TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

2500TL Bütçe İçin Öneriler / Tissot ve M.Lacroix

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 2500TL Bütçe İçin Öneriler / Tissot ve M.Lacroix

Mesaj herofb » 13 Eki 2011, 20:39

Otomatik konusu tamamen beklentinize kalmış , yani saatim hic şaşmasın dıyorsanız pilli , biraz sasabilir ama ruhu olsun derseniz otomatik , ama bence bu son derece guzel bütçe ile pilli alınmamalı
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj canmertcan » 13 Eki 2011, 22:13

herojd11 yazdı:Otomatik konusu tamamen beklentinize kalmış , yani saatim hic şaşmasın dıyorsanız pilli , biraz sasabilir ama ruhu olsun derseniz otomatik , ama bence bu son derece guzel bütçe ile pilli alınmamalı

Otomatikten yana kullanacağım tercihimi. yukarıdaki yorumlar üzerine oris e baktım 2-3 model kafam da yer edindi hemde bütçeme uygun oldugu için.bu modeller;

1. Oris Williams F1 Team Skeleton Engine Date
2. Oris Williams F1 Team Day Date 2008
3. Oris Divers Titan Date

sizce hangisi benim için uygundur. Benim hoşuma giden 1. seçenekte yazdığım model oldu. Ve tissot mu almalıyım sizce yoksa oris mi? hangisi daha iyidir. örneğin tissotta biraz daha gösterişli modeller var.yani içi kalabalık göze hoş görülen(bence).
Kullanıcı avatarı
canmertcan

Mesaj SeRxx » 13 Eki 2011, 23:22

canmertcan bende bu foruma takılmadan önce aklımda tissot vardı ve foruma sordum senin gibi Tissot vazgeçirdiler beni :lol: tercihimi Longines'ten yana kullandım.
2 numaralı daha iyi duruyor :thumbup:
Oris mi? Tissot mu? sorusunun cevabı tabiki de Oristir. Eğer 1000-1500 arası bir bütçe ayırırsan Tissot mükemmel olur. Limitin 2500 Tissot'a verme bu parayı..

Benim sana bir önerim daha olacak Tag Heuer Aquaracer 300m Automatic; etiket fiyatı 2000 Frank. 4100 TL falan yapıyor sıkı bir pazarlıkla %30-35 civarı bir indirim yapabilirsen kesinlikle al ve kafan her açıdan rahat olsun derim...
--------TAG Heuer WAN2110.BA0822----------------TAG Heuer WAN2111.BA0822-----
Resim-----Resim
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj canmertcan » 13 Eki 2011, 23:59

serxx yazdı:canmertcan bende bu foruma takılmadan önce aklımda tissot vardı ve foruma sordum senin gibi Tissot vazgeçirdiler beni :lol: tercihimi Longines'ten yana kullandım.
2 numaralı daha iyi duruyor :thumbup:
Oris mi? Tissot mu? sorusunun cevabı tabiki de Oristir. Eğer 1000-1500 arası bir bütçe ayırırsan Tissot mükemmel olur. Limitin 2500 Tissot'a verme bu parayı..

Benim sana bir önerim daha olacak Tag Heuer Aquaracer 300m Automatic; etiket fiyatı 2000 Frank. 4100 TL falan yapıyor sıkı bir pazarlıkla %30-35 civarı bir indirim yapabilirsen kesinlikle al ve kafan her açıdan rahat olsun derim...
--------TAG Heuer WAN2110.BA0822----------------TAG Heuer WAN2111.BA0822-----
Resim-----Resim

bilgilendirme için teşekkürler. tagheuer iyi marka biliyorum ancak gösterdiğiniz modeller pek hoşuma gitmedi cunku istedigim tarz daha sportf olmalı. Ben de fikrimi coktan deistirdim :) :) oriste ki modeller daha aklıma yatıyor.sanıyorum oris alacağım. hatta gözü karartıp Oris Williams F1 Team Chronograph mı alsam ne :D abi forumu bulmakla iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum hep dahasını istiyor insan :D burada birisi demişti bi konuda bu işin sonu yok.hadi 100 daha hadi 300 daha 300 veren 400 daha verir vs vs :):):) yükseldikce yükselir :) saka biyana da Oris Williams F1 Team Chronograph e pırlantta 4850 tl. Dışarı da bu saati 3000-3300 tl civarı alma sansım nedir ?
Kullanıcı avatarı
canmertcan

