Yabancı dilin yoksa sana elbette dil konusunda ve sipariş işlemleri konusunda yardımcı oluruz. Ayrıca site içinde saat getirme vb bir sistem olmuyor. Zaman zaman bu tarz şikayetler alıyoruz, eğer sana kar ile saati getirip satarım tarzında bir teklif vs gelirse bize bildir lütfen. Bu tarz çalışan kişilerin sitemizde bulunmalarını özellikle istemiyoruz. Elbette bu dediğim durum yardımcı olmayı amaçlayan kişiler için değil.
Sorduğun Seiko saatler ile Steinhart Triton 100 ATM hem üretim yeri hem mekanizma hemde fiyatlandırma olarak çok ayrı saatler. Steinhart Triton 100 ATM Black modeli'nin fiyatına linkten bakabilirsin. Bu saat zaten stocklarda mevcut değil ancak tekrar geldiği zaman alabilirsin. Saatin fiyatı 479 Euro + 30 Euro kargo + teslim alırken ülkemizde ödeyeceğin ana tutar üzerinden % 18-20 KDV ve posta masrafı olur.

Birde bütün mesajları düzelttim, resimleri ve linkleri ekledim. Foruma yazarken biraz daha özenli davranıp "i" harfi kullanırsan sevinirim. Diğer türlü indekslemede hata oluyor. Yurtdışı alışveriş konusunda tecrüben ve paypal hesabın yok ise sana Seikolardan birisini almanı tavsiye ederim. Forum konularını incelersen tüm saatler ve mekanizmaları hakkında çok detaylı bilgiler ve fotoğraflar mevcut.