TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Omega DeVille Co-Axial Chronoscope Orjinallik Bilgisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Omega DeVille Co-Axial Chronoscope Orjinallik Bilgisi

Mesaj herofb » 21 Tem 2011, 15:14

avukat olmanın rahatlığı ile zaten ruhsat probleminiz yok biraz da finansal destek ile ordu bile kurulur :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Clk » 21 Tem 2011, 15:19

TSF Leaks yeni bir haber ile karsinizda...

..Herojd dis doktorunu ihya etti...

Interpol'ün kirmizi bülten ile aradigi Herojd The Neger dis dokturundan cikarken görüldü. TSF Leaks adina görüstügümüz dis hekimi ilk önce demec vermek istemese de akabinde acildi; sacildi!!! Herojd The Negger özel siparis ettigi disleri sir gibi saklamayi basaran hekim TSF Leaks'ten kacamadi. Aldigimiz bilgiler dogrultusunda hekimin güzel calismasina karsi Herojd The Negger doktoru paraya bodu!!!

Herojd fotografta da gördügünüz üzere yeni disleri ve hayatindan gayet memnun :D

Resim
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj herofb » 21 Tem 2011, 15:20

aman clk nasıl foto bu kendimden korktum :)

zaten biometric vize foto'larından bile nefret ederim bu dişlerle tam olmuş
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj asymptote » 21 Tem 2011, 15:21

Ben inanmıyorum bu habere, herojd pırlanta sevmez..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj avsu07 » 21 Tem 2011, 16:19

herojd11 yazdı:avukat olmanın rahatlığı ile zaten ruhsat probleminiz yok biraz da finansal destek ile ordu bile kurulur :)

Ordu kurulur kurulmasınada, yıllık 200 adet mermiyle ne kendini eğitirsin ne de başkasını.
Ayrıca MKEK hazretlerinin fiyatlarından haberdar değilsiniz sanırım. Amerika'da 480 dolara satılan Glock memleketimde 3.000 Amerikan çakılı, Amerika'da 400 dolara silah satan memleketimin silah sanayicisi aynı silahı vatandaşına 3.500 - 4000 TL den aşağıya satmıyor.

Memleketimde insan fiyatına silah satışı yapılsaydı, yapacağım tasarruf ile gider kendime bir AP, PP, VC vs vs alırdım. ;)
Kullanıcı avatarı
avsu07

Mesaj asymptote » 21 Tem 2011, 16:36

avsu07 yazdı:Ayrıca MKEK hazretlerinin fiyatlarından haberdar değilsiniz sanırım. Amerika'da 480 dolara satılan Glock memleketimde 3.000 Amerikan çakılı, Amerika'da 400 dolara silah satan memleketimin silah sanayicisi aynı silahı vatandaşına 3.500 - 4000 TL den aşağıya satmıyor.

Askerdeyken elimden onlarca Glock, Smith&Wesson, vb silah geçti. Savcılıktan gelen silahları tutanakla teslim alıp kırıma gönderiyorduk. Meğerse bir servet heba etmişiz haberimiz yok :)
avsu07 yazdı:Memleketimde insan fiyatına silah satışı yapılsaydı, yapacağım tasarruf ile gider kendime bir AP, PP, VC vs vs alırdım. ;)

Bir kırıkkale neyinize yetmiyor hocam :)
Ben olsam bir kırıkkale ile idare eder yapacağım tasarrufla birer adet PP, AP, VC, JLC, IWC etc alırdım :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj avsu07 » 21 Tem 2011, 16:56

asymptote yazdı:
avsu07 yazdı:Ayrıca MKEK hazretlerinin fiyatlarından haberdar değilsiniz sanırım. Amerika'da 480 dolara satılan Glock memleketimde 3.000 Amerikan çakılı, Amerika'da 400 dolara silah satan memleketimin silah sanayicisi aynı silahı vatandaşına 3.500 - 4000 TL den aşağıya satmıyor.

