Frax1 yazdı:Kordonun terden deforme olmasindan bahsetmissiniz yani bu durumda deri yerine size metal onermerleri yerinde degil mi sizce de?
Ayrica fiyati begenmeyerek saat onermemek gibi bir SACMALIK burada yasanmaz merak etmeyin. Sadece tanimadigimiz birine detay vermeden yardimci olamayiz. Isin icinde zevk-begeni kavramlari var. Lutfen biraz daha yapici olmaya calisalim elestirirken.
Saygilarimla.
Frax1, aynen katılıyorum. Forumda görevli olan veya olmayan tüm şahıslar birbirlerine ''yardımcı olmak istedikleri'' için burdalar, ''yardımcı olmak zorunda oldukları'' için değil, bir de bunun bilinmesi yerinde olur diye düşünüyorum. Buna bağlı olarak kullandığımız üslubun daha ölçülü ve karşı tarafı töhmet altında bırakıcı tarzda olmaması daha güzel olmaz mı? Bu forumdaki insanlar öyle pahalı saat, marka budalası insanlar değiller, her türden her fiyat aralığından saatlere yer var forumda gördüğüm kadarıyla. mawci arkadaşımız söylediklerim şahsına ithaf edilmemiştir. Sırası gelmişken söylemekte yarar var diye düşündüm, kusurumuz olduysa, haddimizi aştıysak affola. Sevgiler..