TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Cigars / Puro Meraklıları

Puro Üzerine Paylaşımlar Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Puro Meraklılari İçin Sağlam Bir Blog

Mesaj Frax » 21 Ağu 2011, 01:35

Beyefendi üslubunuzu bana uygun bir hale yaklaştırırsanız sizinle memnuniyetle tartışır ve 2009'dan bu yana niye sadece 1 site bağlantısı verdiğinizi sorarım. Ancak hakaret düzeyindeki sitemleriniz ve doğrudan önyargılı olduğumu belirterek aslında sizin bu konudaki artniyetiniz tartışmamızı pek iyi yerlere getirmeyecektir.

31 Aralık 2009'dan bu yana ne yaptıysanız kalıyor zaten, faydalanamıyoruz.

Ekleme, yukarıdaki ileti:

m4ng0 yazdı:Yönetici Notu: İletiniz reklam sebebiyle değiştirildi, henüz daha ilk iletinizde saat forumundan bağımsız bir konuda yazdığınız için pek "yardımsever" niyette hareket ettiğinizi düşünmüyorum, aksi bir durum söz konusu ise özür dilerim.

Frax.

Açıkçası bu şekilde cümlesini bitiren birine diğer konuyla birlikte cehalet, ön yargı ve nice hoş olmayan kelimelerle yaklaşmanız da beni üzdü. Tekrar söylüyorum yanlış anlaşılma var ise her koşulda özrümü dilerim, bundan hiç rahatsızlık duymam.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj m4ng0 » 21 Ağu 2011, 01:57

Açıkcası şunu anlamakta zorluk çekiyorum. İlk defa cevap verebileceğim yardımcı olabileceğim bir konuda fikrimi beyan ettim. Bunun üzerine gelen tepkileri çok üsluplu buluyorsanız söyleyecek birşeyim yok... tavır beni sinişr etti...

Bu arada türkiye de nem solüsyonlarını bulmanız mümkün!
Kullanıcı avatarı
m4ng0

Mesaj Frax » 21 Ağu 2011, 02:06

Beyefendi ilk iletinizde site bağlantısı vardı bu kurallar dahilinde silindi. Açıklama yapma zorunluluğum olmadığı halde özür bile dileyebileceğimi söyledim size. Bana verdiğiniz yanıt ise cahil ve önyargılı biri olduğumdu. Buna rağmen üslubumu koruyarak hala size anlatmaya çalışıyorum derdimi. Kurallar dahilinde iletiniz silindi. Eğer 2 yıldır paylaşım yapan biri olsaydınız teşekkür ederdim ancak ilk iletinizde reklam olması sebebiyle sildim ve derdimi anlattım. Benden yaşça büyüksünüz, saatler konusunda eminim ki daha bilgili ve tecrübelisiniz bundan şüphem yok ancak forum içerisinde her zaman üslubuma dikkat eden ve herkese yardımcı olmaya çalışan biri olarak size bu zorunluluğu ve kuralı anlatamıyorum. Üyelerimizin takdirine bırakıyorum ve tekrar ediyorum, herhangi bir kusurum varsa sadece burada değil karşınıza çıkıp özrümü de dilerim, söylediğiniz gibi cahil ve ön yargılı değil aksine yaşına göre oldukça bilgili ve olgun biri olduğumu söylemek zorundayım. Mütevazilik ve beyefendilik şu ana kadar bana yardımcı olmadı sanırım. Konuyu uzatmıyorum, puro konusu ilgim ve bilgim dahilinde değil.

İyi geceler.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj m4ng0 » 21 Ağu 2011, 03:02

Benim sizden özür dilemenizi istemek gibi bir düşüncem veya niyetim yok. Önyargılı ve cahillik kısmını üzerinize alınmanızı istemezdim. Diğer bir nokta birde benim açımdan bakın. Diyorsunuz ki frum 3 yıldır, aaa harika üff süper gibi mesajları yazmış olsaydım, aynı bu başlığı açan kişi gibi link de verebilirdim, başka şeylerde yapabilirdim.... Ama hayır benim burada mesaj atmama sebep sadece saat değil aynı zamanda puro merakını paylaşmak isteyen kişilere oradan buradan alıntı yapıp aldıkları 1-2 dergiden zaman buldukça çevirisini yapıp bunu bloglarına koyan, düzeltme ve eleştirileri yayınlamaktansa örtbas etmeyi tercih eden bir blog yerine ülkenin puroseverlerinin buluştuğu bir forumun adresini vermek. Kişisel olarak sizinle alıp veremediğim birşey yok ve emin olun sizi ne kırmak ne de üzmek istemem ama lütfen eğer burada yaşamış olduğum resmen "çifte standart" denilecek olaya tepkisiz kalmamı beklemeyin. Kurallarınız link vermeyi reklam mi sayıyor yoksa linklerin reklam amaçlı verilmesini mi? Benim verdiğim linki reklam olarak algılıyorsanız zaten söylenecek birşey yok. Ben ne kadar "balta" bir adamışım ki 3 yıl bekledikten sonra kaklıp reklam amaçlı bir post atıp link veriyorum....

