Mtn yazdı:
Bir mağazada bilekte denemek istedim. Aslında mavi siyah rengi denemek istemiştim ama 39mm yoktu. Klasik lacivert rengi de çok beğendim, yeşil rengi de çok sevdim. Bu yeşile mesh takmışlar, ben şahsen tercih etmem bilezik daha kullanışlı olur. Yanımda seiko 62mas vardı, bezel hissi olarak bunun daha tok hissi sesli dönüşü var, 62mas cırcırlı biraz.
Mekanizma kurma hissi ise yumuşak, hafif çıtçıtlı, güzel. Aynı mekanizma altyapısına sahip saatim var onunla neredeyse aynı diyebilirim. Ben onu kurmayı çok seviyorum. Saati genel olarak beğendim. Dikkatimi çeken nokta luglar düz yapıda olduğu için 39mm olanı bile, 40mm 62mastan irice duruyor, algı olarak 41mm e yakın hissettirdi. Satın alma fikri olarak 39mm versiyonu 20mm lug aralığına sahip olacağı için her türlü avantajlı olur. Longines bu model için kauçuk kayışları da hazırlıyordur şimdi, umarım mavi siyah için çelik kayış seçeneği de olur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mtn yazdı:Ben de yeşil renk almak istiyorum en hızlı nerden bulabilirim önerisi olan var mı?
berkingbad yazdı:Mtn yazdı:Ben de yeşil renk almak istiyorum en hızlı nerden bulabilirim önerisi olan var mı?
Hangi şehirde olduğunuza göre değişir. Ben Bursa Permun'dan aldım. Mağazada indirim de yapıyorlar internet satış fiyatına göre.
Mtn yazdı:berkingbad yazdı:Mtn yazdı:Ben de yeşil renk almak istiyorum en hızlı nerden bulabilirim önerisi olan var mı?
Hangi şehirde olduğunuza göre değişir. Ben Bursa Permun'dan aldım. Mağazada indirim de yapıyorlar internet satış fiyatına göre.
İstanbuldayım. Bugün bir mağazaya listeye internet fiyatından yazıldım. İndirime hiç yanaşmıyolar, ilk çıktığında yüzde 10 kadar iniyolardı, o yüzden almadığıma pişman oldum. Yeşil renkten memnun musunuz peki?
berkingbad yazdı:Mtn yazdı:berkingbad yazdı:Mtn yazdı:Ben de yeşil renk almak istiyorum en hızlı nerden bulabilirim önerisi olan var mı?
İstanbuldayım. Bugün bir mağazaya listeye internet fiyatından yazıldım. İndirime hiç yanaşmıyolar, ilk çıktığında yüzde 10 kadar iniyolardı, o yüzden almadığıma pişman oldum. Yeşil renkten memnun musunuz peki?
Siz o zaman 39'mm olanı arıyorsunuz. 42 vardı stoklarda diye hatırlıyorum. Diğer renkleri de çok güzel ama ben yeşili çok istedim. O yüzden çok memnunum.

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 189 misafir
|
||||||||||||||