Foruma hogeldiniz. Hemen yorumlara ge癟eyim (:
襤lk modelin siyah kadranl覺s覺n覺 ben kullan覺yorum. Avatar覺mdaki saatte o zaten. Zaten bu fiyat aral覺覺nda klasik ve otomatik saatler aras覺nda mehur bir saattir. Ben hem kadran覺n覺(gerek baklava deseni gerekse metal, 癟覺k覺nt覺 eklindeki rakamlar -soldaki avatardan g繹rebilirsiniz- ) hem de saatin arkas覺n覺 癟ok beeniyorum 癟ou kii gibi. Saate olduundan daha kaliteliymi hissi veriyor bence arka kapa覺. Eer g繹rmediyseniz aa覺ya ekliyorum arka kapak fotoraf覺n覺. 襤kinci model ise ilkinin 癟elik kordonlu hali. 襤kisi aras覺ndan bence deri kordon saate daha 癟ok yak覺覺yor ama deri kordonlu bir saati yaz aylar覺nda s覺cakta takmak olduk癟a rahats覺zl覺k vericidir. Bence 癟elik kordonlusunu al覺p daha sonra deri kordon alabilirsiniz. Ayr覺ca deri kordon bulmak 癟elikten daha kolayd覺r. O y羹zden al覺rken 癟elik bilezik ile almak daha mant覺kl覺 bence.
Le Locle arka kapa覺;

癟羹nc羹 model hakk覺nda ise tek s繹yleyebileceim; tipini beenmedim. Ne tam olarak klasik ne de spor, deiik bir saat. Kalite olarak fark覺 yoktur ama burada sizin beeninize kalm覺 i.
D繹rd羹nc羹 model ise dierlerinden farkl覺 olarak pilli bir saat. 襤lk 羹癟羹 otomatik. Eer bilginiz yoksa otomatik saatler kendinden kurmal覺 saatlerdir. Yani kolunuzdayken kolunuz hareket ettik癟e saat bir nevi arj olur. 襤癟inde pil bulunmaz. Pilli saat ise bildiiniz normal saat. Otomatik saatler pillilere g繹re bak覺m覺(4-5 y覺lda bir) yap覺ld覺覺nda daha uzun 繹m羹rl羹 olabilirler ve bir baka tercih sebebi ise bence saati sadece bir aksesuar olmaktan 癟覺karmas覺. O y羹zden bence otomatik bir saat alman覺z daha g羹zel olur einize. Erkeklerin genelde houna gidiyor iin i癟ine girdikten sonra mekanik saatler

Son saat ayr覺ca kronograf 繹zelliine sahip ama pek ie yarayacak bir 繹zellik deil bence. Sadece saati biraz daha spor g繹sterebilir o kadar. Bence ancak saatin fiyat覺n覺 artt覺rmaya yarar u durumda...
Sonu癟 olarak ben ilk saati beendim ve kordon olarak da 癟elik olan覺n覺 tercih ederdim. Eer saat癟iye gidip yak覺ndan incelerseniz daha da beeneceksinizdir bence. Dediim gibi bu fiyat aral覺覺nda bundan net olarak daha iyi bir tercih olur diyebileceiniz bir saat yok. Baka saatler de var bu fiyatlarda ama hepsi aa覺 yukar覺 ayn覺 kalitede saatler. Dizayn olarak da ah覺m ah覺m bir fark g繹remezsiniz. Bence hi癟 karars覺zl覺k yaaman覺za gerek yok Tissot Le Locle uygun tercih olur. Y覺ld繹n羹m羹ne de b繹yle klasik bir saat yak覺覺r bence...