Daha beteri özellikle yaz aylarında ihtiyaç duyulan nem solüsyonu için 5 TL fiyatlı link var, ne şekilde paylaşmamı öneririsiniz? Mesela bu başlığı açan kişi gibi (herhangi bir artniyetim yok sadece örnek veriyorum!) ikibin küsür mesajı olan birisine PM atayım o benim yerime eklesin nasıl olsa ne kadar mesaj o kadar serbesti...

Lütfen karşınızdakileri bu kadar samimiyetsiz görmeyin.
Kullanıcı avatarı
m4ng0

Mesaj Clk » 21 Ağu 2011, 07:52

m4ng0 yazdı: Cehalet yıkamakla çıkmayacak bir kirdir

Bu mesajımızı da silebilirsiniz; ama bu sizin ne derece ön yargılı olduğunuzu örtmeyecek ve silmeyecektir!

Kalsın beyler, faydalanmayın!

Tüm bunlarin nedenini bilmiyorum, isin acikcasi ilgilenmiyorum da. Yukarida ve diger mesajlarda gördügüm tek sey hakaret. Bilgili olmak bu mudur? Paylasim yapmak bu mudur?

Yürütmüs oldugun mantik ile hareket edersek, benim sana " 3 senedir bu forumun kurallari ile ilgili hicbirsey mi ögrenmedin?" sorusunu yöneltmem lazim... Yazmis oldugun merhaba mesajini önce yazip sonra yorum yapmis olsaydin tepki cok daha farkli olurdu.

Belli ki saatlere ilgili bir arkadasimizsin, yapacak oldugun paylasimlar v.s. bizi mutlu eder ama bu üslup ile degil. Umarim yeterince acik yazabilmisimdir!!!
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj herofb » 21 Ağu 2011, 10:29

İletiniz silinince bir de imzanıza yazmışsınız bu ne hırs yaa , kavga ederken bile araya yok solusyon 5 tl diyorsun , hayatimdaboyle birsey görmedim hem reklam yapmıyorum diyorsun sonra araya 5 tl
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj m4ng0 » 21 Ağu 2011, 11:22

Clk sebebi ilk mesajımda şu forum bence daha iyi çünkü diye bir mesaj atmam. Siz dilediğiniz kadar iyi araba kullanın karşınızdaki gerizekalı (tenzih ederek) olunca kaza yapma olasılığınız oluyor. Öyle olursa böyle olursa şöyle tarzında bir yoruma da gerek yok. forumda link vermek reklam olarak algılanıyorsa forumun içerisi reklam dolu. Kimin link verdiği kadar ne verdiği nasıl verdiğine de bakmak lazım sanki 2 dakkika önce üyelik hesabı açmışım da link vermişim gibi bir muameleyi hak ettiğimi sanmıyorum. Hani karşınızdakinin uslübunu siz belirliyorsunuz. Kendiniz deneyebilirsiniz çıkın sokağa karşıdan gelen insana ters bir laf söyleyin veya ters davranın sonra da gelen tepkiye bu uslüpla hoş olmamış deyin. Olaya objektif bakın isterdim!

herojd11 olayı nasıl görmek isterseniz öyle görüyorsunuz kusura bakmayın; Şu forum daha iyi bence derim;" oooo yıllardır burada paylaşım yaptığınız için bizler faydalanalım diye link verdiniz dimiii" cevap yazarsınız!

Fiyatı çok pahalı ve TR de yok denilmiş, şöyle mi demem gerekiyor fiyatı çok ucuz ve TR var derim "oooo reklam bunlar, reklam" dersiniz.

Sizi mutlu etmek için sizin arzunuz doğrultusunda mesaj yazacak değilim, beğenmiyorsanız okumazsınız. Tekrar başlığı açan ve faydalananlardan özür dilerim.
Kullanıcı avatarı
m4ng0

Mesaj Clk » 21 Ağu 2011, 11:52

Ben olaya objektif baktigim icin önce tanitim mesaji olmus olsaydi bu yasananlarin hicbiri yasanmazdi diyorum. Tanitim mesajinda, saat hobinin yanina bir de puro merakini ve aktivitelerini eklemis olsaydin bütün yanlis anlasilmalar ortadan kalkmis olurdu.

Ben ilk mesaji görmedim, Frax arkadasimiz da bu mesaji silmis. Neden sildigini belirtmis, algisini dile getirmis ve yanlis bir durum varsa özür dilerim demis. Bunlarin hicbir tanesi ardi ardina yazilan hakretlere neden teskil etmiyor.... Frax'in özür konusunda göstermis oldugu olgunlugu, yapilan hakaretler icin senden de bekledigimi belirtmek isterim.

Sonucta burada birbirimizi tanimadan sadece yazilanlar ile biribirimiz hakkinda yorum yapiyoruz ki bu cok yanlis olabilir. Bu nedenledir ki, hakaret olarak gördügüm kelimeleri, gerekiyorsa cümleleri kaldiracagimi simdiden belirtiyorum.

Sinirlenmeden, hakaret etmeden ve kavga etmeden iyi forumlar :!:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Puro - Cigars

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners