TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casual - Boating Tarzı Ayakkabı Önerisi

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Casual - Boating Tarzı Ayakkabı Önerisi

Mesaj msturan » 18 Eki 2011, 20:30

O konuyu şöyle bir kaç Louis Vuitton'luk kolleksiyonum olmadan açmak bana düşmez sedir hocam :D
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj sedir » 18 Eki 2011, 21:01

Sen aç. Herkes ne varsa onu gösterir. Patek'imiz yok diye konuşmuyor muyuz?
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj msturan » 18 Eki 2011, 21:30

:D Neden olmasın öyleyse hocam
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj Bond » 18 Eki 2011, 22:33

O Sebago Docksidesları Amerikadan getirtebilmek için ne çileler çektik zamanında :) Halen 4-5 tane duruyor evde 1990-91'de alınmış. Model tamamen aynı en ufak kısmı değişmemiş. Şimdiki genç jenerasyonun halen bunları beğenmesi sevindirici doğrusu. Ben uzun yıllardır giymedim ama bunlar her zaman klasik kalacak olan modellerden.

Yerli üretimini de tercih edebilirsin ama açıkçası bu Sebago Docksides markası ile anılan kült bir ayakkabı modeli. Bence İnci'nin aynısını üretmesi sahte saat üretmekten farkı olmayan bir durum. Resmen çalmış ayakkabının modelini. Ben olsam bunu protesto etmek adına hayatta İnci almazdım. Ayrıca orijinali kadar malzemesinin iyi ve ayakkabının rahat olmadığına eminim. 20 sene olmuş yeni gibi duruyor ayakkabılar halen, az önce çıkarıp baktım :D

O zamanlarda en zor bulunan ve en sevdiğim renk kombinasyonu lacivert üstüne kırmızı olandı. Halende yok üretimde ara ara çıkar USA'de. Güç bela getirtmiştim bir tane sonra Marmariste uyurken eve hırsız girip sadece onu ve 501 kotu çalmıştı :twisted: :D

Bulabilirsen alternatif boating ayakkabı olarak sana Helly Hansen tavsiye ederim. Bazen super modelleri çıkar ama şu an neler var bilmiyorum serilerde. Bu konuda Dünya'nın en iyi markalarından biridir.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj msturan » 18 Eki 2011, 23:22

:o Gerçekten o kadar dayanıyor mu Bond? Gerçekten iyi öyleyse. :super:

Bu arada dediğin lavcivert üstüne kırmızı kombinasyonu yok sanırım, ebay'da sıkı bir araştırmayla belki çok daha hoş ve unique renk kombinasyonlarına ulaşabilirim belki ama zaten 70-80$ civarında, bir de 30$'a yakın shipping fiyatı gelince çok da cazip yanı kalmıyor... Hell Hensen'e zamanım olduğunda rahatça bakacağım :thumbup:

Bu arada sen verdiğim linklerdeki ayakkabılar ve renkler için ne diyeceksin?
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj Archezia » 19 Eki 2011, 00:12

msturan yazdı:Archezia, bu tarzları beğenmemene gerçekten şaşırdım :D Oldukça zengin ve şık duruyorlar gibi geliyor bana, tabii senin tarzın ve beğenilerin elbette farklı olabilir saygı duyarım :D Çoğu yaşıtımın beğendiği lacoste, onitsuka, tommy ayakkabıları da benim beğenmemem, zevklerin ne kadar farklı olabileceğinin bir kanıtı belki :D

Aslında saydığın diğer markaların modellerini ben de beğenmiyorum :D özellikle de onitsuka... Şu an beğendiğim tek Lacoste modeli var mesela :lol: Ama bu gösterdiklerin güzel olsa da henüz giymem heralde. İşleri yoluna koyup(Yüksek lisans, şirket vs.) kafam rahat olduğu zaman giymem gerekiyor hissini verdiler bana nedense :D

Tarzım olmasa da renk olarak fikrimi söyleyeyim yardımcı olur belki. Ben ayakkabı da genel olarak kahverengi, krem tonlarını tercih ediyorum ama zaten var o renk demişsin. O zaman bana en güzel geleni şu;
http://www.orijinalmarka.com/urun_detay.asp?grup_no=0&urun_no=4134&dil=1&folder=anasayfa

Kotun altında iyi durur heralde. E bence içinde krem/beyaz gibi açık bir renk de olmalı zaten. Bordo da bonus :D

Ama hepsinden öte, ayakkabı alıyorsun msturan, gir max. 5 mağazaya birini al çık kafayı çok yorma (: Ya da, ya da... Hepsinden güzeli yanına kız arkadaşını veya bir kız arkadaşını al onunla seç için rahat etsin :)
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj herofb » 19 Eki 2011, 00:38

bence nasıl Armani saat almıyorsak Lacoste ayakkabı da almamak lazım onun yerine kendi kunduracım kazansın ya da gerçekten bir şeyler yapan (2 kere ayakkabı aldım ama sonu hüsran oldu) bu arada T-shirt konusunda ise kesinlikle vazgeçemem o ayrı :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj msturan » 19 Eki 2011, 00:55

Archezia teşekkürler :champ: Zaten hepsini deneyeceğim, bu modeli de beğenmiştim; bakalım :)

herojd, aslında lacoste ayakkabılara yakın durmamamın bir nedeni de bu :)
Kullanıcı avatarı
msturan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 89 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners