TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

300 TL'ye Kadar Digital/Analog Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 300 TL'ye Kadar Digital/Analog Saat Tavsiyesi

Mesaj mlm » 20 Ağu 2010, 21:26

Frax1 yazdı:Kordonun terden deforme olmasindan bahsetmissiniz yani bu durumda deri yerine size metal onermerleri yerinde degil mi sizce de?
Ayrica fiyati begenmeyerek saat onermemek gibi bir SACMALIK burada yasanmaz merak etmeyin. Sadece tanimadigimiz birine detay vermeden yardimci olamayiz. Isin icinde zevk-begeni kavramlari var. Lutfen biraz daha yapici olmaya calisalim elestirirken.
Saygilarimla.

Frax1, aynen katılıyorum. Forumda görevli olan veya olmayan tüm şahıslar birbirlerine ''yardımcı olmak istedikleri'' için burdalar, ''yardımcı olmak zorunda oldukları'' için değil, bir de bunun bilinmesi yerinde olur diye düşünüyorum. Buna bağlı olarak kullandığımız üslubun daha ölçülü ve karşı tarafı töhmet altında bırakıcı tarzda olmaması daha güzel olmaz mı? Bu forumdaki insanlar öyle pahalı saat, marka budalası insanlar değiller, her türden her fiyat aralığından saatlere yer var forumda gördüğüm kadarıyla. mawci arkadaşımız söylediklerim şahsına ithaf edilmemiştir. Sırası gelmişken söylemekte yarar var diye düşündüm, kusurumuz olduysa, haddimizi aştıysak affola. Sevgiler..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Clk » 20 Ağu 2010, 22:01

Cevap alabilmek icin önce dogru soru sorabilmek lazim. mlm, talep ettigin tüm özelliklere cevap veren bir saat üzerine de terletme sorununu cözebilmen icin celik bilezik öneriyor. Senden gelen cevap ben celik kordon takamam!!!! Iyi de bunu bastan neden yazmiyorsun? Üyelerimizin kisisel zevklerini söyleyen bir küremiz yok ki...

Ayrica linkini vermis oldugun saat icin kücük yazmissin. Saat 43x38 mm boyutlarinda. Bundan büyügü ancak duvar saati olur...

P.S. 1000-6000 TL'lik saatler icin öneri soruldugunda da bu sekilde sorulmaz. Sorarsan o fiyatlarda ki saatler icin de cevap veren cikmaz.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Frax » 20 Ağu 2010, 23:02

mlm yazdı:
Frax1 yazdı:Kordonun terden deforme olmasindan bahsetmissiniz yani bu durumda deri yerine size metal onermerleri yerinde degil mi sizce de?
Ayrica fiyati begenmeyerek saat onermemek gibi bir SACMALIK burada yasanmaz merak etmeyin. Sadece tanimadigimiz birine detay vermeden yardimci olamayiz. Isin icinde zevk-begeni kavramlari var. Lutfen biraz daha yapici olmaya calisalim elestirirken.
Saygilarimla.

Frax1, aynen katılıyorum. Forumda görevli olan veya olmayan tüm şahıslar birbirlerine ''yardımcı olmak istedikleri'' için burdalar, ''yardımcı olmak zorunda oldukları'' için değil, bir de bunun bilinmesi yerinde olur diye düşünüyorum. Buna bağlı olarak kullandığımız üslubun daha ölçülü ve karşı tarafı töhmet altında bırakıcı tarzda olmaması daha güzel olmaz mı? Bu forumdaki insanlar öyle pahalı saat, marka budalası insanlar değiller, her türden her fiyat aralığından saatlere yer var forumda gördüğüm kadarıyla. mawci arkadaşımız söylediklerim şahsına ithaf edilmemiştir. Sırası gelmişken söylemekte yarar var diye düşündüm, kusurumuz olduysa, haddimizi aştıysak affola. Sevgiler..

Dusuk fiyata saat almak suc degil benim saatlerim de pilli 300 tl lik saatler. Belirtmekte yarar gordugum sey su ki boyle bir ayrim burada hic olmamisken alinmak yanlis. 300 Tl degil 300.000 Tl butceyle ne onerirsiniz diye sorulsa yine sacma olacaktir. Sekil-bicim-renk-malzeme vb. ipuclari verilmeden yardimci olmamiz mumkun degil cunku :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj mawci » 20 Ağu 2010, 23:42

tamam arkadaşlar teşekkürler bazı arkadaşlar kırılmış ama benim düşüncem bu yönde şahsi olarak kimseye bişey demiyorum. yaratıcı güzel bir site olabilir ben hissetiğim eksiklikten bahsettim mesela inceleme konusunda olsun diğer konularda olsun düşük bütçeli saatlerden bahsedilmemiş bahsedilmiş olsa buraya soru sormazdım kusura bakmayın ben sizle aşık atamam yöneticiden ricam üyeliğimi silsin yeter hayırlı bol saatli günler size...
Kullanıcı avatarı
mawci

Mesaj Clk » 20 Ağu 2010, 23:50

Konu kapanmistir!!!!
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj TheOnu » 15 Tem 2011, 13:00

anladığım kadarıyla tartışma sona ermiş, keşke zamanında görüp cevap yazabilseydim. ben yine de yazıyorum, belki bu zamandan sonra bu konuya girenlerin işine yarar:
öncelikle 0-300 tl arası segmentte üstelik dijital+ analog olacak diyorsan önerebileceğim tek marka casio (bu satırları yazarken çok samimiyim çünkü ben kolumdaki saati almadan önce 2 ay araştırdım) plastik kordonlu analog/dijital modelleri de mevcut ancak ciddi anlamda para sıkıntısı çekmeyen insanlar için önermiyorum. bu bütçeyle bu ülke sınırları içinde alınabilecek en iyi analog/dijital modeller casionun ürettiği silikon kordonlular. yok ben silikonda, plastikte istemiyorum diyorsanız edifice serisinin çelik kordonlu analog/dijital modellerine bakabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
TheOnu

Mesaj punk » 15 Tem 2011, 14:22

Daha dün 1.5 aydı şimdi 2 oldu :D Tek marka Casio'ysa biz diğer Japon'ları ve quartz İsviçre'lilerin tamamını çöpe atalım. Tabii Rus'ları hiç saymıyorum :D
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj razz » 15 Tem 2011, 14:43

Analog/Dijital kombinasyonlu saat alternatiflerinde -fiyat/performans doğrultusunda bakacak olursak eğer- Casio'nun üstünlüğü yadsınamaz.. Ancak '' Aylar süren araştırmaların sonucu.. '' diye başlayan mesajlarda insan biraz daha derinlik arıyor tabii :D :lol:
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 27 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners