TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Oris BC4 Cronograph Hakkında Fikirleriniz

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Oris BC4 Cronograph Hakkında Fikirleriniz

Mesaj buTa » 13 Eki 2011, 16:21

Kafa 1500 olmusken Oris BC4 chrono modelinde kesin karar kıldım. Ancak bu modelin Çelik mı, yoksa deri kayışlımı olmasına karar vericem. Fikirlerinizi yine bekliyorum
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj herofb » 13 Eki 2011, 16:29

kesin karar verdiyseniz hayırlı olsun

bu modele çelik daha fazla yakışıyor bir de yakışmak yanında daha uyumlu
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj drk » 13 Eki 2011, 16:33

Eğer çelik alırsanız ve sonradan deri kayış almak isterseniz cebinizden az ama deri kayışlı alıp sonradan çelik bilezik almak isterseniz cebinizden çok para çıkacaktır. Yok ben çelik bilezik asla kullanmam derseniz deri kayış daha mantıklı ama ikiside olsun derseniz alırken çelik bilezikli alın.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Emre » 13 Eki 2011, 19:36

Ben de celik diyorum. Bir de soyle bisey var, celik bilezik'in alternatifi yokken deri kayis icin bir suru alternatif var. Celik bilezikle alin, sonra ister orjinal kayis alin, ister yine cok kaliteli kayislar ureten markalardan alin.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj buTa » 13 Eki 2011, 20:00

Ancak ekli linklerde görüldüğü gibi çelik ile deri arasında nerdeyse 400 TL fark var. Ekonomik olarak değilde , spor ve takım elbise kullanımı açısından hangisi daha şık , gösterişili duruyor ?
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj Clk » 13 Eki 2011, 23:39

400 tl bu sartlarda fazla gözükse de yarin öbür gün celik bilezik almak istedigin zaman senden sorulacak rakam en az 800 Tl olacaktir ;)

Ben olsam deri kayisli icin pazarlik yapar son fiyati aldiktan sonra celik kayisliyi ayni fiyata almaya calisirdim. Bu arada Kayserili degilim :D Sedir hocam kizma :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj buTa » 14 Eki 2011, 00:05

O kadar fiyat çıkacaksa ki deri kayış mutlaka yıpranacaktır, o halde çelik kayış almalı :) Peki hangisi daha şık. (hem spor, hem klasik giyim için)
Kullanıcı avatarı
buTa

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 140 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners