmanın verdıgı agırlıktan mıdır bılınmez çesıt azdır yalnız burokrat cogunlu oldugu ıcın mıdır yıne bılınmez pavyon muhabbetı sağlamdır diye bılıyorum.Yanı omrum hayatımda ılk ve tek kere orada gıtmıstım farklı bır konsept ve eglencelı gelmıstı. :D sene 1996.Bırde yıne o donemın revacta mekanında dıkkatımı ceken olay bahcelı bır evin bar club seklıne dönüştürülmüş halı her sey normal fakat muzıgın sesı anormal yanı yok denecek kadar az oluşu idi.Sordugumda bakanlık cıvarıymıs ondan demıslerdı.Angaralı Turgut yoktu o zamanlar yoksa kaçmazdı hanı :D
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners