
herojd11 yazdı:avukat olmanın rahatlığı ile zaten ruhsat probleminiz yok biraz da finansal destek ile ordu bile kurulur
avsu07 yazdı:Ayrıca MKEK hazretlerinin fiyatlarından haberdar değilsiniz sanırım. Amerika'da 480 dolara satılan Glock memleketimde 3.000 Amerikan çakılı, Amerika'da 400 dolara silah satan memleketimin silah sanayicisi aynı silahı vatandaşına 3.500 - 4000 TL den aşağıya satmıyor.
avsu07 yazdı:Memleketimde insan fiyatına silah satışı yapılsaydı, yapacağım tasarruf ile gider kendime bir AP, PP, VC vs vs alırdım.
asymptote yazdı:avsu07 yazdı:Ayrıca MKEK hazretlerinin fiyatlarından haberdar değilsiniz sanırım. Amerika'da 480 dolara satılan Glock memleketimde 3.000 Amerikan çakılı, Amerika'da 400 dolara silah satan memleketimin silah sanayicisi aynı silahı vatandaşına 3.500 - 4000 TL den aşağıya satmıyor.
Askerdeyken elimden onlarca Glock, Smith&Wesson, vb silah geçti. Savcılıktan gelen silahları tutanakla teslim alıp kırıma gönderiyorduk. Meğerse bir servet heba etmişiz haberimiz yokavsu07 yazdı:Memleketimde insan fiyatına silah satışı yapılsaydı, yapacağım tasarruf ile gider kendime bir AP, PP, VC vs vs alırdım.
Bir kırıkkale neyinize yetmiyor hocam![]()
Ben olsam bir kırıkkale ile idare eder yapacağım tasarrufla birer adet PP, AP, VC, JLC, IWC etc alırdım
avsu07 yazdı: Kırıkkale bir Walter PP klonu olup, MKEK hazretlerinin rezil ettiği silahlardan biridir. Silahı aynen klonlayıp metal bilimi, sertlik derecesi, tolerans eşiği gibi kavramlardan bihaber olarak yapılmış bir ucubedir. Silah siz hiç beklemediğiniz bir anda yarıotomatik halden tam otomatik bir hale geçer, zira metale uygulanan ısısl işlem hatalı yapıldığı için çamur halinde olan tetik, tetik kolu irtibat kesicisi, emniyet vs parça zaman içinde irtibatlı olduğu diğer zeminlerle birlikte aşınır. Hedefe tek atış yapmak istersiniz bir anda 6-7 mermi yollar, bunu beklemediğiniz için silah elinizde aklınıza gelebilecek tüm açılarda mermi yollamaya devam eder, Silahın horozunu indirirsiniz, şayet silah kültüründen nasibinizi almayan bir iseniz karşınızdakini istemeden vurursunuz. Zira fabrikadan yeni çıkmış bir Kırıkkale bile horozunu indirdiğiniz anda horozu tutan parçada işçilik kusuru olduğundan yayından kurtulur ve silahı ateşler.
Kırıkkale günümüzde ruhsat parasından kurtulmak için bedavaya yeni bir kerize itelenen veya devlete bırakılan bir silah haline gelmiştir. Ve emin olun bende Kırıkkale olsa idi asla ve asla herhangi bir zor durumda bu silaha güvenmezdim. Yoldan aldığınız taş bile daha etkin savunma yapmanıza yarardı. Zira saldırıyı def edeceğim derken hem aile bireylerinize hem de etrafta bulunan masum kişilere zarar verirdiniz.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 162 misafir
|