TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

600 TL Bütçeli Eco-Drive/Kinetic Öncelikli Spor Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 600 TL Bütçeli Eco-Drive/Kinetic Öncelikli Spor Saat Öne

Mesaj SiRHoT » 12 Ağu 2011, 11:17

Clk yazdı:Ben 4. fotografta ki Seiko'yu begendim. Hem farkli bir kasa yapisi var hem de herkesin kolunda olan Seikolardan farkli.

Go for it ;)

Haklisiniz cok hos duruyor ve az kisi de mevcut olan bir model fakat ben kalite, guzel gorunumun yaninda teknoloji de ariyorum daha dogrusu istiyorum.yoksa gercekten uzerine cok dusundugum arastirdigim bir model:-)
Kullanıcı avatarı
SiRHoT

Mesaj biricik » 12 Ağu 2011, 11:43

Günaydın
Bende erkek saatlerinde Emporio Armani spor modellerini çok begenirim tabi tamamiyle görsel değerlendirme tabi benimki ama diğer arkadaşlarımız bu konuda uzman sadece fikrimi bende söylemek istedim.
Kullanıcı avatarı
biricik

Mesaj insatiable » 12 Ağu 2011, 12:37

SiRHoT yazdı:
insatiable yazdı:
SiRHoT yazdı:Peki yorumunuz için teşekkür ederim.şu linktekini epey araştırdım.cbl036 ya da cbl035 ya da cbl037(henüz rengine kara4 vermedim ama makineler aynı özelliklerde)
http://www.saatvesaat.com.tr/urun.asp?id=14554&urun=Citizen+CBL036
cumartesi günü kısmet olursa Sirkeci, Eminönü dolaşıp fiyat taraması yapacağım.Linkte günlük indirim oluyor belli günlerde.İndirim %50 olduğu için saat 500TL ye kadar inmiş oluyor.Nakit ödeyeceğim için sanırım az pazarlıkla biraz daha indirebileceğimi umuyorum.Sizden ricam bu saati yurtdışından 500TL nin altında getirtme imkanım var mıdır? Ben biraz araştırdım ama dediğim gibi yabancı güvenilir siteleri bilmiyorum.Bu sebeple bulduğum fiyatlar 375 dolar civarındaydı.Siz alternatif daha iyi fiyatlı bir site bulamazsanız ne kadar istemesem de saat&saat ten almak durumunda kalacağım.Bir bakıp küçük bir fiyat araştırması yapar mısınız? Ve bir sorum daha, bu saate 500 TL değer mi, değmez derseniz bu özelliklerde o fiyata hangi modelini alabilirim?

citizen eco-drive serisi bu model bende var. çok şık ve kullanıslı bir saat yurtdısında 600 tl civarına aldım. kesinlikle pişman olmayacgınız bir model, saati kolunuza taktıgınızda kalitesi ve sıklıgını anlayacaksınız. resime görüldüğü üzere bende mavi olanı var ama siyah olanıda gayet sık karar vermek sizin elinizde, zevkinize göre tercih yapabilirsiniz.

burda da kısmen incelemesi mevcut: viewtopic.php?f=62&t=5005&p=69475&hilit=bl9000#p69475

Eve bu incelemeyi daha once gordum ve incelemistim.tesekkur ederim:-) size 2 sorum olcak kabul ederseniz.saati kullanan olarak memnun oldugunuzu ve y.disindan 600 civarina aldiginizi belirttiniz.sizce yukarda dedigim gibi 500 TL ye saat&saatten alayim mi? Bir de saatte sarj rezervi gostergesi ya da ne kadar rezervinin kaldigini gorebiliyor muyuz?

citizen'in bu modeli normalde şartlarda türkiye'de 750 tl'den aşagı satılmıyor. üstelik alacagınız saat 2 yıl distributör guvencesinde olacak. şahsen sizin yerinizde olsam ki zamanında oldum ve aldım :) 500 tlye bu modeli kaçırmazdım. eger deneme şansınız varsa siyah ve mavi kadranlı arasında seçim yapabilirsiniz dediğim gibi bende mavi kadranlı olanı var ve cok şık. hem spor hem resmi kıyafetlerinize uyum saglayan bir model. hem yurtdısından daha önce alışveriş yapmadıysanız belirli riskleri mevcut ve tabiki 7-10 gune tekabul eden bekleme sureleri. turkiye fiyatı ve yurtdısı fiyatı arasında uçurum bi fark olsa yurtdısını tercih edebilirdiniz ama ben öyle bir uçurum görmüyorum, turkiye fiyatı 500 tl'ye alabiliyorsanız
"saat, önce insanı gösterir, sonra zamanı."
Kullanıcı avatarı
insatiable

Mesaj SiRHoT » 12 Ağu 2011, 15:58

biricik yazdı:Günaydın
Bende erkek saatlerinde Emporio Armani spor modellerini çok begenirim tabi tamamiyle görsel değerlendirme tabi benimki ama diğer arkadaşlarımız bu konuda uzman sadece fikrimi bende söylemek istedim.

Oneriniz icin tesekkur ederim.evet, dediginiz gibi Armaniler gorsel olarak cok tatmin edici ama arastirmadigim icin makine anlaminda bir bilgim yok maalesef:-(
Kullanıcı avatarı
SiRHoT

Mesaj Ahbob » 12 Ağu 2011, 16:14

Bu sadece Armani markasi icin gecerli degil, tum moda markalari icin gecerli olmakla beraber cogunlukla tercih edilmezler.Bunun en buyuk nedeni icindeki mekanizmasi ve kalitesidir.Kimi moda markalari vardir Swiss Made saat yaparlar, onlar ayri.Ornegin Guess bir moda markasi ve yaptigi saatler kalitesiz olarak nitelendirilir.Ama Gc(Guess Collection) Swiss Made saat uretir ve pilli saat kullanmaktan cekinmeyenler icin iyi bir tercih olabilir.
Kullanıcı avatarı
Ahbob

Mesaj SiRHoT » 12 Ağu 2011, 22:05

citizen eco-drive serisi bu model bende var. çok şık ve kullanıslı bir saat yurtdısında 600 tl civarına aldım. kesinlikle pişman olmayacgınız bir model, saati kolunuza taktıgınızda kalitesi ve sıklıgını anlayacaksınız. resime görüldüğü üzere bende mavi olanı var ama siyah olanıda gayet sık karar vermek sizin elinizde, zevkinize göre tercih yapabilirsiniz.

burda da kısmen incelemesi mevcut: viewtopic.php?f=62&t=5005&p=69475&hilit=bl9000#p69475

Eve bu incelemeyi daha once gordum ve incelemistim.tesekkur ederim:-) size 2 sorum olcak kabul ederseniz.saati kullanan olarak memnun oldugunuzu ve y.disindan 600 civarina aldiginizi belirttiniz.sizce yukarda dedigim gibi 500 TL ye saat&saatten alayim mi? Bir de saatte sarj rezervi gostergesi ya da ne kadar rezervinin kaldigini gorebiliyor muyuz?

citizen'in bu modeli normalde şartlarda türkiye'de 750 tl'den aşagı satılmıyor. üstelik alacagınız saat 2 yıl distributör guvencesinde olacak. şahsen sizin yerinizde olsam ki zamanında oldum ve aldım :) 500 tlye bu modeli kaçırmazdım. eger deneme şansınız varsa siyah ve mavi kadranlı arasında seçim yapabilirsiniz dediğim gibi bende mavi kadranlı olanı var ve cok şık. hem spor hem resmi kıyafetlerinize uyum saglayan bir model. hem yurtdısından daha önce alışveriş yapmadıysanız belirli riskleri mevcut ve tabiki 7-10 gune tekabul eden bekleme sureleri. turkiye fiyatı ve yurtdısı fiyatı arasında uçurum bi fark olsa yurtdısını tercih edebilirdiniz ama ben öyle bir uçurum görmüyorum, turkiye fiyatı 500 tl'ye alabiliyorsanız

Ürün yeniden indirime girip 500 tl olmuş.aradım saat&saat i sitede bir güncelleme hatasından dolayı bir gün indirimi kalkmış.yani indirime giren ürün saat bitene kadar devam edermiş.mavi olanından yani sizinkinden ellerinde3 tane kalmış.biri forum istanbulda, diğeri zeytinburnu oliviumda diğeri de Antalya'da.siyah olanından 2 si Toriumdaymış.yarın gidip yakından bakacağım.umarım yakından da hoştur.Size sorduğum diğer soruyu da cevaplayabilirseniz gerçekten çok mutlu olacağım.saatte sarj rezervi gostergesi ya da ne kadar rezervinin kaldigini gorebiliyor muyuz?
Kullanıcı avatarı
SiRHoT

Mesaj insatiable » 12 Ağu 2011, 22:11

yok hayır öyle bi gösterge yok. bence buna gerek de yok. eco-drive modelleri sadece guneş ışıgı değil odanızda yanan lamba ışıgından bile şarj olabiliyor. olaki uzun süre karanlıkta kaldıgında şarjın azaldıgını ve bittiğini belirten saniyenin 2şer 2şer atma durumu var ve bu butun eco-drive modellerinde sabit bir özellik. en dogrusunu yapiyorsunuz. saati yerinde görüp almak çok daha faydalı.
"saat, önce insanı gösterir, sonra zamanı."
Kullanıcı avatarı
insatiable

Mesaj SiRHoT » 12 Ağu 2011, 22:22

insatiable yazdı:yok hayır öyle bi gösterge yok. bence buna gerek de yok. eco-drive modelleri sadece guneş ışıgı değil odanızda yanan lamba ışıgından bile şarj olabiliyor. olaki uzun süre karanlıkta kaldıgında şarjın azaldıgını ve bittiğini belirten saniyenin 2şer 2şer atma durumu var ve bu butun eco-drive modellerinde sabit bir özellik. en dogrusunu yapiyorsunuz. saati yerinde görüp almak çok daha faydalı.

açıklamalar için çok teşekkür ederim.bakalım yarın hayırlısıyla önce oliviuma gidip saati göreceğim.oradan Sirkeci Eminönün'e geçip biraz saatçileri araştıracağım.En sonunda da tekrar oliviuma geçiş yapacağım gibi geliyor bana :)
Kullanıcı avatarı
SiRHoT

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 137 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners