Sami Watches Seven Friday Modelleri 襤癟in T覺klay覺n覺z

S覺f覺r Saatte K覺lcal izik ve Jelatinsiz Teslim Bilgi

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

S覺f覺r Saatte K覺lcal izik ve Jelatinsiz Teslim Bilgi

Mesaj YakupS7 » 13 Haz 2026, 23:04

Merhaba,

Bug羹n Konyal覺 Saatten bir Longines Conquest Heritage sat覺n ald覺m. Maazada ellerinde bu modelden tek 羹r羹n kald覺覺n覺, bu nedenle vitrinde sergilenen ve jelatinsiz olan saati sat覺n alabileceimi s繹ylediler. Ayr覺ca saatin herhangi bir kusuru veya 癟izik olmad覺覺n覺 belirttiler.

Ancak eve gelip 羹r羹n羹 detayl覺 ekilde incelediimde kasas覺nda ve birka癟 farkl覺 noktas覺nda k覺lcal 癟izikler fark ettim. Bu durum bende soru iaretleri oluturdu.

Sizce s覺f覺r bir saatin jelatinsiz ve vitrinde sergilenen 羹r羹n olarak sat覺lmas覺 normal bir uygulama m覺? Ayr覺ca s覺f覺r olarak sat覺lan bir saatte bu t羹r k覺lcal 癟iziklerin bulunmas覺 olaan kabul edilir mi?

Ayn覺 modelin baka bir ubede hi癟 kullan覺lmam覺, jelatinleri 羹zerinde ve kapal覺 kutulu bir 繹rneinin bulunabileceini d羹羹n羹yorum. Bu durumda, jelatinleri 羹zerinde olan s覺f覺r bir 羹r羹nle deiim talep etmem sizce makul bir beklenti olur mu?

Benzer bir durum yaayan veya bu konuda tecr羹besi ve bilgisi olan arkadalar覺n g繹r羹lerini paylamalar覺n覺 rica ediyorum. Yard覺mlar覺n覺z i癟in imdiden teekk羹r ederim.
Kullan覺c覺 avatar覺
YakupS7

Kay覺t: 09 Eki 2021, 18:49

TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Re: S覺f覺r Saatte K覺lcal izik ve Jelatinsiz Teslim Bilgi

Mesaj Eterna » 14 Haz 2026, 12:47

YakupS7 yazd覺:Merhaba,

Bug羹n Konyal覺 Saatten bir Longines Conquest Heritage sat覺n ald覺m. Maazada ellerinde bu modelden tek 羹r羹n kald覺覺n覺, bu nedenle vitrinde sergilenen ve jelatinsiz olan saati sat覺n alabileceimi s繹ylediler. Ayr覺ca saatin herhangi bir kusuru veya 癟izik olmad覺覺n覺 belirttiler.

Ancak eve gelip 羹r羹n羹 detayl覺 ekilde incelediimde kasas覺nda ve birka癟 farkl覺 noktas覺nda k覺lcal 癟izikler fark ettim. Bu durum bende soru iaretleri oluturdu.

Sizce s覺f覺r bir saatin jelatinsiz ve vitrinde sergilenen 羹r羹n olarak sat覺lmas覺 normal bir uygulama m覺? Ayr覺ca s覺f覺r olarak sat覺lan bir saatte bu t羹r k覺lcal 癟iziklerin bulunmas覺 olaan kabul edilir mi?

Ayn覺 modelin baka bir ubede hi癟 kullan覺lmam覺, jelatinleri 羹zerinde ve kapal覺 kutulu bir 繹rneinin bulunabileceini d羹羹n羹yorum. Bu durumda, jelatinleri 羹zerinde olan s覺f覺r bir 羹r羹nle deiim talep etmem sizce makul bir beklenti olur mu?

Benzer bir durum yaayan veya bu konuda tecr羹besi ve bilgisi olan arkadalar覺n g繹r羹lerini paylamalar覺n覺 rica ediyorum. Yard覺mlar覺n覺z i癟in imdiden teekk羹r ederim.

Hocam Konyal覺 saat, Saat ve saat gibi avm saat癟ilerine gittiinizde tehirden al覺yorsunuz zaten. Ben hem fiyat politikas覺 sebebi hem tehir olay覺 y羹z羹nden uzun zamand覺r onlardan saat alm覺yorum. Ama hep b繹yleydi diye biliyorum.

Siz herhalde 癟ok uyguna buldunuz ki ald覺n覺z bir ey diyemiyorum.

Her gelen m羹teri saate bakabilir inceleyebilir. Vitrinden al koy yap覺l覺r devaml覺 bazen temizlik sebebi ile yine al koy olur. Standa temas edebilir, dier saatlere temas edebilir, m羹teri denerken olabilir vs..Tehir 羹r羹nlerinde k覺lcal 癟izik olmas覺 bence 癟ok normal bir durum.

Ger癟i onlara sorsan覺z hepsi daha 1-2 g羹n 繹nce a癟t覺k derler kutusunu.

Gelelim sorunuza. G繹rerek ve inceleyerek y羹z y羹ze ald覺覺n覺z bir saati deitirirler bilemedim. Eer deitiriyorlarsa tabii ki s覺f覺r覺n覺 isteyin.
Kullan覺c覺 avatar覺
Eterna

Ya: 51
Kay覺t: 28 May 2010, 13:44

Mesaj mturann » 14 Haz 2026, 15:45

Fiyat 癟ok 癟ok uygunsa dursun
liste fiyat覺nda ald覺ysan覺z iade edin s覺f覺r覺n覺 versinler
Kullan覺c覺 avatar覺
mturann

Kay覺t: 13 Kas 2014, 18:00

Mesaj YakupS7 » 15 Haz 2026, 22:18

Cevaplar覺n覺z i癟in teekk羹r ederim.

ncelikle maazay覺 telefonla arad覺m. Telefonda, maazaya gelmem durumunda yard覺mc覺 olabileceklerini s繹ylediler. Bunun 羹zerine maazaya giderek saati kendilerine g繹sterdim.

襤nceleme s覺ras覺nda saatin 羹zerindeki 癟izikleri g繹sterdim. zellikle bir 癟izik, parmakla 羹zerinden ge癟ildiinde hissedilecek kadar belirgindi. Bunun d覺覺nda 覺覺k alt覺nda fark edilen birka癟 k覺lcal 癟izik daha bulunduunu ve s覺f覺r olarak sat覺lan bir 羹r羹nde bu t羹r izlerin olmamas覺 gerektiini ifade ettim.

Maaza yetkilileri de durumu anlay覺la kar覺lad覺 ve birka癟 g羹n i癟erisinde ayn覺 modelin kapal覺 kutulu, jelatinleri 羹zerinde yeni bir 羹r羹n羹n羹n geleceini s繹ylediler. Yeni saat maazaya ulat覺覺nda beni telefonla arayacaklar覺n覺 ve o zaman mevcut saat ile birebir deiim yapacaklar覺n覺 belirttiler. Bu s羹re癟te ise mevcut saatin bende kalabileceini ifade ettiler.

Ayr覺ca sat覺n alma s羹reciyle ilgili olarak unu da belirtmek isterim: Saat i癟in yaln覺zca %5 oran覺nda bir indirim uyguland覺.
Kullan覺c覺 avatar覺
YakupS7

Mesaj mturann » 16 Haz 2026, 10:00

YakupS7 yazd覺:Cevaplar覺n覺z i癟in teekk羹r ederim.

ncelikle maazay覺 telefonla arad覺m. Telefonda, maazaya gelmem durumunda yard覺mc覺 olabileceklerini s繹ylediler. Bunun 羹zerine maazaya giderek saati kendilerine g繹sterdim.

襤nceleme s覺ras覺nda saatin 羹zerindeki 癟izikleri g繹sterdim. zellikle bir 癟izik, parmakla 羹zerinden ge癟ildiinde hissedilecek kadar belirgindi. Bunun d覺覺nda 覺覺k alt覺nda fark edilen birka癟 k覺lcal 癟izik daha bulunduunu ve s覺f覺r olarak sat覺lan bir 羹r羹nde bu t羹r izlerin olmamas覺 gerektiini ifade ettim.

Maaza yetkilileri de durumu anlay覺la kar覺lad覺 ve birka癟 g羹n i癟erisinde ayn覺 modelin kapal覺 kutulu, jelatinleri 羹zerinde yeni bir 羹r羹n羹n羹n geleceini s繹ylediler. Yeni saat maazaya ulat覺覺nda beni telefonla arayacaklar覺n覺 ve o zaman mevcut saat ile birebir deiim yapacaklar覺n覺 belirttiler. Bu s羹re癟te ise mevcut saatin bende kalabileceini ifade ettiler.

Ayr覺ca sat覺n alma s羹reciyle ilgili olarak unu da belirtmek isterim: Saat i癟in yaln覺zca %5 oran覺nda bir indirim uyguland覺.

:thumbup: :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
mturann

Kay覺t: 13 Kas 2014, 18:00

Mesaj Jugadorian » 16 Haz 2026, 15:33

YakupS7 yazd覺:Cevaplar覺n覺z i癟in teekk羹r ederim.

Hay覺rl覺s覺 olsun, yard覺mc覺 olduklar覺n覺 g繹rmek g羹zel. Tehir 羹r羹n olduu i癟in mi %5 indirim uyguland覺 yoksa genel olarak m覺 bu uygulanm覺t覺?
Hi! I'm newbie.
Kullan覺c覺 avatar覺
Jugadorian

Ya: 36
Kay覺t: 22 Tem 2024, 13:29

Mesaj YakupS7 » 17 Haz 2026, 00:27

Jugadorian yazd覺: Hay覺rl覺s覺 olsun, yard覺mc覺 olduklar覺n覺 g繹rmek g羹zel. Tehir 羹r羹n olduu i癟in mi %5 indirim uyguland覺 yoksa genel olarak m覺 bu uygulanm覺t覺?

Genel olarak %5 indirim uyguland覺. 襤lk bata o indirimi de uygulam覺yorlard覺.
Kullan覺c覺 avatar覺
YakupS7

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Okanito ve 85 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners