TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

2500TL Bütçe İçin Öneriler / Tissot ve M.Lacroix

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 2500TL Bütçe İçin Öneriler / Tissot ve M.Lacroix

Mesaj herofb » 14 Eki 2011, 10:02

Tevfik Aydın'dan hiç alışverişim olmadığı için bir yorum yapamıyorum ama pırlant ve modatech mağazalarına bakabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj apesen » 14 Eki 2011, 10:55

Ben Oris saatimi Kadıköy'deki Noy Saat'ten aldım, yılların eskisi bir dükkandır, baba - oğul işletirler, babaya denk gelirseniz ki sürekli orda, vadelide de indirim yapabilir, şahsen ben frank'ın tavan olduğu bir zamanda aldım Oris'i kredi kartı 12 taksitle, %10 gibi de bir indirim yaptırdım. Noy Saat Oris satmaya yeni başladı ( bir zamanlar Cartier vs. satmış bir mağaza ama sonra küçültmüş işleri )o yüzden heyecanlılar, gerekeni yapıyolar.
Do more of what makes you happy, so buy another new watch ;o)
Kullanıcı avatarı
apesen

Mesaj canmertcan » 14 Eki 2011, 21:12

Evet değerli forum üyeleri; bugun Kanyon Tevfik Aydın ve Kanyon pırlant mağazalarına bir soruşturma yapmak için gittim.Tevfik Aydın da yoktu sirkecide ki mağazamızda olabilir diyip biraz geçiştirmeye çalıştılar ben arayabilirmiyiz referans numaraları var 2 saat soracağım sadece deyince aradı saolsun.Cevap, orada da yokmuş bir süre gelmeyecekmiş. teşekkür ettim çıktım. Hemen bir kaç dükkan yanı pırlant oraya girdim.başta sadece laf olsun diye soruyorum sandılar ve yüzeysel cevaplar veriyorlardı.Ben biraz ayrıntıya girip ilgilendiğimi belli edince çok iyi ilgilendiler. Fiyatlar aynı hemen hemen internet sitesiyle. İnternet sitesinde şöyle bir şaşırtmaca var.şahsen ben öyle düşünmüştüm.orada yazan fiyata taksit yaparlar.ancak öyle değil.satın al a tıklanınca taksit yükseldikçe fiyatta yükselio. Demem o ki mağazası ve internet sitesinden alınca fiyatta fark yok ancak şöyle bir fark var aralarında. Bir kampanyaları var mağazadan alınca. Her 300 TL de 50 TL hediye çeki yapıo.bundan sonraki alıs verislerinizde kullanıyorsunuz. özetle verdileri fiyatlar:

1- Oris Williams F1 Team Skeleton Engine Date
magaza fiyatlar__ nakit :2450 tl taksitli (10 taksit ) :2860 tl. hediye çeki 470 tl gibi bişi olur ona da çelik bilezik alırım diyorum diger alıs verisimde...

2-Oris Williams F1 Team Chronograph
magaza nakit :4690 tl taksitli:5520 tl

not: bugunun kur u ile hesapladılar. bahsettiğim model fiyatları kauçuk kordon modelleri içindir...
bu arada Oris Williams F1 Team Chronograph modelini deneme şansım oldu.çook ama çok güzel ancak fiyatta hiç bişi yapamıyoruz dedi görevli. ben belli fiyatında ne kadar ucuza verirsem kalanı benim cebimden çıkar dedi. sistemden giriyoruz herseyi bizim elimizde olan bişi deil dedi. yukarı da verdipim fiyatlardan 5 kurus asaı indirmediler.Yani %25 %30 indirim yapmıolar. :%10-12 felan yapıolar.o da nakitte.

sanırım bana en uygun model Oris Williams F1 Team Skeleton Engine Date modelidir. fikirlerinizi görüşlerinizi bekliyorum
Kullanıcı avatarı
canmertcan

Mesaj canmertcan » 14 Eki 2011, 21:14

apesen yazdı:Ben Oris saatimi Kadıköy'deki Noy Saat'ten aldım, yılların eskisi bir dükkandır, baba - oğul işletirler, babaya denk gelirseniz ki sürekli orda, vadelide de indirim yapabilir, şahsen ben frank'ın tavan olduğu bir zamanda aldım Oris'i kredi kartı 12 taksitle, %10 gibi de bir indirim yaptırdım. Noy Saat Oris satmaya yeni başladı ( bir zamanlar Cartier vs. satmış bir mağaza ama sonra küçültmüş işleri )o yüzden heyecanlılar, gerekeni yapıyolar.

ilginize tesekkurler. yarın buyuk ihtimalle gidip oraya da bakarım... umarım baba yı bulurum :p
Kullanıcı avatarı
canmertcan

Mesaj Thevenin » 14 Eki 2011, 21:19

canmertcan yazdı:
apesen yazdı:Ben Oris saatimi Kadıköy'deki Noy Saat'ten aldım, yılların eskisi bir dükkandır, baba - oğul işletirler, babaya denk gelirseniz ki sürekli orda, vadelide de indirim yapabilir,...

ilginize tesekkurler. yarın buyuk ihtimalle gidip oraya da bakarım... umarım baba yı bulurum :p

:D Babalarla dedeler iyidir beyler :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Frax » 14 Eki 2011, 21:27

Fiyatlarda hiç indirim yapmamaları çok ilginç. Kanyon olduğu için mi acaba, hani indirim olursa ucuz izlenimi verir oranın hitap ettiği kesime aykırı olur diye mi böyle bir şey var :D

Herojd'dan Pırlant'a bir telefon çakmasını ve gerekeni yapmasını bekliyoruz :D

Bana fiyatlar yüksek geldi, özellikle Oris Williams F1 Team Chronograph için çok istenmiş sanki. Gerçi Frank da uçtu ama...
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj drk » 14 Eki 2011, 21:33

canmertcan yazdı:Evet değerli forum üyeleri; bugun Kanyon Tevfik Aydın ve Kanyon pırlant mağazalarına bir soruşturma yapmak için gittim.Tevfik Aydın da yoktu sirkecide ki mağazamızda olabilir diyip biraz geçiştirmeye çalıştılar ben arayabilirmiyiz referans numaraları var 2 saat soracağım sadece deyince aradı saolsun.Cevap, orada da yokmuş bir süre gelmeyecekmiş. teşekkür ettim çıktım. Hemen bir kaç dükkan yanı pırlant oraya girdim.başta sadece laf olsun diye soruyorum sandılar ve yüzeysel cevaplar veriyorlardı.Ben biraz ayrıntıya girip ilgilendiğimi belli edince çok iyi ilgilendiler. Fiyatlar aynı hemen hemen internet sitesiyle. İnternet sitesinde şöyle bir şaşırtmaca var.şahsen ben öyle düşünmüştüm.orada yazan fiyata taksit yaparlar.ancak öyle değil.satın al a tıklanınca taksit yükseldikçe fiyatta yükselio. Demem o ki mağazası ve internet sitesinden alınca fiyatta fark yok ancak şöyle bir fark var aralarında. Bir kampanyaları var mağazadan alınca. Her 300 TL de 50 TL hediye çeki yapıo.bundan sonraki alıs verislerinizde kullanıyorsunuz. özetle verdileri fiyatlar:

1- Oris Williams F1 Team Skeleton Engine Date
magaza fiyatlar__ nakit :2450 tl taksitli (10 taksit ) :2860 tl. hediye çeki 470 tl gibi bişi olur ona da çelik bilezik alırım diyorum diger alıs verisimde...

2-Oris Williams F1 Team Chronograph
magaza nakit :4690 tl taksitli:5520 tl

not: bugunun kur u ile hesapladılar. bahsettiğim model fiyatları kauçuk kordon modelleri içindir...
bu arada Oris Williams F1 Team Chronograph modelini deneme şansım oldu.çook ama çok güzel ancak fiyatta hiç bişi yapamıyoruz dedi görevli. ben belli fiyatında ne kadar ucuza verirsem kalanı benim cebimden çıkar dedi. sistemden giriyoruz herseyi bizim elimizde olan bişi deil dedi. yukarı da verdipim fiyatlardan 5 kurus asaı indirmediler.Yani %25 %30 indirim yapmıolar. :%10-12 felan yapıolar.o da nakitte.

sanırım bana en uygun model Oris Williams F1 Team Skeleton Engine Date modelidir. fikirlerinizi görüşlerinizi bekliyorum

İşaretlediğim yerlerden dolayı en iyisi bu saatçilere bir daha hiç girmemek. Aferin, devam etsinler böyle, bakalım nereye kadar...
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj asymptote » 14 Eki 2011, 21:51

Evet doruk katılıyorum en iyisi bu mağazalara hiç uğramamak. Aslında saat mağazaları hakkında bilgi veren bir bölüm açmalı, bu bölümde ilgili mağazadan alışveriş yapan kullanıcılar mağazayla ilgili izlenim ve deneyimlerini aktarmalı. Hem ilerisi için güzel bir referans olur hem de mağazaları burada puanlamış, yanlış yapanları da fişlemiş oluruz. Ayaklarını denk alsınlar TSF izliyor :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium ve 154 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners