TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

2026 Yeni Longines Hydroconquest Modelleri

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 2026 Yeni Longines Hydroconquest Modelleri

Mesaj mancho » 25 Haz 2026, 00:45

Eski modeline hiç ısınamamıştım ama bu yeni model çok güzel olmuş. Ben en çok 39 mm, örgü bilezik, mavi bezel, siyah kadranlı olanını beğendim. Tissot'un PRX ile yaptığı patlamayı, Longines de bu yeni Hydroconquest ile yapacak gibi. Çok satacağı kesin. Bütün markaların fiyatlarını arttırdığı bu dönemde gerçek bir F/P saati yapmış Longines.
Kullanıcı avatarı
mancho

Mesaj berkingbad » 07 Eyl 2026, 17:48

Mtn yazdı:Resim
Resim
Bir mağazada bilekte denemek istedim. Aslında mavi siyah rengi denemek istemiştim ama 39mm yoktu. Klasik lacivert rengi de çok beğendim, yeşil rengi de çok sevdim. Bu yeşile mesh takmışlar, ben şahsen tercih etmem bilezik daha kullanışlı olur. Yanımda seiko 62mas vardı, bezel hissi olarak bunun daha tok hissi sesli dönüşü var, 62mas cırcırlı biraz.

Mekanizma kurma hissi ise yumuşak, hafif çıtçıtlı, güzel. Aynı mekanizma altyapısına sahip saatim var onunla neredeyse aynı diyebilirim. Ben onu kurmayı çok seviyorum. Saati genel olarak beğendim. Dikkatimi çeken nokta luglar düz yapıda olduğu için 39mm olanı bile, 40mm 62mastan irice duruyor, algı olarak 41mm e yakın hissettirdi. Satın alma fikri olarak 39mm versiyonu 20mm lug aralığına sahip olacağı için her türlü avantajlı olur. Longines bu model için kauçuk kayışları da hazırlıyordur şimdi, umarım mavi siyah için çelik kayış seçeneği de olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeşil olanı aldım geçen hafta. Mesh nasıl olurdu diye GPT'den araştırırken forumda zaten böyle bir görsel olduğunu buldu.
Araştırmalarım sonucu mesh bileziğin haricen satıldığı bir yer bulamadım. Olsa almak isterdim yakışmış bence.
Kullanıcı avatarı
berkingbad

Mesaj Mtn » 11 Eyl 2026, 21:13

Ben de yeşil renk almak istiyorum en hızlı nerden bulabilirim önerisi olan var mı?
Kullanıcı avatarı
Mtn

Mesaj berkingbad » 11 Eyl 2026, 21:43

Mtn yazdı:Ben de yeşil renk almak istiyorum en hızlı nerden bulabilirim önerisi olan var mı?

Hangi şehirde olduğunuza göre değişir. Ben Bursa Permun'dan aldım. Mağazada indirim de yapıyorlar internet satış fiyatına göre.
Kullanıcı avatarı
berkingbad

Mesaj Mtn » 11 Eyl 2026, 23:19

berkingbad yazdı:
Mtn yazdı:Ben de yeşil renk almak istiyorum en hızlı nerden bulabilirim önerisi olan var mı?

Hangi şehirde olduğunuza göre değişir. Ben Bursa Permun'dan aldım. Mağazada indirim de yapıyorlar internet satış fiyatına göre.

İstanbuldayım. Bugün bir mağazaya listeye internet fiyatından yazıldım. İndirime hiç yanaşmıyolar, ilk çıktığında yüzde 10 kadar iniyolardı, o yüzden almadığıma pişman oldum. Yeşil renkten memnun musunuz peki?
Kullanıcı avatarı
Mtn

Mesaj berkingbad » 12 Eyl 2026, 02:07

Mtn yazdı:
berkingbad yazdı:

İstanbuldayım. Bugün bir mağazaya listeye internet fiyatından yazıldım. İndirime hiç yanaşmıyolar, ilk çıktığında yüzde 10 kadar iniyolardı, o yüzden almadığıma pişman oldum. Yeşil renkten memnun musunuz peki?

Siz o zaman 39'mm olanı arıyorsunuz. 42 vardı stoklarda diye hatırlıyorum. Diğer renkleri de çok güzel ama ben yeşili çok istedim. O yüzden çok memnunum.
Kullanıcı avatarı
berkingbad

Mesaj Mtn » 12 Eyl 2026, 09:58

berkingbad yazdı:
Mtn yazdı:
berkingbad yazdı:

Siz o zaman 39'mm olanı arıyorsunuz. 42 vardı stoklarda diye hatırlıyorum. Diğer renkleri de çok güzel ama ben yeşili çok istedim. O yüzden çok memnunum.

Evet 39mm almak istiyorum, görüntü olarak mesh kordon da çok yakışıyor aslında. Güle güle kullanın saatinizi :champ:
Kullanıcı avatarı
Mtn

Mesaj Mtn » 18 Eyl 2026, 20:13

Dün akşam 39mm otomatik yeşil versiyonunu teslim aldım. Soran birkaç arkadaş oldu, Engin saat bağdat caddesinden aldım, sınırlı sayıda stok halen varmış.
Kullanıcı avatarı
Mtn

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 185 misafir

RGY Globak Golden Visa Yunanistan

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners