nasıl bir yol izlenir de kurtulabilir acaba? çöpe gider deyip yıkıma uğrama nedenim olmazsınız umarım.
öncesi ;

tepe kısımdaki 100m bölümü parçalanmadı neyse ki blok olarak ayrıldı.
ne yapılabilir buna?

abi benim saatim kirilmis kadar oldum okumustum bulma hikayenizi sevinmistim umarim vardir bir cozumu[emoji120]lorusforever yazdı:Yaklaşık 20 yıl aradan sonra tesadüfen internetten bulup tekrar aldığım saatim,birkaç aylık kullanım sonrası şu hale geldi.
nasıl bir yol izlenir de kurtulabilir acaba? çöpe gider deyip yıkıma uğrama nedenim olmazsınız umarım.![]()
öncesi ;
tepe kısımdaki 100m bölümü parçalanmadı neyse ki blok olarak ayrıldı.
ne yapılabilir buna?
cok bildigimi soyleyemem ama sanki direkt bu parcayi bulmak zor olur kirilan parca da duruyorsa belki iyi bir 3D yazici ve onu kullanmaya hakim biri bunu yazdirabilir diye dusundum cok kompleks bir parca degil gibi, sonucta insanlar arabalara bile yedek parca yazdiriyor o makineyle. asiri tatmin etmeyebilir ama en azindan kirik durmazlorusforever yazdı:valla büyük yıkım oldu. ne yapacağımı da bilemiyorum. bir iki tanıdığıma sordum,bir de buraya yazıp daha fazla kişiye ulaşmak istedim bakalım...

abi valla benim aklima bir tek bu geldi orijinal parcasini bulmak saati bulmaktan daha zordur buyuk ihtimalle parcalarini birlestirip olcusunu alamazlar sanki ama saatte kalan parca yeter belki olcu icin isterseniz sansinizi denersiniz gecmis olsun tekrardan umarim bulursunuz cozumunu[emoji120]lorusforever yazdı:yuvarlak kısmı çevreleyen yapının üst tarafı gibi işte sorun şu an.
ufalanan parçalar duruyor tabii. manzara şu şekilde
rica ederim, umarim[emoji120]lorusforever yazdı:Bakalım artık. eyvallah teşekkür ederim yanıtlar için,konu ilgi görür de daha fazla fikirler de alabilirim umarım.
Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre
Bu forumu gezen kullanıcılar: Solestar ve 13 misafir
|
||||||||||||||