Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
flagg » 01 Tem 2011, 10:31

benim de quartz saatim var. insanlar genelde otomatiklere ilgi g繹steriyor diye 繹yle yazd覺m Say覺n Eterna.
sonu癟ta saat mekaniinin ruhu otomatiklerde var. dieri 癟ok robotik kal覺yor. g繹rsel d覺覺nda da tart覺覺lacak inceleyecek pek bi numaras覺 olmuyor. ama bu Citizenin eco drive olay覺 houma gitti.
i癟ersinde bir pili dolduruyor. ancak sonu癟ta o da bi pil olduun belli bi arj dearj s羹resinden sonra ne biliim 20 y覺l sonra ne derece 癟al覺覺r bilemedim.
-

flagg
-
- Kay覺t: 18 Haz 2011, 21:29
flagg » 01 Tem 2011, 12:27
hakvat yazd覺:teekk羹rler

o kadar 癟ok karars覺z kald覺m ki en sonunda kolumda buldum saati

tam saati ald覺m eve geldim fiyat biraz fazla olduu i癟in alamad覺覺m tissot i癟in mail gelmi. aka gibi
https://www.indirimplus.com/95501-tisso ... -kol-saati
bu Tissot un bu fiyata sat覺lmas覺nda graiplik yok mu..
sahte olabilir dikkat etmek gerek ... 1500 abart覺 bir fiyat 癟elik kordonlusu 1200 tl fln 450 de 癟ok ucuz

-

flagg
-
- Kay覺t: 18 Haz 2011, 21:29
nickynick » 01 Tem 2011, 13:35
Gri kadran ve kordonun uyumuna bay覺ld覺m a癟覺k癟as覺, m羹thi bir daily beater

Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
-

nickynick
-
- Kay覺t: 16 Kas 2009, 22:44
hakvat » 01 Tem 2011, 14:07
flagg yazd覺:hakvat yazd覺:teekk羹rler

o kadar 癟ok karars覺z kald覺m ki en sonunda kolumda buldum saati

tam saati ald覺m eve geldim fiyat biraz fazla olduu i癟in alamad覺覺m tissot i癟in mail gelmi. aka gibi
https://www.indirimplus.com/95501-tisso ... -kol-saati
bu Tissot un bu fiyata sat覺lmas覺nda graiplik yok mu..
sahte olabilir dikkat etmek gerek ... 1500 abart覺 bir fiyat 癟elik kordonlusu 1200 tl fln 450 de 癟ok ucuz

verdii site hakk覺nda bir bilgim yok a癟覺kcas覺. Tahtakele akdenizde ayn覺 saate 820 癟elik kordonlusunda 900 lira son fiyat verildi. Ancak b羹t癟emin 羹zerinde olduu i癟in alamad覺m. zerine de b繹yle bir mail gelince iyi olmad覺

-

hakvat
-
- Kay覺t: 23 Haz 2011, 13:03
-

hakvat
-
herofb » 01 Tem 2011, 14:33
hay覺rl覺 olsun g羹le g羹le kullan覺n覺z
bu arada sizin 癟ektiiniz ger癟ek foto'lar覺 saatin 癟ok daha g羹zel olduunu g繹steriyor
-

herofb
-
- Ya: 44
- Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12
hakvat » 01 Tem 2011, 14:38
herojd11 yazd覺:hay覺rl覺 olsun g羹le g羹le kullan覺n覺z
bu arada sizin 癟ektiiniz ger癟ek foto'lar覺 saatin 癟ok daha g羹zel olduunu g繹steriyor
Teek羹rler. 襤nan覺n ben de internette g繹rd羹羹mden daha 癟ok beendim. rendim ki saat internetten beenilmez

-

hakvat
-
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: almanbirasi, Dorukeski, Google [Bot], tt59 ve 158 misafir