Merhaba,
Bug羹n Konyal覺 Saatten bir Longines Conquest Heritage sat覺n ald覺m. Maazada ellerinde bu modelden tek 羹r羹n kald覺覺n覺, bu nedenle vitrinde sergilenen ve jelatinsiz olan saati sat覺n alabileceimi s繹ylediler. Ayr覺ca saatin herhangi bir kusuru veya 癟izik olmad覺覺n覺 belirttiler.
Ancak eve gelip 羹r羹n羹 detayl覺 ekilde incelediimde kasas覺nda ve birka癟 farkl覺 noktas覺nda k覺lcal 癟izikler fark ettim. Bu durum bende soru iaretleri oluturdu.
Sizce s覺f覺r bir saatin jelatinsiz ve vitrinde sergilenen 羹r羹n olarak sat覺lmas覺 normal bir uygulama m覺? Ayr覺ca s覺f覺r olarak sat覺lan bir saatte bu t羹r k覺lcal 癟iziklerin bulunmas覺 olaan kabul edilir mi?
Ayn覺 modelin baka bir ubede hi癟 kullan覺lmam覺, jelatinleri 羹zerinde ve kapal覺 kutulu bir 繹rneinin bulunabileceini d羹羹n羹yorum. Bu durumda, jelatinleri 羹zerinde olan s覺f覺r bir 羹r羹nle deiim talep etmem sizce makul bir beklenti olur mu?
Benzer bir durum yaayan veya bu konuda tecr羹besi ve bilgisi olan arkadalar覺n g繹r羹lerini paylamalar覺n覺 rica ediyorum. Yard覺mlar覺n覺z i癟in imdiden teekk羹r ederim.