herojd11 yazdı:Otomatik konusu tamamen beklentinize kalmış , yani saatim hic şaşmasın dıyorsanız pilli , biraz sasabilir ama ruhu olsun derseniz otomatik , ama bence bu son derece guzel bütçe ile pilli alınmamalı
serxx yazdı:canmertcan bende bu foruma takılmadan önce aklımda tissot vardı ve foruma sordum senin gibi Tissot vazgeçirdiler benitercihimi Longines'ten yana kullandım.
2 numaralı daha iyi duruyor![]()
Oris mi? Tissot mu? sorusunun cevabı tabiki de Oristir. Eğer 1000-1500 arası bir bütçe ayırırsan Tissot mükemmel olur. Limitin 2500 Tissot'a verme bu parayı..
Benim sana bir önerim daha olacak Tag Heuer Aquaracer 300m Automatic; etiket fiyatı 2000 Frank. 4100 TL falan yapıyor sıkı bir pazarlıkla %30-35 civarı bir indirim yapabilirsen kesinlikle al ve kafan her açıdan rahat olsun derim...
--------TAG Heuer WAN2110.BA0822----------------TAG Heuer WAN2111.BA0822----------
Drk yazdı:Nakit alımlarda liste fiyatı üzerinden %30 düşme ihtimali yüksek ve evet, bu işin sonu yok, emin olun saatinizi aldığıktan kısa bir süre sonra kendinizi yeni bir saat araştırıyorken bulacaksınız
serxx yazdı:herojd arkadaşın Oris fiyatlarıyla arası daha iyi![]()
%30 indirimle 3300 civarı olur yani istediğiniz fiyat. 2500'ü veren 3300'ü de verir
herojd11 yazdı:Elde nakit ile bir kaç bayii ile gorusulup %35 lere bile denk gelinmiştir.bilgilerinize
Bu arada pırlanta sordum su fiyatı verdiler diye yılmak yok pazarlığa devam 2 hafta once bir müşterimize düğün hediyesi almak icin yola çıktık, aynı alışveriş merkezinde alt katta pazarlık ile 2400 olan oris artelier üst katta 1800 e alındı ikiside pirlant
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium ve 160 misafir
|