TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Kayış / Bilezik Danışma ve Bilgi Konusu

Saat Kayışları Hakkında Konuların Bulunduğu Bölüm

Re: Kayış / Bilezik Danışma ve Bilgi Konusu

Mesaj whichwatch30 » 09 Tem 2026, 20:40

Heesh yazdı:Onlywatch sitesine baka bilirsiniz birde adı şuan aklıma gelmedi ama Türkiye’de delugs markasının kayışlarını satan bir firma var orada da bulabilirsiniz google den arasanız adı gelir j ile başlıyordu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Janus Collect... biraz gecikme yaşıyoruz, sanırım yeni bir firma oturur zamanla diye varsayıyorum...Onywatch kaliteli ve makul sürede yaptı gönderdi, yönlendirme için teşekkürler.... ABT de Delugs kayış satıyor artık bu arada...
Kullanıcı avatarı
whichwatch30

Mesaj Heesh » 10 Tem 2026, 15:43

whichwatch30 yazdı:
Heesh yazdı:Onlywatch sitesine baka bilirsiniz birde adı şuan aklıma gelmedi ama Türkiye’de delugs markasının kayışlarını satan bir firma var orada da bulabilirsiniz google den arasanız adı gelir j ile başlıyordu

Janus Collect... biraz gecikme yaşıyoruz, sanırım yeni bir firma oturur zamanla diye varsayıyorum...Onywatch kaliteli ve makul sürede yaptı gönderdi, yönlendirme için teşekkürler.... ABT de Delugs kayış satıyor artık bu arada...
Abt işini yeni öğrendim bende teşekkür ederim onlywatc ilgili güzel firma farkı kordon kayışlar içinde çalışıyor görüyorum geçen yıl benimde 1 kayış için için ücretsiz yardımcı olmuşlardı. Ülke biraz kayış işin de bilezikte dahil geriden belirli firmaları saymıyorum Avrupa’da ki kayış bilezik firmalarına disturbitörlğk bağlamak lazım

Kullanıcı avatarı
Heesh

Mesaj efedoc » 19 Ağu 2026, 14:50

merhabalar, seiko alpinist spb507j1 icin celik kordon bulmaya calisiyorum. Alacagim kordonun da entegre olmasini istiyorum luglari doldurmasini. yurt disindaki o unlu markalari bulmak zaten cok zor markasiz jubile kordon satan var ama entegre olacak mi bilmiyorum. ornegin sari sitede direkt bu saate uyumlu Nurullah G. diye bir abi satiyor ama parayi odedikten 1 ay sonra gelecegini soyluyor kendisi burada midir ya da tanidigi burada midir bilmiyorum yanlis anlasilmasin (umarim ismini belirtmem sorun olmuyordur kusura bakmayin simdiden) dogal olarak guven problemi oluyor (param guvende de yok) onu da gectim sabirsiz biri olmamdan dolayi muhtemelen o 1 ay bana 1 yil gibi gelir :(( baska markalarin celik kordonlari falan uyumlu mu bilen var mi ya da sari sitedeki o abiden alisverisi olan birileri var midir tercihen jubile istiyordum ama artik celik olsun ne olursa olsun kafasindayim yardimci olabilirseniz cok sevinirim simdiden cok tesekkurler...

Kullanıcı avatarı
efedoc

Mesaj danGerfuLL » 19 Ağu 2026, 15:12

efedoc yazdı:merhabalar, seiko alpinist spb507j1 icin celik kordon bulmaya calisiyorum. Alacagim kordonun da entegre olmasini istiyorum luglari doldurmasini. yurt disindaki o unlu markalari bulmak zaten cok zor markasiz jubile kordon satan var ama entegre olacak mi bilmiyorum. ornegin sari sitede direkt bu saate uyumlu Nurullah G. diye bir abi satiyor ama parayi odedikten 1 ay sonra gelecegini soyluyor kendisi burada midir ya da tanidigi burada midir bilmiyorum yanlis anlasilmasin (umarim ismini belirtmem sorun olmuyordur kusura bakmayin simdiden) dogal olarak guven problemi oluyor (param guvende de yok) onu da gectim sabirsiz biri olmamdan dolayi muhtemelen o 1 ay bana 1 yil gibi gelir :(( baska markalarin celik kordonlari falan uyumlu mu bilen var mi ya da sari sitedeki o abiden alisverisi olan birileri var midir tercihen jubile istiyordum ama artik celik olsun ne olursa olsun kafasindayim yardimci olabilirseniz cok sevinirim simdiden cok tesekkurler...

Yurt dışında eş dost var ise Uncle Straps'ten 100 $ civarında aldırılabilir. Gelene kadar beklenebilir. Tabi o derece hızlı bir şekilde size ulaşmayacaktır. Bunun dışında Sahibinden'i ve TSF'yi takip etmek lazım. Bu sitelerde denk gelme ihtimali yüksek.

Şayet yurt dışından aldiracaksaniz gelene kadar 1 adet çelik hasır kordon edinebilirsiniz uygun fiyata. Başka saatlerde de kullanabilirsiniz hasır kordonu. 1 mm kalınlığında olanları tavsiye ederim.

23049PCD8G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
danGerfuLL

Mesaj efedoc » 19 Ağu 2026, 16:20

danGerfuLL yazdı:
efedoc yazdı:merhabalar, seiko alpinist spb507j1 icin celik kordon bulmaya calisiyorum. Alacagim kordonun da entegre olmasini istiyorum luglari doldurmasini. yurt disindaki o unlu markalari bulmak zaten cok zor markasiz jubile kordon satan var ama entegre olacak mi bilmiyorum. ornegin sari sitede direkt bu saate uyumlu Nurullah G. diye bir abi satiyor ama parayi odedikten 1 ay sonra gelecegini soyluyor kendisi burada midir ya da tanidigi burada midir bilmiyorum yanlis anlasilmasin (umarim ismini belirtmem sorun olmuyordur kusura bakmayin simdiden) dogal olarak guven problemi oluyor (param guvende de yok) onu da gectim sabirsiz biri olmamdan dolayi muhtemelen o 1 ay bana 1 yil gibi gelir :(( baska markalarin celik kordonlari falan uyumlu mu bilen var mi ya da sari sitedeki o abiden alisverisi olan birileri var midir tercihen jubile istiyordum ama artik celik olsun ne olursa olsun kafasindayim yardimci olabilirseniz cok sevinirim simdiden cok tesekkurler...

Yurt dışında eş dost var ise Uncle Straps'ten 100 $ civarında aldırılabilir. Gelene kadar beklenebilir. Tabi o derece hızlı bir şekilde size ulaşmayacaktır. Bunun dışında Sahibinden'i ve TSF'yi takip etmek lazım. Bu sitelerde denk gelme ihtimali yüksek.

Şayet yurt dışından aldiracaksaniz gelene kadar 1 adet çelik hasır kordon edinebilirsiniz uygun fiyata. Başka saatlerde de kullanabilirsiniz hasır kordonu. 1 mm kalınlığında olanları tavsiye ederim.

23049PCD8G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yurt disindan getirtme imkanim cok yok gibi, bi ton ricayla belki almanyadan getirtme sansim olur anca oralarda da nasil alirlar ederler bilmiyorum onlarin da bildigini sanmiyorum sanirim bekleyip denk gelmesi gerekecek gibi uzucu bir durum

Kullanıcı avatarı
efedoc

Mesaj Heesh » 20 Ağu 2026, 09:21

Sarı sayfada ki nurullah beyi ben tanımıyorum ama beylik düzünde kendisi sanırım bayapıda yorumlarda bilezik alan var bende zamanında çelik bilezik alıcaktım omegama bayidan aldım ama hala kendisini mesh bilezik almak için takip ediyorum yarı fiyatına nerede ise alış deneyimin yok ama ilan referansları iyi gibi telefon ile de görüştüm 1 kere orta yaşlı esnaf sesli bir abimiz diye bilirim .

Kullanıcı avatarı
Heesh

Mesaj ceyyhun » 20 Ağu 2026, 14:58

Heesh yazdı:Sarı sayfada ki nurullah beyi ben tanımıyorum ama beylik düzünde kendisi sanırım bayapıda yorumlarda bilezik alan var bende zamanında çelik bilezik alıcaktım omegama bayidan aldım ama hala kendisini mesh bilezik almak için takip ediyorum yarı fiyatına nerede ise alış deneyimin yok ama ilan referansları iyi gibi telefon ile de görüştüm 1 kere orta yaşlı esnaf sesli bir abimiz diye bilirim .

O fiyatlara elbette OEM kordon olmaz. Orada satılanlar replika saatlerde kullanılanlar, Çin üretimi yani. Ondan yarı ya da üçte bir fiyatına.
Kullanıcı avatarı
ceyyhun

Mesaj efedoc » 21 Ağu 2026, 13:27

cevaplariniz icin tesekkur ederim sansima tam o gun bir adet buldum sari sitede uncle straps kordon ilana koyuldugu gibi. Takma islemi biraz zorladi beni saatciye goturdum pimi falan tam olmadi takarken zorlandi umarim normal bir seydir %100 uyumlu yapamiyorlardir herhalde dedim gectim jubile istiyordum ama bu da bayagi hosuma gitti[emoji120]

Resim

Kullanıcı avatarı
efedoc

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Kayışları - Watch Straps

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners