insatiable » 12 Ağu 2011, 12:37
SiRHoT yazdı:insatiable yazdı:SiRHoT yazdı:Peki yorumunuz için teşekkür ederim.şu linktekini epey araştırdım.cbl036 ya da cbl035 ya da cbl037(henüz rengine kara4 vermedim ama makineler aynı özelliklerde)
http://www.saatvesaat.com.tr/urun.asp?id=14554&urun=Citizen+CBL036cumartesi günü kısmet olursa Sirkeci, Eminönü dolaşıp fiyat taraması yapacağım.Linkte günlük indirim oluyor belli günlerde.İndirim %50 olduğu için saat 500TL ye kadar inmiş oluyor.Nakit ödeyeceğim için sanırım az pazarlıkla biraz daha indirebileceğimi umuyorum.Sizden ricam bu saati yurtdışından 500TL nin altında getirtme imkanım var mıdır? Ben biraz araştırdım ama dediğim gibi yabancı güvenilir siteleri bilmiyorum.Bu sebeple bulduğum fiyatlar 375 dolar civarındaydı.Siz alternatif daha iyi fiyatlı bir site bulamazsanız ne kadar istemesem de saat&saat ten almak durumunda kalacağım.Bir bakıp küçük bir fiyat araştırması yapar mısınız? Ve bir sorum daha, bu saate 500 TL değer mi, değmez derseniz bu özelliklerde o fiyata hangi modelini alabilirim?
citizen eco-drive serisi bu model bende var. çok şık ve kullanıslı bir saat yurtdısında 600 tl civarına aldım. kesinlikle pişman olmayacgınız bir model, saati kolunuza taktıgınızda kalitesi ve sıklıgını anlayacaksınız. resime görüldüğü üzere bende mavi olanı var ama siyah olanıda gayet sık karar vermek sizin elinizde, zevkinize göre tercih yapabilirsiniz.
burda da kısmen incelemesi mevcut:
viewtopic.php?f=62&t=5005&p=69475&hilit=bl9000#p69475
Eve bu incelemeyi daha once gordum ve incelemistim.tesekkur ederim:-) size 2 sorum olcak kabul ederseniz.saati kullanan olarak memnun oldugunuzu ve y.disindan 600 civarina aldiginizi belirttiniz.sizce yukarda dedigim gibi 500 TL ye saat&saatten alayim mi? Bir de saatte sarj rezervi gostergesi ya da ne kadar rezervinin kaldigini gorebiliyor muyuz?
citizen'in bu modeli normalde şartlarda türkiye'de 750 tl'den aşagı satılmıyor. üstelik alacagınız saat 2 yıl distributör guvencesinde olacak. şahsen sizin yerinizde olsam ki zamanında oldum ve aldım

500 tlye bu modeli kaçırmazdım. eger deneme şansınız varsa siyah ve mavi kadranlı arasında seçim yapabilirsiniz dediğim gibi bende mavi kadranlı olanı var ve cok şık. hem spor hem resmi kıyafetlerinize uyum saglayan bir model. hem yurtdısından daha önce alışveriş yapmadıysanız belirli riskleri mevcut ve tabiki 7-10 gune tekabul eden bekleme sureleri. turkiye fiyatı ve yurtdısı fiyatı arasında uçurum bi fark olsa yurtdısını tercih edebilirdiniz ama ben öyle bir uçurum görmüyorum, turkiye fiyatı 500 tl'ye alabiliyorsanız
"saat, önce insanı gösterir, sonra zamanı."