Mesaj drk » 14 Eki 2011, 00:05

Nakit alımlarda liste fiyatı üzerinden %30 düşme ihtimali yüksek ve evet, bu işin sonu yok, emin olun saatinizi aldığıktan kısa bir süre sonra kendinizi yeni bir saat araştırıyorken bulacaksınız ;)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj SeRxx » 14 Eki 2011, 00:16

herojd arkadaşın Oris fiyatlarıyla arası daha iyi :thumbup:
%30 indirimle 3300 civarı olur yani istediğiniz fiyat. 2500'ü veren 3300'ü de verir :lol:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj herofb » 14 Eki 2011, 00:47

Elde nakit ile bir kaç bayii ile gorusulup %35 lere bile denk gelinmiştir.bilgilerinize

Bu arada pırlanta sordum su fiyatı verdiler diye yılmak yok pazarlığa devam 2 hafta once bir müşterimize düğün hediyesi almak icin yola çıktık, aynı alışveriş merkezinde alt katta pazarlık ile 2400 olan oris artelier üst katta 1800 e alındı ikiside pirlant :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj canmertcan » 14 Eki 2011, 09:34

Drk yazdı:Nakit alımlarda liste fiyatı üzerinden %30 düşme ihtimali yüksek ve evet, bu işin sonu yok, emin olun saatinizi aldığıktan kısa bir süre sonra kendinizi yeni bir saat araştırıyorken bulacaksınız ;)

Ama maalesef nakit alma ihtimalim yok. %90 kart ile taksitli gerçekleştireceğim alış verişimi. Kesinlikle sonu yok... Ancak bu saati uzuuuuun bir süre kullanıcam ne kadar baska saatler modellerini istesem de bi süre yaklaşmam :) :)
serxx yazdı:herojd arkadaşın Oris fiyatlarıyla arası daha iyi :thumbup:
%30 indirimle 3300 civarı olur yani istediğiniz fiyat. 2500'ü veren 3300'ü de verir :lol:

Bu hafta sonu dışarı çıkıp tek tek gezicem saatçileri. tevfik a..ın , k.nyalı saat gibi yerler var bildiğim kadarıyle. Bir de bi arkadaşım söyledi sirkeci tarafların da saatleri daha ucuza veriyolarmıs? doğrumudur? Yarın eminönü sirkeci ye gideyim mi? ya da nerelerden bakmamı tavsiye edersiniz?
herojd11 yazdı:Elde nakit ile bir kaç bayii ile gorusulup %35 lere bile denk gelinmiştir.bilgilerinize

Bu arada pırlanta sordum su fiyatı verdiler diye yılmak yok pazarlığa devam 2 hafta once bir müşterimize düğün hediyesi almak icin yola çıktık, aynı alışveriş merkezinde alt katta pazarlık ile 2400 olan oris artelier üst katta 1800 e alındı ikiside pirlant :)

Nerede bu bahsettiğiniz yer ? ya da başka uygun satabileceğini düşündüğünüz bir yer var mı?

Şuan kararımı marka konusunda vermiş durumdayım. Eğer araştırmalarım devam ederken kararımı değiştirmessem, Oris Williams F1 Team Skeleton Engine Date modelini veya 3000- 3300 tl civarı olursa bizimkileri de ikna edersem Oris Williams F1 Team Chronograph almayı düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
canmertcan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium, kogan ve 166 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners