TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Citizen CAT061 Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Citizen CAT061 Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Mesaj flagg » 01 Tem 2011, 10:31

:D benim de quartz saatim var. insanlar genelde otomatiklere ilgi g繹steriyor diye 繹yle yazd覺m Say覺n Eterna.
sonu癟ta saat mekaniinin ruhu otomatiklerde var. dieri 癟ok robotik kal覺yor. g繹rsel d覺覺nda da tart覺覺lacak inceleyecek pek bi numaras覺 olmuyor. ama bu Citizenin eco drive olay覺 houma gitti.
i癟ersinde bir pili dolduruyor. ancak sonu癟ta o da bi pil olduun belli bi arj dearj s羹resinden sonra ne biliim 20 y覺l sonra ne derece 癟al覺覺r bilemedim.
Kullan覺c覺 avatar覺
flagg

Kay覺t: 18 Haz 2011, 21:29

Mesaj flagg » 01 Tem 2011, 12:27

hakvat yazd覺:teekk羹rler :) o kadar 癟ok karars覺z kald覺m ki en sonunda kolumda buldum saati :) tam saati ald覺m eve geldim fiyat biraz fazla olduu i癟in alamad覺覺m tissot i癟in mail gelmi. aka gibi :(

https://www.indirimplus.com/95501-tisso ... -kol-saati

bu Tissot un bu fiyata sat覺lmas覺nda graiplik yok mu..
sahte olabilir dikkat etmek gerek ... 1500 abart覺 bir fiyat 癟elik kordonlusu 1200 tl fln 450 de 癟ok ucuz :shock:
Kullan覺c覺 avatar覺
flagg

Kay覺t: 18 Haz 2011, 21:29

Mesaj nickynick » 01 Tem 2011, 13:35

Gri kadran ve kordonun uyumuna bay覺ld覺m a癟覺k癟as覺, m羹thi bir daily beater :thumbup:
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullan覺c覺 avatar覺
nickynick

Kay覺t: 16 Kas 2009, 22:44

Mesaj hakvat » 01 Tem 2011, 14:07

flagg yazd覺:
hakvat yazd覺:teekk羹rler :) o kadar 癟ok karars覺z kald覺m ki en sonunda kolumda buldum saati :) tam saati ald覺m eve geldim fiyat biraz fazla olduu i癟in alamad覺覺m tissot i癟in mail gelmi. aka gibi :(

https://www.indirimplus.com/95501-tisso ... -kol-saati

bu Tissot un bu fiyata sat覺lmas覺nda graiplik yok mu..
sahte olabilir dikkat etmek gerek ... 1500 abart覺 bir fiyat 癟elik kordonlusu 1200 tl fln 450 de 癟ok ucuz :shock:

verdii site hakk覺nda bir bilgim yok a癟覺kcas覺. Tahtakele akdenizde ayn覺 saate 820 癟elik kordonlusunda 900 lira son fiyat verildi. Ancak b羹t癟emin 羹zerinde olduu i癟in alamad覺m. zerine de b繹yle bir mail gelince iyi olmad覺 :)
Kullan覺c覺 avatar覺
hakvat

Kay覺t: 23 Haz 2011, 13:03

Mesaj hakvat » 01 Tem 2011, 14:07

NickyNick yazd覺:Gri kadran ve kordonun uyumuna bay覺ld覺m a癟覺k癟as覺, m羹thi bir daily beater :thumbup:

Teekk羹r ederim :)
Kullan覺c覺 avatar覺
hakvat

Mesaj hakvat » 01 Tem 2011, 14:30

Resim

Resim

Resim

Bunlar da birka癟 fotoraf覺 arkadalar. Kasa titanium ve deri kordon olduu i癟in dier saatlere nazaran olduk癟a hafif. 129 gr. Ayda 15 sn lik sapmaya sahip. ok profesyonel olmad覺覺m i癟in benim i癟in 癟ok da 繹nemli deil :) Al覺rken cam覺n覺n mineral olduunu s繹ylediler ama kasan覺n arkas覺nda sapphire yaz覺s覺 var san覺r覺m mineral deil :) Genel olarak memnunum. Yeni mezunum ie girer girmez ilk bir ka癟 ay i癟in de ya bir tissot ya da bir seiko premier alma hevesim var :) Tekrar teekk羹rler.
Kullan覺c覺 avatar覺
hakvat

Mesaj herofb » 01 Tem 2011, 14:33

hay覺rl覺 olsun g羹le g羹le kullan覺n覺z

bu arada sizin 癟ektiiniz ger癟ek foto'lar覺 saatin 癟ok daha g羹zel olduunu g繹steriyor
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj hakvat » 01 Tem 2011, 14:38

herojd11 yazd覺:hay覺rl覺 olsun g羹le g羹le kullan覺n覺z

bu arada sizin 癟ektiiniz ger癟ek foto'lar覺 saatin 癟ok daha g羹zel olduunu g繹steriyor

Teek羹rler. 襤nan覺n ben de internette g繹rd羹羹mden daha 癟ok beendim. rendim ki saat internetten beenilmez :)
Kullan覺c覺 avatar覺
hakvat

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: almanbirasi, Dorukeski, tt59 ve 158 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners