Merhabalar,
Forumda yeniyim ve bir çok başlığı elimden geldiğince inceledim. Çok güzel ve faydalı bilgiler edindim. Teşekkürler.
Ben 1972 doğumluyum. Saatler konusunda 10-12 ay öncesine kadar pek bir ilgim olmasa da yeni yeni ilgilenmeye başladım. En son 2 sene önceki saatim armaninin 350 usd lik siyah kadranlı bir saatiydi ve 6 aydır saat takmıyorum.
İş hayatından ve erkeğin tek aksesuvarının saat olmasından mütevellit derinlemesine girmeye başladım aleme. Girdikçe kayboldum. Bir çok arkadaşıma sordum. Kafam iyice allak bullak oldu.
Bir çok cool tavsiyeye rağmen ( iwc - Panerai ) rolexin datejust II 41 mm Siyah kadranlı modelinin üzerinde duruyorum. ( 116334 )
Bu saati istinye park mağazasında denedim ve inanılmaz bir hafiflik ve şik bir şekilde bileğimde durduğunu gözlemledim. Diğerlerini denemedim am bu saate aşık oldum diyebilirim. Bana 10,500-11,000 usd civarı fiyat verdiler. Sonra araştırmalarım neticesinde yurtdışından 5,500 euro civarına kadar alabileceğim kontaklar kurdum.
Sizce diğer saatleri de bileğimde denemelimiyim ? ( Deri kayışı sevmiyorum ) Bu fiyat uygun mu ? Saat dünyasına giriş için nasıl bir saat sizce ? Kafam allak bullak ve bir süredir bu konu takıntım oldu. Bu yüzden görüş ve önerileriniz benim için çok önemli. Rüzgarda sallanan bir yaprak gibiyim anlayacağınız...
Şimdiden teşekkürler & Selamlar