Askerdeyken elimden onlarca Glock, Smith&Wesson, vb silah geçti. Savcılıktan gelen silahları tutanakla teslim alıp kırıma gönderiyorduk. Meğerse bir servet heba etmişiz haberimiz yok :)
avsu07 yazdı:Memleketimde insan fiyatına silah satışı yapılsaydı, yapacağım tasarruf ile gider kendime bir AP, PP, VC vs vs alırdım. ;)

Bir kırıkkale neyinize yetmiyor hocam :)
Ben olsam bir kırıkkale ile idare eder yapacağım tasarrufla birer adet PP, AP, VC, JLC, IWC etc alırdım :D

Kırıkkale bir Walter PP klonu olup, MKEK hazretlerinin rezil ettiği silahlardan biridir. Silahı aynen klonlayıp metal bilimi, sertlik derecesi, tolerans eşiği gibi kavramlardan bihaber olarak yapılmış bir ucubedir. Silah siz hiç beklemediğiniz bir anda yarıotomatik halden tam otomatik bir hale geçer, zira metale uygulanan ısısl işlem hatalı yapıldığı için çamur halinde olan tetik, tetik kolu irtibat kesicisi, emniyet vs parça zaman içinde irtibatlı olduğu diğer zeminlerle birlikte aşınır. Hedefe tek atış yapmak istersiniz bir anda 6-7 mermi yollar, bunu beklemediğiniz için silah elinizde aklınıza gelebilecek tüm açılarda mermi yollamaya devam eder, Silahın horozunu indirirsiniz, şayet silah kültüründen nasibinizi almayan bir iseniz karşınızdakini istemeden vurursunuz. Zira fabrikadan yeni çıkmış bir Kırıkkale bile horozunu indirdiğiniz anda horozu tutan parçada işçilik kusuru olduğundan yayından kurtulur ve silahı ateşler.

Kırıkkale günümüzde ruhsat parasından kurtulmak için bedavaya yeni bir kerize itelenen veya devlete bırakılan bir silah haline gelmiştir. Ve emin olun bende Kırıkkale olsa idi asla ve asla herhangi bir zor durumda bu silaha güvenmezdim. Yoldan aldığınız taş bile daha etkin savunma yapmanıza yarardı. Zira saldırıyı def edeceğim derken hem aile bireylerinize hem de etrafta bulunan masum kişilere zarar verirdiniz.
Kullanıcı avatarı
avsu07

Mesaj razz » 21 Tem 2011, 17:14

avsu07 yazdı: Kırıkkale bir Walter PP klonu olup, MKEK hazretlerinin rezil ettiği silahlardan biridir. Silahı aynen klonlayıp metal bilimi, sertlik derecesi, tolerans eşiği gibi kavramlardan bihaber olarak yapılmış bir ucubedir. Silah siz hiç beklemediğiniz bir anda yarıotomatik halden tam otomatik bir hale geçer, zira metale uygulanan ısısl işlem hatalı yapıldığı için çamur halinde olan tetik, tetik kolu irtibat kesicisi, emniyet vs parça zaman içinde irtibatlı olduğu diğer zeminlerle birlikte aşınır. Hedefe tek atış yapmak istersiniz bir anda 6-7 mermi yollar, bunu beklemediğiniz için silah elinizde aklınıza gelebilecek tüm açılarda mermi yollamaya devam eder, Silahın horozunu indirirsiniz, şayet silah kültüründen nasibinizi almayan bir iseniz karşınızdakini istemeden vurursunuz. Zira fabrikadan yeni çıkmış bir Kırıkkale bile horozunu indirdiğiniz anda horozu tutan parçada işçilik kusuru olduğundan yayından kurtulur ve silahı ateşler.

Kırıkkale günümüzde ruhsat parasından kurtulmak için bedavaya yeni bir kerize itelenen veya devlete bırakılan bir silah haline gelmiştir. Ve emin olun bende Kırıkkale olsa idi asla ve asla herhangi bir zor durumda bu silaha güvenmezdim. Yoldan aldığınız taş bile daha etkin savunma yapmanıza yarardı. Zira saldırıyı def edeceğim derken hem aile bireylerinize hem de etrafta bulunan masum kişilere zarar verirdiniz.

Shoot responsibly ;)
avsu07

TSF Guns 'n Ammo Topic
Chief Editor

Şeklindeki imzanız da benden olsun bu durumda :champ:
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 158 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners