TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SKZ255K1 / SNE107 / SNZJ21 / SNZJ13 Yorum ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Hangisini Önerirsiniz?

1- Seiko SNE107
16
57%
2- Seiko SNZJ21
6
21%
3- Seiko SKZ255
5
18%
4- Seiko SNZJ13
1
4%

Toplam oy : 28

Re: Seiko SKZ255K1 / SNE107 / SNZJ21 / SNZJ13 Yorum ve Öneri

Mesaj Bond » 02 Kas 2011, 00:57

Mehmet1453 sorduğun saatlerin hemen hemen tamamı ile ilgili forumda konular ve yorumlar mevcut. Model adlarını yazarak bilgi konularına ulaşabilirsin. Örnek aramaya "Triton" yazarsan Steinhart 100 ATM ve 30 ATM Triton modelleri ile ilgili çok detaylı başlıklar mevcut.

Yabancı dilin yoksa sana elbette dil konusunda ve sipariş işlemleri konusunda yardımcı oluruz. Ayrıca site içinde saat getirme vb bir sistem olmuyor. Zaman zaman bu tarz şikayetler alıyoruz, eğer sana kar ile saati getirip satarım tarzında bir teklif vs gelirse bize bildir lütfen. Bu tarz çalışan kişilerin sitemizde bulunmalarını özellikle istemiyoruz. Elbette bu dediğim durum yardımcı olmayı amaçlayan kişiler için değil.

Sorduğun Seiko saatler ile Steinhart Triton 100 ATM hem üretim yeri hem mekanizma hemde fiyatlandırma olarak çok ayrı saatler. Steinhart Triton 100 ATM Black modeli'nin fiyatına linkten bakabilirsin. Bu saat zaten stocklarda mevcut değil ancak tekrar geldiği zaman alabilirsin. Saatin fiyatı 479 Euro + 30 Euro kargo + teslim alırken ülkemizde ödeyeceğin ana tutar üzerinden % 18-20 KDV ve posta masrafı olur.

:arrow: http://www.steinhartwatches.de/en/TRITON-100-ATM-black,258.html

Birde bütün mesajları düzelttim, resimleri ve linkleri ekledim. Foruma yazarken biraz daha özenli davranıp "i" harfi kullanırsan sevinirim. Diğer türlü indekslemede hata oluyor. Yurtdışı alışveriş konusunda tecrüben ve paypal hesabın yok ise sana Seikolardan birisini almanı tavsiye ederim. Forum konularını incelersen tüm saatler ve mekanizmaları hakkında çok detaylı bilgiler ve fotoğraflar mevcut.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj mehmet1453 » 02 Kas 2011, 01:01

Drk yazdı:İmkan varsa steinhart'ı almak daha mantıklı.

Drk ustadım bu saatı turkıyeden getıren guvenılır kımse varmı veya benım adıma yabancı sıtelerden alabılırmısın yer ıst nedersın bırde bana malıyetı herşey dahıl kaca olur :!:
Kullanıcı avatarı
mehmet1453

Mesaj drk » 02 Kas 2011, 01:04

Saati getiren biri var mı bilmiyorum. Bir arkadaşınız yada çevrenizde güvendiğiniz kredi kartı kullanan biri varsa rahatlıkla saati alabilirsiniz. İnternetten alışveriş prosedürü ve ingilizce konusunda biz de yardımcı oluruz isterseniz :thumbup: Herşey dahil maliyeti Bond'un da dediği gibi 479euro saatin fiyatı+18% KDV, yani 86euro+ 30euro kargo ücreti+ 2tl pul ücreti=1463TL yapıyor.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj mehmet1453 » 02 Kas 2011, 01:18

Bond yazdı:Mehmet1453 sorduğun saatlerin hemen hemen tamamı ile ilgili forumda konular ve yorumlar mevcut. Model adlarını yazarak bilgi konularına ulaşabilirsin. Örnek aramaya "Triton" yazarsan Steinhart 100 ATM ve 30 ATM Triton modelleri ile ilgili çok detaylı başlıklar mevcut.

Yabancı dilin yoksa sana elbette dil konusunda ve sipariş işlemleri konusunda yardımcı oluruz. Ayrıca site içinde saat getirme vb bir sistem olmuyor. Zaman zaman bu tarz şikayetler alıyoruz, eğer sana kar ile saati getirip satarım tarzında bir teklif vs gelirse bize bildir lütfen. Bu tarz çalışan kişilerin sitemizde bulunmalarını özellikle istemiyoruz. Elbette bu dediğim durum yardımcı olmayı amaçlayan kişiler için değil.

Sorduğun Seiko saatler ile Steinhart Triton 100 ATM hem üretim yeri hem mekanizma hemde fiyatlandırma olarak çok ayrı saatler. Steinhart Triton 100 ATM Black modeli'nin fiyatına linkten bakabilirsin. Bu saat zaten stocklarda mevcut değil ancak tekrar geldiği zaman alabilirsin. Saatin fiyatı 479 Euro + 30 Euro kargo + teslim alırken ülkemizde ödeyeceğin ana tutar üzerinden % 18-20 KDV ve posta masrafı olur.

:arrow: http://www.steinhartwatches.de/en/TRITON-100-ATM-black,258.html

Birde bütün mesajları düzelttim, resimleri ve linkleri ekledim. Foruma yazarken biraz daha özenli davranıp "i" harfi kullanırsan sevinirim. Diğer türlü indekslemede hata oluyor. Yurtdışı alışveriş konusunda tecrüben ve paypal hesabın yok ise sana Seikolardan birisini almanı tavsiye ederim. Forum konularını incelersen tüm saatler ve mekanizmaları hakkında çok detaylı bilgiler ve fotoğraflar mevcut.

slm Bond ustadım konu başlığındakı seıko saat modellerınden hangısını onerırsınız bırde g15 lojıtek klavye kullandığımdan tam alışamadım turkce olmadığından boyle ımla bazen yazım hataları oluyor bunun ıcınde kusuruma bakmayın bu uyarıyı dıkkat etmeye calışacağım Bond ustadım :thumbup: son soz olarakda ustadım saat konusunda tam bılgı vede donanıma sahıp değılım almışken sız değerlı bılır kışılerın yardımcı olmalarını vede teknık acıdan bılgılenmemızı yorum vede kullanıcı tavsıyelerı almak ıstıyorum
sonradan pışman olacağım bır saatı almak ıstemıyorum eksık bılgı vede yetersız saat hakkında bılgım olmadığından tam manasıyla net bır karar veremıyorum sızede net olarak derdımı anlatamıyorum umarım benı anlamışsınızdır sızlerın tavsıyelerı ıle bır saat almayı cok onemsıyorum saygılar Bond ustadım :thumbup:
Kullanıcı avatarı
mehmet1453

Mesaj Bond » 02 Kas 2011, 01:47

Estağfurullah ben site yöneticisiyim saat üstadı değilim ama sitemizde birkaç tane saat üstadı mevcut :) i harfi nasıl olmaz klavyede onu anlamadım ama ben hatırlatma olarak belirttim. Teşekkür ederim. :thumbup:

Elbette herkes yardımcı olmaya çalışıyor zaten ama forumda bulunan bilgileri tekrar her konuya yazamayız. Verilen linklerden modellerle ilgili hemen hemen bir çok bilgiye ulaşabilirsin. Tam olarak bütçe belirtmemişsin örnek olarak, tavsiyeleri ona göre yapabiliriz. Ben bu Seiko modellerinin hiç birisini kullanmadığım için kullanıcı yorumu yapamam ama bence optik olarak bu dördü arasında ilk model diğerlerinden daha güzel. Bu saatleri kullanan kişiler var forumda ama onlar bu konuyu görüp kullanıcı yorumlarını yazmayabilir bu nedenle o kişilerin inceleme konularına bakmak daha mantıklı olur. Böylece kişisel kullanım tecrübelerini alabilirsin.

Triton oldukça güzel bir saat şu an siyah modeli yok ama diğer modeli mevcut onunla ve 30 ATM ile ilgili konuları linkini ekliyorum.

Steinhart Triton 30 ATM / 100 ATM Yorum :arrow: viewtopic.php?f=62&t=5863&p=71609#p71609

TSF Steinhart Triton 30 ATM :arrow: viewtopic.php?f=12&t=3915&p=43401#p43401

TSF Steinhart Triton 100 ATM :arrow: viewtopic.php?f=12&t=2935&p=31231#p31239

Bütçeye göre ülkemizden bir çok kaliteli ve güzel saatler alınabilir. Forumda incelemesi olan saatlere yada danışma konularına bir göz gezdir. Alt klasman Japon otomatiklerde Orient, Seiko, Citizen gibi markaların bir çok modellerini göreceksin. Yukarıdaki Seiko modelleri yerine daha farklı hoşuna gidebilecek Seikolar olduğunu düşünüyorum. Dalgıç modeli bir saat istiyorsan özelikle giriş seviyesinde gayet makul fiyatlı ve hoş saatler mevcut. Eğer quartz bazlı kinetic, solar, eco-drive gibi sistemler tercih ediyorsan gene bu markalara bakabilirsin.

Swiss made markalar önerilebilir bütçe doğrultusunda ama uygun fiyatlıların bir çoğunu burada bulamazsın çünkü ülkemizde resmi olarak satışları yok. Bu sebeple kafanı karıştırmamak adına önermiyorum. Steinhart modellerinden karar verirsen bir tanıdığının paypal hesabı olması yeterli. Dil konusunda sana yardımcı oluruz. Zaten pek bir işlem yok, saati siteden alıp sepete ekliyorsun adres ve e-mail bilgini girdikten sonra ödeme linki e-mail adresine geliyor. Ödeme sonrası ise kargo takip nosu geliyor. Sonra gidip saatini posta gümrüğünden alıyorsun. Hepsi o kadar. ;) Detayları için aramaya posta, gümrük vb kelimeler yazarsan gene bir çok bilgi veren konu var forumda.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj mehmet1453 » 02 Kas 2011, 02:38

slm Bond ustadım bılgı veyonlendırmelerın ıcınde ayrıca tşkler benım butcem 400tl +sı veya - sı olabılır bu fıatlarda otamatık japon malı olmalı spor sağlam gun ve tarıh olmalı celık kordon derıde olabılır mekanızma kadran konularında bırşey dıyemıyorum cunku bılgım yok bu konularda tabıkıde ıyı olmasını ıstıyorum mesela kadranı rengı hangısı daha guzel durur bırde cok ıyı derecede fosfor olmalı cunku genelde gece calışıyorum 1.70 boyundayım spor gıyınmeyı sevıyorum genelde keten tercıhım bu saatler bu gıyınme tarzına uyarmı
aslında uzun surelı severek kullanacağım guzel şık sağlam otamatık japon malı olmalı başlıkta yazdığım saatler harıcınde bana hangı modellerı onerırsınız umarım derdımı anlatmayı becerebılmışım saygılar değerlı TSF saat bırlığı uyelerı :? :thumbup:
Kullanıcı avatarı
mehmet1453

Mesaj mehmet1453 » 08 Kas 2011, 03:54

Seiko SNE107 slm değerlı forum uyelerı hayırlı bayramlar satır başında yazdığım vede en cok oy alan seıko sne107 japonya uretımımıdır yoksa başka devletlerınmı bırde japonya uretımı olduğunu nasıl anlarız
bırde hangı yabancı sıteden almalıyım tavsıye ettığınız bır satıcı varmı amazon veya ebay vs sıtelerden guvenılır sağlam bır satıcı tavsıye edebılırmısınız değerlı ustadlarım yardımcı olmanızı temennı eder saygı ve selamlar :thumbup:
Kullanıcı avatarı
mehmet1453

Mesaj mehmet1453 » 09 Kas 2011, 02:26

slm yokmu bu konuda yardımcı olacak bır arkadaş :!:
Kullanıcı avatarı
mehmet1453

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 166 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners