Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Kafa 1500 olmusken Oris BC4 chrono modelinde kesin karar kıldım. Ancak bu modelin Çelik mı, yoksa deri kayışlımı olmasına karar vericem. Fikirlerinizi yine bekliyorum
Eğer çelik alırsanız ve sonradan deri kayış almak isterseniz cebinizden az ama deri kayışlı alıp sonradan çelik bilezik almak isterseniz cebinizden çok para çıkacaktır. Yok ben çelik bilezik asla kullanmam derseniz deri kayış daha mantıklı ama ikiside olsun derseniz alırken çelik bilezikli alın.
Ben de celik diyorum. Bir de soyle bisey var, celik bilezik'in alternatifi yokken deri kayis icin bir suru alternatif var. Celik bilezikle alin, sonra ister orjinal kayis alin, ister yine cok kaliteli kayislar ureten markalardan alin.
Ancak ekli linklerde görüldüğü gibi çelik ile deri arasında nerdeyse 400 TL fark var. Ekonomik olarak değilde , spor ve takım elbise kullanımı açısından hangisi daha şık , gösterişili duruyor ?
400 tl bu sartlarda fazla gözükse de yarin öbür gün celik bilezik almak istedigin zaman senden sorulacak rakam en az 800 Tl olacaktir
Ben olsam deri kayisli icin pazarlik yapar son fiyati aldiktan sonra celik kayisliyi ayni fiyata almaya calisirdim. Bu arada Kayserili degilim Sedir hocam kizma
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...