apesen yazdı:Ben Oris saatimi Kadıköy'deki Noy Saat'ten aldım, yılların eskisi bir dükkandır, baba - oğul işletirler, babaya denk gelirseniz ki sürekli orda, vadelide de indirim yapabilir, şahsen ben frank'ın tavan olduğu bir zamanda aldım Oris'i kredi kartı 12 taksitle, %10 gibi de bir indirim yaptırdım. Noy Saat Oris satmaya yeni başladı ( bir zamanlar Cartier vs. satmış bir mağaza ama sonra küçültmüş işleri )o yüzden heyecanlılar, gerekeni yapıyolar.
canmertcan yazdı:apesen yazdı:Ben Oris saatimi Kadıköy'deki Noy Saat'ten aldım, yılların eskisi bir dükkandır, baba - oğul işletirler, babaya denk gelirseniz ki sürekli orda, vadelide de indirim yapabilir,...
ilginize tesekkurler. yarın buyuk ihtimalle gidip oraya da bakarım... umarım baba yı bulurum :p
canmertcan yazdı:Evet değerli forum üyeleri; bugun Kanyon Tevfik Aydın ve Kanyon pırlant mağazalarına bir soruşturma yapmak için gittim.Tevfik Aydın da yoktu sirkecide ki mağazamızda olabilir diyip biraz geçiştirmeye çalıştılar ben arayabilirmiyiz referans numaraları var 2 saat soracağım sadece deyince aradı saolsun.Cevap, orada da yokmuş bir süre gelmeyecekmiş. teşekkür ettim çıktım. Hemen bir kaç dükkan yanı pırlant oraya girdim.başta sadece laf olsun diye soruyorum sandılar ve yüzeysel cevaplar veriyorlardı.Ben biraz ayrıntıya girip ilgilendiğimi belli edince çok iyi ilgilendiler. Fiyatlar aynı hemen hemen internet sitesiyle. İnternet sitesinde şöyle bir şaşırtmaca var.şahsen ben öyle düşünmüştüm.orada yazan fiyata taksit yaparlar.ancak öyle değil.satın al a tıklanınca taksit yükseldikçe fiyatta yükselio. Demem o ki mağazası ve internet sitesinden alınca fiyatta fark yok ancak şöyle bir fark var aralarında. Bir kampanyaları var mağazadan alınca. Her 300 TL de 50 TL hediye çeki yapıo.bundan sonraki alıs verislerinizde kullanıyorsunuz. özetle verdileri fiyatlar:
1- Oris Williams F1 Team Skeleton Engine Date
magaza fiyatlar__ nakit :2450 tl taksitli (10 taksit ) :2860 tl. hediye çeki 470 tl gibi bişi olur ona da çelik bilezik alırım diyorum diger alıs verisimde...
2-Oris Williams F1 Team Chronograph
magaza nakit :4690 tl taksitli:5520 tl
not: bugunun kur u ile hesapladılar. bahsettiğim model fiyatları kauçuk kordon modelleri içindir...
bu arada Oris Williams F1 Team Chronograph modelini deneme şansım oldu.çook ama çok güzel ancak fiyatta hiç bişi yapamıyoruz dedi görevli. ben belli fiyatında ne kadar ucuza verirsem kalanı benim cebimden çıkar dedi. sistemden giriyoruz herseyi bizim elimizde olan bişi deil dedi. yukarı da verdipim fiyatlardan 5 kurus asaı indirmediler.Yani %25 %30 indirim yapmıolar. :%10-12 felan yapıolar.o da nakitte.
sanırım bana en uygun model Oris Williams F1 Team Skeleton Engine Date modelidir. fikirlerinizi görüşlerinizi bekliyorum
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium ve 152 misafir
|